Lépéselőnyben

2022-11-02
Adminisztrátor
97


MAXIMA


A KUHN MAXIMA 3 szemenkénti vetőgépek 6 -7- 8- 9 - 12 soros kivitelben érhetők el. A különböző vázkialakításnak köszönhetően a sortávolság 45-80 cm között állítható, akár 5 cm-es lépésekben. A 950-1350 liter befogadó képességű műtrágya tartálynak, valamint az új fejlesztésű nyomott levegős G2 mikrogranulátum egységnek köszönhetően, a vetés rendkívül pontos, magas hatékonyság mellett.
A harmadik generációs MAXIMA vetőgép gazdagon opcionálható. A jól bevált egyszerűbb mechanikus hajtás mellett elektromos változat is elérhető a kínálatból, amely minden szempontból megfelel a precíziós gazdálkodás szempontjainak.

A MAXIMA jól beilleszthető a helyspecifikus gazdálkodásba. Az elektromos változat minden adagoló egységét elektromos motorokkal szabályozza: a vetést, a műtrágya-adagolást és a mikrogranulátum-kijuttatást. A teljes folyamat felhasználóbarát ISOBUS felületen követhető.


Maxima 3 Ti-E
 

KOSMA

A hazai igényeket is maximálisan szem előtt tartva fejlesztette a KUHN a KOSMA vetőgépet. A gép koncepciója a MAXIMA sorozaton alapszik. A tervezésnél elsődleges szempont volt a kisebb önsúly elérése, és a kompakt gépkialakítás. A KOSMA esetében a traktorhoz közelebb eső súlypontnak köszönhetően a kisebb erőgéppel rendelkező gazdáknak is lehetőségük van egy nagy precizitású vetőgép alkalmazására.


A KOSMA sorozat szintén elérhető elektromos és mechanikus változatban. Az ISOBUS-os kivitel a traktor monitorról vagy CCI terminálról, a mechanikus verzió egyszerűbb KMS kezelőfelületről vezérelhető. Felszereltségét tekintve a MAXIMA- hoz hasonlóan műtrágya tartállyal és mikrogranulátum kijuttató egységgel rendelhető.

KOSMA Ts-E


LEXIS


A KUHN LEXIS tervezéskor fontos szempont volt az egyszerű beállíthatóság és kezelhetőség, valamint a kompakt felépítés.
A rövid tengelytáv és az alacsony súlypont-kialakításának köszönhetően a gép fordulékony és stabil, ezáltal a terepviszonyoktól függetlenül biztonságosan üzemeltethető. A permetező több tankméretben érhető el. A legkedveltebb tartály a hazai piacon a 3000 literes, de elérhető 3800 literes változatban is.
A LEXIS acél vagy alumínium kerettel rendelhető 18-20-24-28 m munkaszélességben. Opcionálisan fúvókánként szakaszolható, és akár 25 centiméteres fúvóka osztás távolsággal is elérhető.
A KUHN elkötelezett a minőségi permetezés mellett, amelyhez a megbízható, magas technikai színvonalú precíz gép elengedhetetlen.


LEXIS 3000


Hogyan kerülhet lépéselőnybe, ha most rendeli meg új KUHN gépét?
  • biztosítani tudja a gép megérkezését a tavaszi munkák kezdetéig
  • lehetősége van változtatni a gép felszereltségén és kiegészítőin az igényeinek megfelelően- szerződéskötésig
  • Forint alapon tud szerződni, fix áron, árfolyam kockázat nélkül
  • 50% kedvezményt biztosítunk a KUHN CCI szakaszvezérlésre (ref.:1288027), a KUHN CCI kapcsolat pro csomagra (táblatérkép feltöltés, ref.: 1288073) és a CCI feladat kezelő applikációra (ref.:1288023)További részletekért forduljon a KUHN Magyarország kereskedelmi csapatához.
A promóció 2022. év végéig vagy a készlet erejéig érvényes.


KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. | www.kuhn.co.hu | infohu@kuhn.com +36 76 500 460
Szeretnél az elsők között értesülni a KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. akcióiról és aktuális híreiről? Kövesd a Facebook-oldalukat ide kattintva!