Hírek és események
Előrendelés

Előrendelési akció vetőgépekre és permetezőkre

Vetés és permetezés precíziósan!

Elindult a MAXIMA szemenkénti vetőgép és a LEXIS vontatott permetezőgép előrendelés.

Szerezze be még a szezon előtt kedvezményesen, forint alapú szerződéssel 𝗠𝗔𝗫𝗜𝗠𝗔 vetőgépünket vagy 𝗟𝗘𝗫𝗜𝗦 permetezőgépünket és megajándékozunk egy ISOBUS csomaggal.

MAXIMA 3 

A gépcsalád kiváló minőségének és munkájának köszönhetően napjainkban is számos első és második generációs gép dolgozik a szántóföldeken. A jól bevált mechanikus hajtás mellett elektromos változat is elérhető a kínálatból, amely minden szempontból megfelel a precíziós gazdálkodás szempontjainak.

A MAXIMA jól beilleszthető a precíziós és a helyspecifikus gazdálkodásba. Az elektromos változat minden adagoló egységét elektromos motorokkal szabályozza: a vetést, a műtrágya-adagolást és a mikrogranulátum-kijuttatást. A teljes folyamat felhasználóbarát ISOBUS felületen vezérelhető így a vetőmag és a műtrágya változó dózisú kijuttatására is képes, akár két külön térkép alapján.
A KUHN MAXIMA 3 szemenkénti vetőgépek 6 -7- 8- 9 - 12 soros kivitelben érhetők el. A különböző vázkialakításnak köszönhetően a sortávolság 45-80 cm között állítható, akár 5 cm-es lépésekben.


A jól bevált 6 soros MAXIMA-n kívül a modellcsaládban elérhető 8, 9, és 12 soros függesztett vetőgépek, esetében biztosított a 3 m-es szállítási szélesség. A 12 soros függesztett MAXIMA 3 esetében, az RXL vázkivitelnél, a vetőkocsik külön-külön történő mozgatásával, után az egységeket, egymás alá-felé képes csukni.

Biztosítsa be gépét, a következő szezonra, kedvezményes árakon! Plusz ISOBUS ajándékcsomaggal!

Tartama: 

  • CCI 800 monitor,
  • Feloldókódok,
  • Wifi modul (CCI Connect Lite csomag)

Szerződés forint alapon, árfolyamkockázat nélkül!

A MAXIMA 3 vetőgépek beállítása rendkívül egyszerű szerszámok nélkül, gyorsan elvégezhető. A KUHN vetőtárcsák széles választéka megoldást nyújt az eltérő vetőmag-típusokhoz.


A 6 soros gépeken 950-1350 liter befogadó képességű műtrágya tartálynak, és az új fejlesztésű nyomott levegős G2 mikrogranulátum egységnek köszönhetően, a vetés rendkívül pontos, nagy hatékonyság mellett.
A 8 soros vagy nagyobb, gépek esetében pedig a front tartály (PF) + kijuttató KIT áll rendelkezésre, szilárd vagy folyékony halmazállapotú műtrágya kijuttatásra.

Air Precision Seed Drill MAXIMA 3 at work with a front hopper
kapcsolat

ÁRAJÁNLATKÉRÉS, ÉRDEKLŐDÉS

Valamelyik gépünk felkeltette érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mindenben segítünk!

KAPCSOLAT

LEXIS PERMETEZŐGÉP 

Az egyre kevesebb csapadék és annak kedvezőtlen eloszlása, és az új szabályozások is arra ösztönzik a gazdákat, hogy precízen juttassak ki a megfelelő növényvédő anyagokat, illetve a tápanyagok utánpótlását is folyékony szerekkel próbálják megoldani.

A LEXIS acél vagy alumínium kerettel érhető el 18-20-24-28 m munkaszélességben. Opcionálisan fúvókánként szakaszolható. A permetező több tankmérettel választható. A legkedveltebb tartály a hazai piacon a 3000 literes, de elérhető 3800 literes változatban is.

 A LEXIS tervezéskor fontos szempont volt az egyszerű beállíthatóság és kezelhetőség, valamint a kompakt felépítés. A rövid tengelytáv és az alacsony súlypont-kialakításának köszönhetően a gép fordulékony és stabil, ezáltal a terepviszonyoktól függetlenül biztonságosan üzemeltethető. A teljes magassága pedig mindössze 4 méter.

A LEXIS precízen juttatja ki a permetezőszert, hogy hosszan tartó, tökéletes védelmet nyújtson a növényeknek,  használható továbbá gyomirtási célokra,  folyékony műtrágya és gombaölő szer kijuttatásra. Opcionálisan automata keretszintezéssel is elérhető. A multifunkciós szelepek  egyszerűvé teszik a gép használatát és csökkenti az állásidőt. Az eltömődés ellen négy lépcsős szűrési védelemmel rendelkezik a munkagép.

A gép precíziós funkcióinak köszönhetően (pl.: akár fúvókánkénti szakaszolás), táblatérkép alapján történő változó dózis használatával rendkívül pontosan és hatékony a kijuttatás. A munka vezérlésére és nyomon követesére elérhető az új ergonomikus kialakítású A3 JOYSTICK és a CCI 800 és 1200-es monitorok.

LEXIS 3000 egy búzatáblában
kapcsolat

ÁRAJÁNLATKÉRÉS, ÉRDEKLŐDÉS

Valamelyik gépünk felkeltette érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mindenben segítünk!

KAPCSOLAT

Egyéb Hírek

Nyári KUHN demó túra 2024
27 jún. 2024 gépbemutató

KUHN Nyári gépbemutató túra 2024

Hamarosan útnak indulunk és július 4. - július 11. között 6 állomáson mutatjuk be a KUHN talajművelő gépeit valamint körbálázóját.

Az összes hírünk