28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napok


 

28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2021

 
Szeptember 23-25. között várja
a kiállítókat és a látogatókat a Hódmezővásárhelyi kiállítás


 
Tisztelt Érdeklődők!
 
2021-ben a XXVIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásárt kivételesen szeptember 23-24-25-én tudjuk megtartani, mivel a Covid miatt sajnos el kellett halasztanunk az eredeti május eleji időpontról.

Vannak viszont hűséges, régi kiállítók, akik emlékeznek még arra, hogy az első két kiállítást még szintén szeptemberben tartottuk, s csak 1995-től rendezzük a kiállítást tavasszal. Szándékunk, hogy 2022-ben ismét visszakerül a korábbi tavaszi időpontra a kiállítás, hiszen a gyakorlat azt igazolta, hogy jó szakmai évkezdő rendezvény a vásárhelyi állattenyésztési és mezőgazda napok. Alább viszont most sem adjuk, a kiállítás reményeink szerint most is csak időpontjában tér el, tematikájában, programjaiban a szokásos szakmai eseményeket kívánjuk Vásárhelyre hozni.

A kiállítás a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált, amelyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében.
A kiállítás 2021-ben is az OMÉK társrendezvényeként szerepel, mint a legnagyobb hazai élőállat-bemutató.
 

Térkép


Működik a hómezővásárhelyi északi valamint a keleti elkerülő út, így a kiállítási terület megközelítése sokkal egyszerűbb, nem kell bejönni a városba.
Megközelítés
Budapest- Szeged felől a 205-ös km-szelvénynél kell felhajtani a Békéscsaba felé vivő 47-es elkerülő útra. Végig Békéscsaba felé haladunk és a 194-es km- szelvénynél kanyarodunk le Hódmezővásárhely-Kelet felé és a 195-ös km-nél már a kiállítást találjuk.
 


 

Mindenkinek szép és kellemes élményeket, hasznos kiállítást, sok sikert kívánunk 2021-ben is!