Hírek és események
Permetezőgép

LEXIS permetezőgép előrendelés

Jelentős változásokkal néztünk szembe az elmúlt időszakban, környezeti, gazdasági és szabályozói szempontból. Ilyen változás az Európai Unió által elfogadott „Green Deal” és az új Közös Agrár Politika (KAP). Lényeges elemei a műtrágya-felhasználás 20%-kal, növényvédő szerek esetében pedig felhasználásának 50%-os csökkentése. A változásokhoz alkalmazkodni kell, ennek egyik eszköze a precíz, helyspecifikus kijuttatásra való törekvés, precíziós gépek segítségével.

Biztosítsa gépét, a 2024-es szezonra, idei árakon!

Szerződés forint alapon, árfolyamkockázat nélkül!

LEXIS PERMETEZŐGÉP 

Az egyre kevesebb csapadék és annak kedvezőtlen eloszlása, és az új szabályozások is arra ösztönzik a gazdákat, hogy precízen juttassak ki a megfelelő növényvédő anyagokat, illetve a tápanyagok utánpótlását is folyékony szerekkel próbálják megoldani.

A LEXIS acél vagy alumínium kerettel érhető el 18-20-24-28 m munkaszélességben. Opcionálisan fúvókánként szakaszolható. A permetező több tankmérettel választható. A legkedveltebb tartály a hazai piacon a 3000 literes, de elérhető 3800 literes változatban is. A LEXIS tervezéskor fontos szempont volt az egyszerű beállíthatóság és kezelhetőség, valamint a kompakt felépítés. A rövid tengelytáv és az alacsony súlypont-kialakításának köszönhetően a gép fordulékony és stabil, ezáltal a terepviszonyoktól függetlenül biztonságosan üzemeltethető. A teljes magassága pedig mindössze 4 méter.

Lexis permetezőgép előrendelés

A LEXIS precízen juttatja ki a permetezőszert, hogy hosszan tartó, tökéletes védelmet nyújtson a növényeknek,  használható továbbá gyomírtási célokra,  folyékony műtrágya és gombaölő szer kijuttatásra. Opcionálisan automata keretszintezéssel is elérhető. A multifunkciós szelepek  egyszerűvé teszik a gép használatát és csökkenti az álásidőt. Az eltömődés ellen négy lépcsős szűrési védelemmel rendelkezik a munkagép.

A gép precíziós funkcióinak köszönhetően (pl.: akár fúvókánkénti szakaszolás), táblatérkép alapján történő változó dózis használatával rendkívül pontosan és hatékony a kijuttatás. A munka vezérlésére és nyomon követesére elérhető az új ergonomikus kialakítású A3 JOYSTICK és a CCI 800 és 1200-es monitorok.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse területileg illetékes értékesítő kollégánkat, kattintson az alábbi linkre: 

KUHN LEXIS PERMETEZŐGÉP ELŐRENDELÉS

AZ AGROINFORM PIACTERÉN IS MEGTEKINTHETI AKCIÓS, KÉSZLETES GÉPEINKET

LEXIS 3000 vontatott szántóföldi permetezőgép METRIS 4102 vontatott szántóföldi permetező

Ügyfélinterjú - LEXIS 3000 permetezőgép

Egyéb Hírek

KUHN Magyarország Nyílt Nap 2024
27 márc. 2024 Rendezvények

III.KUHN Nyílt Nap

Ha május, akkor KUHN Nyílt Nap. Nagy népszerűségnek örvendő kecskeméti rendezvényünk 2024-ben is megrendezésre kerül.

Maxima, Lexis akció
14 márc. 2024 Tavaszi kedvezmények

Szuper tavaszi akció

Ébredezik a természet, a tavasz pedig magával hozta a KUHN évszakindító, kedvezményeit. MAXIMA szemenkénti vetőgépek és LEXIS permetezőgép...

Az összes hírünk