VARI-MANAGER
VARI-MANAGER
VARI-MANAGER
VARI-MANAGER
VARI-MANAGER
VARI-MANAGER
VARI-MANAGER
VARI-MANAGER
Termék adatai

VARI-MANAGER

Cikkszám: VARI-MANAGER
A hihetetlenül könnyen manőverezhető félig függesztett eke

A VARI-MANAGER félig függesztett váltva forgató eke 5–8 ekefejes kivitelben kapható a 150–240 LE traktorokhoz tervezve.

A VARI-MANAGER félig függesztett váltva forgató ekék közepes teljesítményű traktorokhoz alkalmasak és nagyobb ekefejszámmal rendelkeznek, mint a függesztett ekék.
Manőverezhetőségük a 110 ° -os fordulási szöggel lehetővé teszi a legszűkebb területeken történő szántást, a magas munkateljesítmény biztosítása mellett. Tökéletesen megfelelnek azon gazdák számára, akik az alábbiakat keresik egy ekében:
  • egyszerűség
  • kivételes munkaminőség
  • sokoldalúság, nagy munkateljesítmény és változtatható szélesség a minden körülményekhez való alkalmazkodáshoz.

A VARI-MANAGER sorozat 5-8 ekefejjel áll rendelkezésre, hogy a 150 és 240 LE közötti traktorok ideális eszközévé váljon.


Előnyök

Megoldás a teljesítmény növelésére

Pro-Set beállító rendszer

A befektetés egy VARI-MANAGER félig függesztett ekébe garantálja a működés szempontjából jövedelmező befektetést. A rendkívül robusztus kialakítás és a felhasznált anyagok minősége a VARI-MANAGER maximális élettartamát biztosítja. A KUHN ekék világszerte elismertek megbízhatóságuk és minőségi munkájuk miatt, ami magas viszonteladási értéket jelent a piacon lévő többi gyártóval szemben. Ezenkívül az egyenetlen rétegű TRIPLEX típusú kormánylemezek és a kovácsolt, valamint kezelt kopó alkatrészek 20-40% -kal túllépik a felhasználás határait! A karbiddal megerősített orrbetétek és ekevasak a még hosszabb élettartam érdekében állnak az Ön rendelkezésére. Ez jelentősen csökkenti a VARI-MANAGER félig függesztett eke karbantartási költségeit, a kopó alkatrészek ritkább cseréjével.

Egyszerű használat

A VARI-MANAGER félig függesztett ekék főként könnyű használatukkal tűnnek ki a többi eke közül. A folyamatos hidraulikus kiemelést meghatározott sorrendben hajtják végre. Egyetlen hidraulika kör automatikusan irányítja az eke emelését, mielőtt elvégezné a táblavégi fordulót. A vonalvezetés és a manőverek nagyon egyszerűek.
A munkamélységet a szabadalmaztatott KUHN csuklós váznak köszönhetően állandóan tartják a talaj hullámzásának lekövetése érdekében. Opcióként kihasználhatja a hidraulikus beállításokat a vezetési helyzetből.

Nagy területteljesítmény és manőverezhetőség

A VARI-MANAGER sorozat legfeljebb 8 ekefejes kivitelben kapható. Vázkialakításának köszönhetően a VARI-MANAGER félig függesztett váltva forgató ekék nagy munkateljesítményt biztosítanak. Toldat hozzáadásával növelhető az eke fejeinek száma is. A munkafolyamat szintén jó kezelhetőséget igényel. A 110 ° -os kormányszög jelentős időt takarít meg a mező végén azáltal, hogy korlátozza a manőverek számát.
A hordozó kerekek a traktorhoz közel vannak elhelyezve a jobb fordulási sugár érdekében, így garantálva, hogy az ekefejek vége a lehető legközelebb legyen a mező széléhez.

A munka minőségére összpontosítunk

Csekély tömörítés

A VARI-MANAGER félig függesztett eke egyik fő előnye a korlátozott súly. Valójában, a körülményektől függően, testenként csak 20 lóerőre van szükség a VARI-MANAGER-rel való hatékony munkához. Ez a könnyedség hasznos a talajnak, mivel korlátozza a tömörítés hatását. A kevésbé tömörített talaj biztosítja a vetett növény jobb fejlődését és a magasabb hozamot.
A félig függesztett ekék széles gumiabroncsok használatát kínálják a tapadás és a tapadóképesség javítása érdekében. Ez hozzájárul a traktor energiaigényének és üzemanyag-fogyasztásának csökkentéséhez is.

Pontos talajkövetés

A vázcsukló lehetővé teszi, hogy az eke lekövesse a talaj hullámzását. Ezért a szántás mélysége mindig állandó. Ezenkívül a barázda végén, miközben az elülső testek kijönnek a földből, a hátsó testek a megfelelő munkamélységben maradnak, ez javítja a barázda végének kiképzését és lerövidíti a pontokat. A barázdából való kilépéskor automatikusan reteszelődik (a manőver és a szállítás során is zárva marad), és a barázdába lépve visszanyeri szabadságát.
A szármaradványok eltemetését a munka homogén minőségének köszönhetően optimalizálják, ami megkönnyíti a növény megtelepedését és jó megjelenését. Opcióként a hidraulikus gerendelymerevítő automatikusan átrendezi a hátsó részt, és nehéz körülmények között garantálja a hátsó rész jó behatolását a földbe.

Tökéletes alkalmazkodás a munkakörülményekhez

A VARI-MANAGER opcióként felszerelhető egy nagy amplitúdójú hidraulikus eltolással, amely a vezetői fülkéből állítható, és amely a gumiabroncsok közötti összes kerékkialakításhoz igazítható. Ez változtatja az első ekefej fogásszélességét is.
Az eke testének kiválasztása elengedhetetlen az eke nagyobb jövedelmezőségének biztosításához. A keresett szántás típusától és a talajviszonyoktól függően a KUHN az ekefejek széles választékát kínálja.
Az ekevasakat és az orrbetéteket kovácsolják és kezelik az élettartamuk növelése érdekében. A hőkezelési folyamatok elsajátítása minden körülmények között nagyon jó kopásállóságot kínál. Alapkivitelben a szabadalmaztatott KUHN OLYMPIC orrbetét biztosítja az eke maximális földbe behatolását és védelmét.
A KUHN kizárólag TRIPLEX kormánylemezeket kínál, egyenetlen rétegekkel. Élettartamuk 40% -kal hosszabb, mint egy hagyományos kormánylemezé.

Az eke, amely kiállja az idő próbáját

Változtatható munkaszélességű mechanizmus, amely teljesen integrálva van a vázba

A munkaszélesség-változtató mechanizmus 100% -ban be van építve a keretbe és az ekefejekbe. Ennek eredményeként a kötések és a mechanizmus védve vannak az agresszív tényezőktől (por, korrózió, ütések és leeső kőzetek vagy föld). Mivel karbantartás nélküli, ez a KUHN kizárólagosság hosszabb élettartamot garantál a hagyományos mechanizmusokhoz képest. A mechanizmus teljesen perselyezett, hogy kivételes szilárdságot nyújtson. Ezenkívül a változó szélességű KUHN koncepció lehetővé teszi a kerék optimális helyzetét a barázdában, a választott munkaszélességtől függetlenül.
A változó munkaszélesség 12 és 20 hüvelyk (30 és 50 cm) között lehetséges, ami egyértelműen előnyös, mivel lehetővé teszi, hogy:
  - alkalmazkodjon a rendelkezésre álló vonóerőhöz
  - alkalmazkodjon a talajtípusokhoz, a terephez és a területhez, miközben magas a munkateljesítménye
  - változtatni tudja a nyári-téli szántási profilt
  - kezelje a nehéz és nagy mennyiségű szármaradványt 
  - tökéletesítse a táblák befejezését
  - kikerülje az akadályokat és egyengesse a barázdát 

Egyszerű, megbízható és hatékony, megállás nélküli hidraulikus biztonság

A non-stop hidraulikus biztonság (NSH) nagyobb kényelmet nyújt a felhasználónak azáltal, hogy azonnal alkalmazkodik a munkakörülményekhez. A testre nehezedő nyomás a munkamélységtől, sebességtől és szélességtől, valamint a talaj állapotától és jellegétől függően változik. Ezért képesnek kell lennie a kioldási nyomás mechanikus beavatkozásának (orrbetétek hozzáadása, rugófeszültség stb.) megváltoztatására, hogy megakadályozzuk a kövek felemelkedését vagy dübörgését.
Csak néhány másodpercig tart a kioldási nyomás hidraulikus tömlő csatlakoztatásával történő beállítása.
A VARIBAR opció lehetővé teszi a ekefej csúcsán lévő nyomás változtatását a traktortól a szántás közben, az azonnali alkalmazkodáshoz.
A MAXIBAR opció 2500 kg-ig terjedő biztonsági eszközök azonnali túlállítását kínálja a nagyon nehéz talajban történő munkavégzéshez.

Az NSH biztonsága páratlan visszatérést biztosít. Az eketest felemelésével a ponttal szembeni ellenállás növekszik, ezáltal több energiát adva a földre való visszatéréshez.
A VARI-MANAGER NSH kivételes emelési magasságot kínál: + 70 cm függőleges távolság és + 20 cm oldalra való kitérés: a legmagasabb érték a piacon!

Robusztus szerkezet, amely kiállja az idő próbáját

A VARI-MANAGER félig függesztett ekéket a legszélsőségesebb munkakörülményekre tervezték. Mechanikusan hegesztett kialakításuk minden körülmények között nagy robosztusságot és fokozott ellenállást biztosít.
A túlméretezett függesztő szerkezet megkönnyíti az erőátvitelt 240 LE-ig.
Az öntött acél monoblokk csuklós függesztő szerkezet nagyon alacsony ponton teszi lehetővé az egyenes vonalvezetést a maximális teherátadás érdekében, garantálva a traktor jobb tapadását a nehéz körülmények között.
A monoblokk elülső rész valódi garanciát jelent a robusztusságra, mivel kiküszöböli a deformáció vagy a törés kockázatát: így nincs játék. Ezenkívül a félautomata vonóhorog leegyszerűsíti az eke fel- és leszerelését.
A hidraulikus csillapítású felfüggesztés opcionálisan megvédi az ekét és elnyeli az ütéseket a szántóföldi mozgás és szállítás közben.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

KTH elektromos útválasztó

A KUHN rendelkezik egy KTH útválasztóval is a hidraulikus funkciók kezeléséhez, egyetlen kettős működésű hidraulika körrel. Ez az útválasztó nagyobb kényelmet és könnyebb kezelést kínál. Teljesen felszerelt ekéknél akár 5 funkciót is kezelhet a KTH választóval:

  • fogásszélesség változtatás
  • hidraulikus eltolás
  • hidraulikus mélységszabályzó kerekek
  • hidraulikus fordítás
  • VARIBAR

KUHN eketest

A KUHN csaknem 150 éves tapasztalata a szántás világában lehetővé tette a gazdálkodók minden igényéhez igazodó eketestek kifejlesztését.
A nemes és robusztus anyagokból készült KUHN eketesteket úgy tervezték, hogy szavatolják az optimális behatolást minden talajviszonyba, a maximális élettartam biztosításával. A Triplex kormánylemezek, a magas és széles orrbetét, valamint a keményfém kopó alkatrészek széles választéka a KUHN ekék karosszéria-sorozatának csak néhány előnyét jelentik a sok közül. Közel harminc különféle eketest széles választékából választhat, melyek a tökéletes szármaradvány földbe temetésének biztosítékát jelentik.

Kerekek

A KUHN kínálatában 3 típusú kerék található az ekékhez.

  • Támasztó kerék: hátsó és oldalsó kialakításban is kapható, nagy átmérővel rendelkezik. A beállítása szerszám nélkül történik, a használat kényelmének növelése érdekében lehetőség van hidraulikus kivitelre is. Ezek a támasztó kerekek lengéscsillapítókkal vannak ellátva annak érdekében, hogy korlátozzák az ütéseket az átfordítás során. 
  • Kombinált kerék: modelltől függően oldalsó és hátsó helyzetben kapható. 2 funkció érhető el egyetlen keréknél, amelynek súlya az átlagosnál kisebb. Használható mechanikus és hidraulikus kivitelben, a vezetőfülkéből látható jelzővel. 
  • Szállító kerék: ideális szállításhoz és alapfelfüggesztéssel szerelt, hogy az eke stabilitása javuljon a szállítás közben.

MAXIBAR/VARIBAR

Két NSH biztonsági rendszer alkalmazkodik az összes körülményhez … 

VARIBAR: tökéletes különféle talajviszonyok között, lehetővé teszi az NSH biztonságának közvetlen beállítását a szántás során. Ez a rendszer lehetővé teszi a gyors és szerszám nélküli beavatkozást, amint arra szükség van, és mielőtt a gép szerkezetét károsítanánk.

MAXIBAR: a legjobb szövetséges a magaslatokon! Kompatibilis a VARIBAR-ral, lehetővé teszi a nyomás 2500 kg-ig történő növelését. Maximális stabilitást biztosít az ekének azáltal, hogy kiküszöböli a nehéz talajban történő döngölés kockázatát, és akadály esetén gyors visszahúzódást biztosít.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Ehhez a termékhez nincs videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése