PLANTER 3
PLANTER 3
PLANTER 3
PLANTER 3
PLANTER 3
PLANTER 3
Termék adatai

PLANTER 3

Cikkszám: PLANTER 3
A PLANTER 3 egy precíziós vetőgép, amelyet a KUHN a gazdálkodók elvárásainak megfelelően tervezett meg.

A PLANTER 3 egy precíziós vetőgép, amelyet a KUHN a gazdálkodók elvárásainak megfelelően tervezett meg. A vetőgépek egyedülálló modularitása miatt ezeket a vetőgépeket nagyra értékelik magas vetőpontosságuk, a különböző gazdaságok igényeihez való alkalmazkodásuk és a vetőmagok sorokban történő elhelyezése miatt.
A PLANTER 3 pneumatikus precíziós vetőgép-sorozat hat különböző vázzal rendelkező modelleket tartalmaz, amelyek megfelelnek bármely gazdaság igényeinek. Merev, teleszkópos vagy összecsukható váz választásával megtalálja az Ön igényeinek és talajviszonyainak leginkább megfelelő modellt. Ezzel a precíz és nagy teljesítményű, 3–12 soros vetőgéppel 25 és 80 cm sortávolság között vethet. Az európai szállítási előírásoknak megfelelően ez a precíziós vetőgép hozzájárul az Ön nyereségességéhez és magas termelékenységéhez az egyszerű beállításoknak, a precizitásnak és a kényelmes felszerelési lehetőségeknek köszönhetően.


Előnyök

 Egy vetőgép minden gazdasághoz

Optimalizált vetőegység

A PLANTER 3 precíziós vetőgépek vetőegységét továbbfejlesztették. Először is, a kutatási és fejlesztési csoport a mag elengedésének magasságát kevesebb, mint 10 cm-re csökkentette a talajtól. Ez a vetőegység rendelkezik a legnagyobb pontossággal a magok esetében. A PLANTER 3 vetőegységeknek három eleme van:
    • hátsó támasztókerékkel ellátott vetőrész, mely gazdaságos megoldás a mély vetéshez, egy támasztékkal
 
    • lengő kerettel ellátott vetőkocsi a cékla vetéséhez; két tartópontja van a kocsi elején és hátulján, biztosítva a munkamélység tökéletes megőrzését a megmunkált talajon
 
    • tárcsás csoroszlyával ellátott vetőegység, amelyet vetésre szánnak növényi maradványok jelenlétében egy egyenletes felületen; a vetésmélységet ebben az esetben az első támasztókerék és a hátsó nyomókerék szabályozza tandemben. A vetőmag sorát két tárcsás csoroszlya nyitja meg
 
A PLANTER 3 vetőegység másik továbbfejlesztett eleme az elosztás: A nagy ellenállású alumínium házzal felszerelve a vetőmagot szívó levegő segítségével választják ki, a maglesodró megnövekedett megbízhatóságával és mechanikus kidobásával, mely jobb konzisztenciát kínál. Végül a vetőegység egy merev paralelogramma és egy H gerendás bilinccsel van felszerelve, a sorok közötti módosítások megkönnyítése érdekében.

Számos modell, minden igényre

A KUHN kifejlesztette a PLANTER 3 termékcsaládot, amely 4 különböző vázcsaládot tartalmaz, és amelyek különféle felhasználásokra alkalmasak:
 
 • Merev vázas kivitel: széles lehetőséget kínál a növények 3–18 soros és 2,50–9 m munkaszélességű vetésére.
 
 • Egyszeres teleszkópos kivitel: a könnyű szállítás érdekében ezek a vetőgépek 6 és 8 sor közötti vetés lehetőségét kínálják, négy különféle választási lehetőséggel (50, 55, 75 vagy 80).
 
 • Teljes teleszkópos változat: a vetés lehetősége hat sorban, különböző sortávolsággal. Nagy teljesítményű és sokoldalú vetőgép, hosszú élettartammal. Ezekhez a vetőgépekhez a szabadalmaztatott VARIMAX rendszer is rendelkezésre áll.
 
 • Összecsukható vázas kivitel: nagy gazdaságok számára ideális, ez az alváz 3 m szállítási szélességet biztosít, és 1, 2 vagy 3 vázrészből álló vetést tesz lehetővé.
 
A 2–6 kerekű precíziós vetőgépek alapfelszereltségként 25 l-es vagy 47 l-es űrtartalmú vetőmagtartályokat tartalmaznak.

XL / XXL méretű cégek számára tervezett modell

A PLANTER 3 termékcsalád kibővült a nagy, vagy akár nagyon nagy gazdaságok számára készített modellel: a PLANTER 3 TRS-sel. Ön 24 rendelkezésre álló sorral és a cukorrépa vetéséhez szükséges 45 cm-es sortávolsággal vethet intenzíven. Az alacsonyabb teljesítményű traktorokhoz való alkalmazkodáshoz 16 vagy 18 soros, 70 cm-es sortávolsággal átalakíthatja a gépet a kukorica és a napraforgó számára. Ez a vetőgép 3,50 m szélességig felhajtható szállításhoz, az Európai Unió előírásaihoz igazodva. A vetőegység szintjén azonos vetési pontossággal van felszerelve. Ez állandó mélységet és sűrűséget, valamint egyenletes eloszlást jelent a sorban, függetlenül a vetőmag típusától.
Ezenkívül a vetőgép hordozó keretei követik a terepet, biztosítva az egyenletes vetésmélységet minden munkafeltétel mellett.

Átfogó felszerelés az Ön igényeinek megfelelően

Minden körülményhez igazított berendezés

A KUHN az Ön igényeinek megfelelően alakítja ki a PLANTER 3 precíziós vetőgép felszereléseit. Különféle lehetőségek közül választhat, hogy a vetés optimalizálását a talaj típusától, a kövek jelenlététől és a növényi maradványok mennyiségétől függően a talajfelszínen át könnyedén be tudja állítani. Itt található az opcionális felszerelések listája:
    • csillagkerekes szármaradványterelő kerék sávtisztításra
    • rögterelő vágóéllel
    • közbenső magnyomókerék
    • ’V’ acél hátsó tömörítőkerék
    • ’V’ gumi hátsó tömörítőkerék
    • OTIFLEX hátsó kerekek
    • magárokzáró pálcák ’V’ kerekekhez
    • oldalsó állítható nyomtávú támasztókerekek
    • vákuummérő óra a vákuum ellenőrzéséhez
    • alacsony kijuttatási készlet műtrágyához

Műtrágya vetésére szolgáló berendezések

A PLANTER 3 felszerelhető műtrágya kijuttató rendszerrel is. Négy különböző tartály áll rendelkezésre: 2 x 190 L, 2 x 260 L, 1 x 950 L vagy 1 x 1350 L. A műtrágyát soronként adagoló eszközökön keresztül juttatja ki: a mennyiséget barázdált kerekekkel történő adagolással hajtja végre, az eloszlás mennyiségét hajtókarral és súberral állítja be. Elzárhat egy sort a súber bezárásával, a kijuttató tengely karbantartása pedig gyors szétszereléssel történik.  A tartály típusától függően számos műtrágya csoroszlya áll rendelkezésre a különböző működési körülmények között:
 
 • csúszó csoroszlyák jól előkészített szármaradványmentes talajhoz
 
 • non-stop védelemmel ellátott csúszó csoroszlyás kivitel
 
 • dupla tárcsás csoroszlyák non-stop védelemmel az egyszerűsített vetési technológiához
 
 • dupla tárcsás csoroszlyák rugós acél biztosítással
 
A műtrágya külön front tartállyal is kijuttatható. A TF 1512 elülső tartály a PLANTER 3 pneumatikus precíziós vetőgéppel kombinálva műtrágya szórására is használható. Ez a gépkészlet rendkívül nagy kapacitású és maximális egyensúlyt tart fenn.

A vetés kezelése a traktor fülkéjéből

Fedezze fel az elektronikát is

Figyelje vetését a traktor kabinjából a traktorba telepített elektronikus vezérlőegységeknek köszönhetően. 3 különféle felhasználási lehetőség létezik:
 
    • KMS 208: egyszerű és gyors használat, szabályozza a magok áramlását és az egyes sorok elhelyezését
 
    • KMS 548: minden funkció egy eszközben, megjeleníti az vetések aktuális számát, grafikusan megjeleníti a vetéseket az egyes sorokban, és van egy hektárszámlálója is
 
    • KMD 112: lehetővé teszi a vetés letiltását az egyes sorokban és megtakarítja a vetőmagot; elektronikus vezérlővel működik
 
Ezenkívül hozzáférhet az ISOBUS CCI 800, 1200 és 50 terminálokhoz, hogy ellenőrizhesse a vetési lépéseket. Ez lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg, ha automatikusan kikapcsolja a sorokat a GPS segítségével. Az ISOBUS vetőgépeken ezek az egységek kompatibilisek a piacon lévő fő terminálokkal (Fendt, JD, CNH stb.) is.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Hidraulikus turbina meghajtás

Ez a kiegészítő lehetőséget nyújt a ventilátor változatlan fordulatszámú meghajtására a motor fordulatától függetlenül. Ha a vetőgép forgóboronával vagy egyéb TLT hajtású eszközzel össze kapcsoltan üzemel, ez a kiegészítő lehetőséget nyújt a vákuum megtartására a traktor TLT tengelyének lekapcsolt állapotában is.

Traktor kerék nyomlazítók

A traktor kerék nyomlazítók csökkentik a kerekek okozta tömörödést a magágyban. A kerék szélességétől függően lehet oldalanként 1 vagy 2 db-ot fel tenni a gépre. Ez az opció csak az M, TS, TD, R, RT vázkialakításokhoz érhető el.

Feltöltő csiga

A gép felszerelhető feltöltő csigával, a tartály könnyebb feltöltése érdekében. Minimum 75 cm-es sortávolság esetén lehet alkalmazni. Csak M, TS, TD, R, RT vázkialakítás esetén alkalmazható.

OTIFLEX tömörítő kerekek

Ez a tömörítő kerék ideális homokos talajokhoz. 370 mm vagy 500 mm széles méretben kapható.

CCI 800 terminál

A kompakt ISOBUS terminál! 

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS CCI 800 terminál 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Az alapvető információk az oldal fő és mini nézetével jelennek meg. Csak kattintson a mini nézetre a Megjelenítheti nagy méretben Ugyanazokat az alkalmazásokat tudja kínálni, mint a CCI 1200 terminál. A leginnovatívabb alkalmazások között a szakaszvezérlést, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálását és útmutatás segítség, mind a GPS adatokból. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása elősegíti a kényelmet.

További infomáció

CCI 1200 terminál

Minden információ egyetlen képernyőn!

Az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Ez lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 12,1 "/ 30,5 cm-es, tükröződésmentes érintőképernyőjének köszönhetően. A munkavégzéshez szükséges összes információ különböző formátumokban jelenik meg (függőleges, vízszintes, maxi-, mini-nézet, kettős UT stb.) A leginnovatívabb alkalmazások között található a szakaszvezérlés, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálása és az útmutatás segítség, mindegyik a GPS adatok segítségével. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása még nagyobb kényelmet biztosít az Ön számára.

További infomáció

KMS 548 TERMINÁL

Ez a berendezés a következő funkciók használatát teszi lehetővé:
• A vetéseloszlás megfigyelése.
• Különböző vetési sebességek megfigyelése.
• Területszámláló.
• Tartály alacsony szint riasztása.
• Sorelzárás kézi üzemmódban.
• Művelőút.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

KUHN Click & Seed

Találja meg az Ön következő precíziós vetőgépét.

KUHN SpeciSeed

Precíziós vetés. Segítség a MAXIMA és a PLANTER szemenkénti vetőgépek beállításához.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése