OPTIS
OPTIS
OPTIS
OPTIS
OPTIS
OPTIS
OPTIS
OPTIS
Termék adatai

OPTIS

Cikkszám: OPTIS
Egyszerű, megbízható és tartós

Az OPTIS sorozat a függesztett permetezők belépő szintjét jelenti. Acél szórókerettel van felszerelve, és könnyű kezelhetősége által lehetővé teszi a gyors és megbízható permetezést.

Az OPTIS permetezőgépeket egyszerű és robusztus szerkezetűnek tervezték, olyan gazdaságok számára készültek, mint például az állattartó telepek, a vegyes gazdálkodók és a zöldséget termesztő kertészetek. Alapfelszereltségük megfelelő ahhoz, hogy lehetővé tegyék a növényvédelmi kezelésekkel kapcsolatos bevált gyakorlatok, szabványok és előírások betartását.
Az OPTIS permetezőgépek minden igényt kielégíthetnek: moduláris felépítésük nagyon széles választékot kínál a felszerelések és a keretek tekintetében.


Előnyök

Az OPTIS robusztus struktúrán alapul

Egyetlen darabból hegesztett keret

Az OPTIS permetezőgép szerkezete egyetlen darabból készült acélvázból áll: ez a középső rész maximális szilárdságot és hosszú élettartamot biztosít a gépnek.

Könnyű és funkcionális polietilén tartály

A tartályt egyszerű formája és könnyedsége különbözteti meg: mivel polietilénből készült, így Ön egy könnyű permetezőt kap kézhez. Ezenkívül az alakja lehetővé teszi a teljes ürítést és az egyszerű öblítést. A főtartály tényleges térfogata 635/850/1080 liter. Az öblítőtartály térfogata 100 liter.

Acél keretek, amelyek minden igényt kielégítenek

A 9-16 méteres acél keretek kézi nyitással lehetővé teszik az alkalmazkodást az egyes igényekhez. Bevált kialakításuk erősséget és hosszú élettartamot nyújt még nehéz használat esetén is. Gyors és egyszerű, 2 vagy 3 tagos hátsó felhajtható keretekkel érhető el.

Beépített fúvókavédelem

A szórócsövek rozsdamentes acélcsövekből készülnek, garantálva a fúvókák tökéletes távolságát, az egyes fúvókák függőlegességét és az oxidáció elleni védelmet. Minden szórófejet - méretétől és alakjától függetlenül - a keret szerkezete az összes akadálytól megvéd.

Egyszerű felépítés és könnyű kezelés

Intuitív működés

Az OPTIS permetező kezelőszervei egy ergonomikus panelre vannak felszerelve, minimális számú szeleppel. Ez leegyszerűsíti a kezelést és kiküszöböli a hibákat. A kényelmes hozzáférés a szűrőkhöz (töltés / szívás / csővezeték) és a szivattyúhoz biztosítja az egyszerű kezelhetőséget és karbantartást.

Kézi DPM szabályozás

A kézi DPM szabályozás az egyszerű és gazdaságos megoldás a permetezés ellenőrzésére. A szelepek a traktor közelében helyezkednek el, és könnyen hozzáférhetők.

Manuális dózisbeállítás a motor fordulatszámától (DPM) függően a DPF vezérlővel

A DPF elektromos DPM szabályozás kényelmet nyújt a munkában, lehetővé teszi a permetezőgép vezérlését közvetlenül a kabinból, a DPF vezérlőegységnek köszönhetően (nyitás / zárás / nyomásbeállítás).

Robusztus és tartós szórókeretek

Acél keretek, amelyek minden igényt kielégítenek

Két manuálisan összehajtott acél szórókeret 9-16 m szélességgel felel meg a felhasználók elvárásainak. A bevált kialakítás biztosítja a keretek nagy tartósságát még nehéz munkakörülmények között is. A két- és háromkaros keretek egyszerű és gyors visszahajtással rendelkeznek.

Beépített fúvókavédelem

A permetező szórócsövek rozsdamentes acélcsövekből készülnek, biztosítva a fúvókák tökéletes távolságát, az egyes fúvókák függőlegességét és az oxidáció elleni védelmet. Minden egyes fúvókát -  méretétől és alakjától függetlenül - a keret szerkezete az összes akadálytól megvéd.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

RPB ÉS REB3 TERMINÁLOK

Az RPB és a REB3 vezérlőegységek automatikusan beállítják a permetlé mennyiségét a menetsebességhez, ami biztosítja a kényelmes munkát és a pontos kezelést. Megjeleníti a kijuttatott lé mennyiséget (l / ha), a menetsebességet és az üzemi nyomást. A kompakt méreteknek és a CAN bus kábelkötegének köszönhetően a vezérlők felszerelése a kabinba nagyon egyszerű. A REB3 vezérlő a GPS szakaszvezérléssel is kombinálható

25 LITERES VEGYSZERBEKEVERŐ TARTÁLY

Öblítőkarral és göngyölegmosóval felszerelve lehetővé teszi a növényvédő szerek gyors és biztonságos bevezetését a főtartályba.

ÖBLÍTŐTARTÁLY ÉS TARTÁLYMOSÓ FÚVÓKA

A permetezővel teljesen integrálva 100 liter űrtartalmú. A központi elhelyezésű rotációs fúvóka biztosítja a főtartály gyors és hatékony öblítését.

KÜLSŐ MOSÓKÉSZLET

A szórókeret mellett található egy automatikus tekercselő 15 m-es tömlővel és pisztollyal a permetező szántóföldön történő lemosásához.

TÁROLÓDOBOZ

Oldalsó tárolódoboz az egyéni védőeszközökhöz, dobozokhoz, tartozékokhoz ...

KÜLSŐ FELTÖLTŐ

Lehetővé teszi a szivattyú számára, hogy feltöltse a főtartályt.

GYORS FÜGGESZTŐ SZERKEZET

Hárompontos gyors függesztő háromszög esetén a kapcsolási idő jelentősen lerövidül, ezáltal megkönnyítve a csatlakoztatásokat.

RPL KERET

A kézi összecsukható acélkeret, 9, 10 és 12 méteres méretben kapható. Kialakítása rendkívül egyszerű és bevált.

RJP2 KERET

A kézi összecsukású acélkeret, 12, 15 és 16 méteres méretben kapható. Kialakítása rendkívül egyszerű és bevált: a rugós biztosítás, a felfüggesztés és az emelőcsörlő alapfelszereltség. Hidraulikus csörlő és hidraulikus dőléskorrektor opcionálisan felszerelhető a gépre.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Ehhez a termékhez nincs videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése