OMNIS
OMNIS
OMNIS
OMNIS
OMNIS
Termék adatai

OMNIS

Cikkszám: OMNIS
Egyszerű, megbízható és tartós

Az OMNIS permetezőgépeket egyszerű és robusztus felépítéssel tervezték. Mezőgazdasági, vegyes gazdálkodási és piaci kertészeti tevékenységekre lettek tervezve.

Az OMNIS permetezőgépeket egyszerű és szilárd konstrukció alapján tervezték meg. Úgy tervezték, hogy állattartó telepeken vagy vegyes termelésű és zöldséget termelő gazdaságokban dolgozzanak. Sok olyan alapfelszereltségű opcióval rendelkeznek, amelyek megfelelnek a helyes permetezési gyakorlatnak, de mindenekelőtt a növényvédelmi kezelésekre vonatkozó előírásoknak és a jogszabályoknak.
Az OMNIS permetezőgépek minden igényt kielégíthetnek: moduláris felépítésük a felszerelést illetően nagyon széles választékot kínál.


Előnyök

Erős

Egyetlen darabból hegesztett keret

Az OMNIS permetezőgép szerkezete egy egyetlen darabból készült acélvázból áll: ez a középső rész maximális szilárdságot és hosszú élettartamot biztosít a gépnek.

Könnyű és funkcionális polietilén tartály

A tartályt egyszerű formája és könnyedsége különbözteti meg: mivel polietilénből készült, így Ön egy könnyű permetezőt kap kézhez. Ezenkívül alakja lehetővé teszi a teljes ürítést és az egyszerű öblítést. A főtartály névleges térfogata 800/100/1200 liter. Az öblítőtartály térfogata 100 liter.

Beépített fúvókavédelem

A szórócsövek rozsdamentes acélcsövekből készülnek, ezáltal garantálva a fúvókák tökéletes távolságát, az egyes fúvókák függőlegességét és az oxidáció elleni védelmet. Minden szórófejet - méretétől és alakjától függetlenül - a keret szerkezete az összes akadálytól megvéd.

Egyszerű felépítés és könnyű kezelés

Intuitív működés

Az OMNIS permetező kezelőszervei egy ergonomikus panelre vannak felszerelve, minimális számú szeleppel. Ez leegyszerűsíti a kezelést és kiküszöböli a hibákat. A kényelmes hozzáférés a szűrőkhöz (feltöltés / szívás / permetezés) és a szivattyúhoz biztosítja az egyszerű kezelhetőséget és karbantartást.

Manuális dózisbeállítás a motor fordulatszámától (DPM) függően a DPS vezérlővel

A motor fordulatszámától (DPM) függő elektromos dózisbeállítás a DPF vezérlővel biztosítja a munkavégzés kényelmét, lehetővé téve a kezelő számára, hogy a permetezőt közvetlenül a traktor kabinjából irányítsa (a permetezés be- és kikapcsolása, nyomásbeállítás, valamint a szórókeret összecsukása és kinyitása).

Elektromos sebességfüggő dózisszabályozás (DPAE) RPB vezérlőegységgel

Az RPB vezérlő automatikusan beállítja a permetezést a menetsebességhez, ami biztosítja a kényelmes működést és a pontos kezelést. Mindig megjeleníti a dózist (l/ha), a sebességet és az üzemi nyomást. A kompakt méreteknek és a CAN bus kábelkötegének köszönhetően a vezérlő felszerelése a kabinba nagyon egyszerű.

Horgonyzott acél RHX szórókeret

Korrózióálló horgonyzott acél keret

Az RHX horganyzott keret alapvető megbízhatóságot és tartósságot biztosít a permetezéshez és a folyékony műtrágyázáshoz.

Kompakt hátsó összecsukható keret

Az RHX keret hátulra hajlik, így nincs közvetlen kapcsolatban a fülkével, beállítása gyors és könnyű, és közvetlenül hidraulikusan a fülkéből történik.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

RPB ÉS REB3 TERMINÁLOK

Az RPB és a REB3 vezérlőegységek automatikusan beállítják a permetlé mennyiségét a menetsebességhez, ami biztosítja a kényelmes munkát és a pontos kezelést. Megjeleníti a kijuttatott lé mennyiséget (l / ha), a menetsebességet és az üzemi nyomást. A kompakt méreteknek és a CAN bus kábelkötegének köszönhetően a vezérlők felszerelése a kabinba nagyon egyszerű. A REB3 vezérlő a GPS szakaszvezérléssel is kombinálható

25 LITERES VEGYSZERBEKEVERŐ TARTÁLY

Öblítőkarral és göngyölegmosóval felszerelve lehetővé teszi a növényvédő szerek gyors és biztonságos bevezetését a főtartályba.

ÖBLÍTŐTARTÁLY ÉS TARTÁLYMOSÓ FÚVÓKA

A permetezővel teljesen integrálva 100 liter űrtartalmú. A központi elhelyezésű rotációs fúvóka biztosítja a főtartály gyors és hatékony öblítését.

KÜLSŐ MOSÓKÉSZLET

A szórókeret mellett található egy automatikus tekercselő 15 m-es tömlővel és pisztollyal a permetező szántóföldön történő lemosásához.

TÁROLÓDOBOZ

Oldalsó tárolódoboz az egyéni védőeszközökhöz, dobozokhoz, tartozékokhoz ...

KÜLSŐ FELTÖLTŐ

Lehetővé teszi a szivattyú számára, hogy feltöltse a főtartályt.

GYORS FÜGGESZTŐ SZERKEZET

Hárompontos gyors függesztő háromszög esetén a kapcsolási idő jelentősen lerövidül, ezáltal megkönnyítve a csatlakoztatásokat.

GPS SEBESSÉGÉRZÉKELŐ

A permetezőgép így könnyedén áthelyezhető egyik traktorról a másikra, az érzékelő felszerelése a kerékre már nem szükséges. A GPS antenna elküldi a tényleges sebességet, így a kerék megcsúszása esetén is megfelelő permetlé mennyiséget juttat ki.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Ehhez a termékhez nincs videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése