OCEANIS 2
OCEANIS 2
OCEANIS 2
OCEANIS 2
OCEANIS 2
OCEANIS 2
OCEANIS 2
OCEANIS 2
OCEANIS 2
OCEANIS 2
Termék adatai

OCEANIS 2

Cikkszám: OCEANIS 2
Innováció a még nagyobb pontosság és biztonság érdekében

Az OCEANIS 2 a KUHN vontatott permetezőgépek zászlóshajója, amelyet a nagy szántóföldi növénytermesztők és gazdaságok igényeire terveztek. 5000 vagy 7700 l űrtartalmú tartállyal és 24 m-től 48 m-ig terjedő szórókerettel felszerelve minden felhasználó követelményeinek megfelel.

A megfelelő időben történő permetezés egy nagy teljesítményű géppel garantálja a permetszerek maximális hatékonyságát. Ha megbízható géppel szeretne gyorsan beavatkozni, ez az egyszerű gép garantálja a biztonságot és a hatékonyságot. Optimalizált kialakításával az OCEANIS 2 permetező teljes mértékben megfelel ezeknek a feltételeknek.
Koncentrált pontosság és biztonság! Az OCEANIS 2 permetező lehetővé teszi, hogy pontosan járjon el, amikor a körülmények a legkedvezőbbek! Nagyon sok újítást hoz Önnek, amelyek javítják a pontosságot és a biztonságot.


Előnyök

Kompakt permetezőgép robusztus kialakítással

Stabil és könnyen manőverezhető permetezőgép

Az OCEANIS 2 permetezőgép 5 m-es (5000 és 5600 liter) távolsággal bír a vonórúdszem közepe és a tengely közepe között: ez a távolság 5,7 m a nagyobb testvérek esetében (6900 és 7700 liter). A gép 3,75 m magassága (36 m-es kerettel) viszonylag kompakt géppé teszi ezt a permetezőt.
A permetezőgép rövidebb hossza lehetővé teszi a szűk manőverezést a mező végén, és biztosítja a traktor kerekeinek pontosabb követését. Ennek eredményeként javul a permet minősége és csökken a terméskár. A rúd és a permetezőtengely közötti rövid távolság megkönnyíti a manőverezést. A parcellákba történő belépés egyszerűbb, csakúgy, mint a mező sarkainak teljes kezelése.

Tartályának alakját kifejezetten úgy tervezték, hogy a rámpát be legyen építve a kialakításba, és ezáltal korlátozza a magasságot is, miután a keret becsukódik. Az új LEA3, RHA3 és RA3 háromtagú keretek illeszkednek a gép sablonjába, és nem jelentenek kockázatot, mivel nem érintkeznek a traktor kabinjával. Alacsony magasságával az OCEANIS 2 vontatott permetezőgép szállítás közben még stabilabb. A közúti utazásokat és a parcellákra való belépést ezért teljes biztonságban végezhetik el.

A kompakt kialakítás lehetővé teszi az egyszerű és gyors mozgást az úton, továbbá a permetezőgép könnyű tárolását is.

Hidro-pneumatikus vonórúd felfüggesztés

A gép jó stabilitása működés közben elengedhetetlen ahhoz, hogy a keret a lehető legközelebb legyen a permetezendő növényhez.
Ennek alapvető feltétele a gép stabilitása. Az OCEANIS 2 permetezőgép négypontos felfüggesztési rendszere stabil helyzetben tartja a gépet, és kiváló lengéscsillapítást biztosít az úton és a terepen is.

A vonórúd felfüggesztése megvédi a traktort és vezetőjét a gép okozta feszültségektől. Ha behajtott kerettel szállítanak, minden ütés elnyelődik. Nyugodtan végezhet akár gyors manővereket is.

Hidro-pneumatikus tengely felfüggesztés

A hidro-pneumatikus munkahengerrel felfüggesztett tengely akár egyenetlen felületeken is csillapítja a gépet, mind a terepen, mind az úton. A tengely felfüggesztése hosszabb gépi élettartamot is jelent!
A permetező nagyobb stabilitása üzem közben lehetővé teszi a keret lehető legközelebb tartását a permetezendő növényhez, ezáltal csökkentve az egyenetlen talajból eredő ütéseket. A váz stabilitása a jó tengely felfüggesztésnek köszönhető!

Hidro-pneumatikus tengely csillapítás: Csillapítás és stabilitás.
Az OCEANIS 2 permetező vonórúdjának és tengelyének felfüggesztését hidro-pneumatikus munkahengerekkel tervezték. Ezen munkahengerek használata biztosítja a következőket:

    • Gyors ütéselnyelés visszapattanó hatás nélkül. A hidro akkumulátorok elnyelik az energiát, anélkül, hogy visszaadnák azt!
    • Azonnali alkalmazkodás a terheléshez. Függetlenül attól, hogy a gép üres vagy tele van, a hengerek alkalmazkodnak a terheléshez és fenntartják a felfüggesztés hatékonyságát.
    • Az elmozdulás kicsi és a gép stabil. A két oldalon egy-egy munkahenger garantálja a permetező stabilitását.

Egyszerű és átgondolt tartálykialakítás

Hatékony tartálykialakítás: Az OCEANIS 2 permetezőgép fő tartályát úgy alakították ki, hogy a tömegközéppont a lehető legalacsonyabban legyen. A tartály nagy részének a váz közvetlen közelében történő beépítésével biztosított a gép stabilitása.
A mély kiáramlás optimális feltételeket biztosít a tartály kiürítéséhez, függetlenül a terep lejtésétől. A kimenet közelében elhelyezett keverő négy irányban működik, és homogén szuszpenziót garantál, habképződés nélkül, a permetezés teljes időtartama alatt.

Az egyensúly megtartása: Az 550 literes öblítővíz tartály középen helyezkedik el a tengely felett, ami lehetővé teszi, hogy az OCEANIS 2 permetező minden körülmények között jó egyensúlyt tartson fenn, miközben csökkenti a holt mennyiségeket. A gép súlypontja a tengelyben marad, a tartály szintjétől függetlenül.
A hátsó öblítőtartály optimális elhelyezkedése mellett az OCEANIS 2 permetezőgép soha nem látott könnyű kezelhetőséget biztosít. Feltöltené az öblítővíztartályt? Megnézné a tisztavizes tartály vízszintjelzőjét? Minden meg található a kezelőpanelen.

Poliészter tartály

Az OCEANIS 2 permetezőgép fröccsöntött poliészter tartályának kialakítása első osztályú megoldás. Az anyagok minőségével kapcsolatban nincsenek kompromisszumok, ezért egy nagy teljesítményű és funkcionális gépet biztosítunk az Ön számára.

Sima felület
Az új OCEANIS 2 fröccsöntött poliészter tartályok kívül és belül is tökéletesen sima falakkal rendelkeznek. Mivel a felület nem porózus, így minden hatóanyag könnyen leöblíthető, ami megkönnyíti a gép tisztítását.
A mosás egyszerű a három örvényfúvóka használatával, amelyek megfelelő elhelyezése megakadályozza a hab képződését. Függetlenül attól, hogy a tartályöblítést a kezelőpanelről vagy a traktorfülkéből indítják-e, rendkívül könnyű és hatékony elvégezni a munkát.

Hullámtörő
A fröccsöntött poliészter tartály tartalmaz egy terelőlemezt, amely stabilizálja a permetfolyadékot szállítás közben. A keletkező hullámokat azonnal leállítják, hogy ne zavarják a permetezőgép egyensúlyát.

Könnyű és erős keretek

Alumínium keretek: rendkívül könnyű és tartós megoldás

Az acélnál háromszor alacsonyabb sűrűségű alumínium keretek lehetővé teszik a könnyű gép előállítását, miközben a permetező alkatrészeit védő szerkezet megmarad. A keretek könnyűsége lehetővé teszi a talaj szerkezetének megőrzését, még akár nedves körülmények között is. A keretek alumínium szerkezete soha nem látott erőt ad nekik. Teljesen érzéketlen a korrózióra vagy a vegyi termékek által okozott támadásokra, az alumínium nem igényel különösebb védelmet, és nagyban megkönnyíti a permetezőgép karbantartását, és biztosítja a gép hosszú élettartamát is.
A sok előnynek köszönhető, hogy a KUHN 1986 óta kínál alumíniumot a 18 m-nél nagyobb kereteknél:
    • Természetes korrózióállóság: döntő pont a növény-egészségügyi termékekkel és a műtrágyákkal való érintkezésben.
    • A sűrűség 2,7-szer alacsonyabb, mint az acél: robusztusabb, mégis könnyebb keret!

EQUILIBRA felfüggesztés

Az EQUILIBRA inga rúd felfüggesztése háromdimenziós csillapítást biztosít a kerethez. Az EQUILIBRA lehetővé teszi, hogy a szórókeretet a talajjal tökéletesen párhuzamosan tartsa. Nincs több ütközés a talajjal vagy a terméssel, mindezt elmozdulás és sodródás nélkül!

Instabil terepen az inga/összekötő rúd pár mozgásszabadságot kínál, hogy egy nagyon stabil keret legyen fenntartva, bármilyen típusú terepen is találkoznak. 2 lengéscsillapító is csillapítja és korlátozza a függőleges mozgásokat annak érdekében, hogy a keret tökéletesen lapos maradjon, különösen kanyarokban és még nagy sebesség mellett is.
Az intenzív körülmények között történő munkavégzésre tervezett EQUILIBRA felfüggesztés alapfelszereltségként egy független jobb / bal leütésgátló rendszert tartalmaz, amely védi a keretet a kanyarokban, valamint független rángásgátló rendszerrel (ostorcsapás effektus) van felszerelve független jobb / bal oldalt a gyorsulás / fékezés és kanyarodás közben.
EQUILIBRA 3D felfüggesztés: az intenzív körülményekhez!

    • Robusztus inga rendszer
    • A függőleges mozgásokat stabilizáló rudak
    • Lengéscsillapítók a visszapattanás csillapítására
    • Független ostorcsapásgátló rendszer bal és jobb oldalt függetlenül
    • Rugós automatikus dőléskorrektor
    • Hidraulikus keretzár

LEA3 keret

A masszív LEA3 kialakítású keretek EQUILIBRA felfüggesztéssel rendelkeznek: tartósságra lettek tervezve. 27–33 méteres szélességben kapható, és számos előnyt kínál a felhasználónak:

    • Kompakt hajtogatás szállításhoz: a keret három részre hajtása lehetővé teszi a keret beépítését a gépsablonba, megkönnyítve ezzel az úton való mozgást. A szántóföldön a szétnyitás teljesen szinkronizált módon történik, a permetező kiváló egyensúlyának fenntartása érdekében.

  • A precíziós permetezés kialakítása: a LEA3 keretet precíziós gazdálkodási rendszerekhez tervezték. Fel lehet szerelni folyamatos, elektromosan vezérelt CCE folyadékkeringéssel vagy a MULTISPRAY rendszerrel, valamint 25-50 cm távolságú fúvókakiosztással. A permetezőberendezés a keret teljes szélességében, minden síkban rögzítve van.

  • A rozsdamentes acélcső: hosszú élettartamot garantál, és érzéketlen a hőmérsékletváltozásokra. A cső magasságának beállítása lehetővé teszi, hogy a fúvókákat a szórókeret típusától függetlenül mindig a keret szerkezete védje.

  • Alumínium szerkezet: a LEA3 alumínium keret felépítése könnyűséget, ugyanakkor ellenállást és érzéketlenséget biztosít a korrózióval szemben.


A LEA3 keret magában foglalja a teljes sorozat jól ismert erősségeit is:

  • A fúvókák mechanikai behatás elleni védelme a keret teljes szélességén
  • 3 dimenziós kitérő biztonsági szakasz
  • Kompakt hajtogatás
  • A vonalszűrők szakaszonként
  • Alapkivitelben négyes fúvókatartó

Keretszenzor

A BOOM ASSIST rendszer a keretet a tereptől függetlenül a megfelelő helyzetben tartja, automatikusan beállítja annak magasságát, dőlését (SLANT) és változtatható geometriáját (TOTAL / TOTAL PRO). A keret megfelelő magasságban tartása optimalizálja a fedést és csökkenti a termék sodródásból és párolgásból eredő veszteségét.
Az ultrahangos érzékelők használatának köszönhetően a BOOM ASSIST rendszer a keretet a permetezendő növény felett megfelelő magasságban tartja, függetlenül a munkakörülményektől: nappali vagy éjszakai üzemmódtól, száraz levegőtől vagy ködtől, a növények vagy a talaj permetezésétől. A szabadalmaztatott hibrid mód folyamatosan elemzi a termés magasságát, és ennek megfelelően állítja be a keret helyzetét.
Nem kell aggódnia a keret helyes pozíciója miatt, a permetező automatikusan kezeli azt.

RHA3 keret

A robosztus RHA3 kialakítású keretek EQUILIBRA felfüggesztéssel rendelkeznek: tartósságra tervezve. 30–40 méteres szélességben kapható, és számos előnyt kínál a felhasználónak:

    • Kompakt hajtogatás szállításhoz: a keret három részre hajtása lehetővé teszi a keret beépítését a gépsablonba, megkönnyítve ezzel az úton való mozgást. A szántóföldön a szétnyitás teljesen szinkronizált módon történik, a permetező kiváló egyensúlyának fenntartása érdekében.

  • A precíziós permetezés kialakítása: az RHA3 keretet precíziós gazdálkodási rendszerekhez tervezték. Fel lehet szerelni folyamatos, elektromosan vezérelt CCE folyadékkeringéssel vagy a MULTISPRAY rendszerrel, vagy akár a BOOM ASSIST keretmagasság állító rendszerrel. A permetezőberendezés a keret teljes szélességében, minden síkban rögzítve van.

  • A rozsdamentes acélcső: hosszú élettartamot garantál, és érzéketlen a hőmérsékletváltozásokra. A cső magasságának beállítása lehetővé teszi, hogy a fúvókákat a szórókeret típusától függetlenül mindig a keret szerkezete védje.

  • Alumínium szerkezet: az RHA3 alumínium keret felépítése könnyűséget, ugyanakkor ellenállást és érzéketlenséget biztosít a korrózióval szemben.


Az RHA3 keret magában foglalja a teljes sorozat jól ismert erősségeit is:

  • A fúvókák mechanikai behatás elleni védelme a keret teljes szélességén
  • 3 dimenziós kitérő biztonsági szakasz
  • Kompakt hajtogatás
  • A vonalszűrők szakaszonként
  • Alapkivitelben négyes fúvókatartó

Nagy szórási pontosság

Folyamatos elektromos keringtetés CCE

Méretükben és alakjukban különböznek a területei? A CCE rendszer lehetővé teszi a permetezés szabályozását. Ha

szeretné csökkenteni az átfedéseket a mezők szélén, érdemes megjegyezni, hogy minél több szakasz van a permetezőben, annál nagyobb a megtakarítás.
Emiatt a KUHN egyedi fúvókakapcsolóval ellátott rendszereket kínál a növény-egészségügyi lefedettség optimalizálása érdekében.
A folyamatos, elektromosan vezérelt CCE keringtetés lehetővé teszi a fúvókák független vezérlését GPS-en keresztül. A fúvókákat "műtéti pontossággal" kapcsolják ki / be az átfedések minimalizálása érdekében.

Ezenkívül a CCE magában foglalja a folyamatos, pneumatikus CCP keringés jól ismert előnyeit:

  • A keret azonnali feltöltése permetlével
  • Azonnal be- és kikapcsolja a permetezést, így maximalizálja a szakaszvezérlő funkció lehetőségeit
  • A teljes folyadékmennyiség hígítható = nincs megmaradt mennyiség a permetezőben

MULTISPRAY

A fúvókák által permetezett cseppek mérete kritikus fontosságú a sikeres permetezéshez.
Számos permetezőgépnél az üzemi nyomás növekszik a menetsebesség növekedésével. Ebben a helyzetben, ha nem cseréljük ki a fúvókát, a cseppek mérete megváltozik, ami növeli a sodródás kockázatát.
A pontos KUHN MULTISPRAY rendszer lehetővé teszi a fúvókák automatikus cseréjét a menetsebességtől függően, biztosítva az optimális permetezési minőséget. A MULTISPRAY rendszer az alkalmazási mennyiség és a menetsebesség alapján folyamatosan kiszámítja, hogy melyik fúvóka vagy fúvókák kombinációja a legalkalmasabb az üzemi körülményekhez.

A megoldás teljes potenciáljának elérése érdekében a 4 fúvóka külön-külön vagy párban aktiválható, legfeljebb 15 kombinációval. A precíziós permetezés ezáltal garantált! Alapfelszereltségként a MULTISPRAY rendszer folyamatos, elektromos vezérlésű CCE keringtetéssel van felszerelve, illetve fúvókánkénti elzárással is.
A cseppek méretét kontroll alatt tartják, ezáltal biztosítva a precíz permetezést.

AUTOSPRAY

A cseppméret kezelése a permetezés során nagyon fontos a jó eredmény eléréséhez.
A magasabb hatékonyság gyorsabb vezetést jelent, ami nem mindig jár együtt a jó szórásminőséggel. Figyelembe kell venni az időjárási körülményeket és azok üzem közbeni megváltoztatásának lehetőségét is.
A kiváló minőségű permetezés fenntartása érdekében a kezelés során a KUHN kifejlesztette az AUTOSPRAY rendszert.

A rendszer Pulse Width Modulation (PWM) technológiát használ a cseppek méretének kezelésére. Az állandó nyomás fenntartása érdekében a fúvóka nyitási ideje mikropulzációnként változik, függetlenül a permetezett dózistól. Az AUTOSPRAY rendszer lehetővé teszi, hogy a cseppek méretét a menetsebességtől függetlenül állandóan tartsa, a munkasebességek széles tartományában. A magas területteljesítmény elérése nem befolyásolja a permetezés minőségét.

Az ISOBUS terminál megkönnyíti a permetezést. A cseppméret kiválasztása egyetlen kattintással be- vagy kikapcsolható, biztosítva a növényvédelem optimális minőségét.
A dózis és a cseppméret szabályozásának köszönhetően minden megvan, ami a pontos permetezéshez szükséges.

RINSASSIST

Az "EASYSET" távvezérlő lehetővé teszi a kezelő számára, hogy az összes funkciót a kezelőpanelről irányítsa.

Az öblítés során az RINS ASSIST automatizálja a szekvenciákat a gépben megmaradt termék mennyisége alapján. A rendszer a tartályban lévő maradék permetlé 1% -os hígítását biztosítja.

A fülkéből csupán a kívánt öblítés típusának megjelölése szükséges (csak keret vagy teljes gép), majd következik az öblítés folyamata. A gép öblítése közben az RINS ASSIST rendszer gondosan ellenőrzi a tartály folyadékszintjét, hogy kiválassza a legjobb eljárást az 1% -os hígítás eléréséhez. A rendszer egymás után öblíti a vegyszerbekeverőt, mossa a főtartályt az örvényfúvókákkal, majd az összes folyadékvezetéket, végül pedig a szórókeretet. így permetezéssel távozik a kimosott vegyszer. 
Az ISOBUS permetezővel közvetlenül a terminálon tekintheti meg a műveletek előrehaladását, és pontosan láthatja, honnan származik és hova kerül a víz.
Az öblítést addig végezzük, amíg 1% -os hígítást nem kapunk. Az öblítés befejezése után a permetező azonnal készen áll a következő kezelésre.

Tengelycsonk kormányzás

A TRACK ASSIST tengelycsonk kormányzással felszerelt permetező pontosan követi a traktor nyomait a fordulón és a kanyarokban. Növényei így védve vannak a taposási kártól.

Az OCEANIS 2 modell TRACK ASSIST kormánytengelye garantálja a traktor és a permetezőgép nyomtávjának pontos lefedettségét. Nagyon pontosan reagál a kapott sebességinformációkra. A kormánytengely érzékelők a permetező hátuljába vannak beépítve - a jeleket a növények nem zavarják. A traktor elején található egyetlen giroszkóp érzékelő lehetővé teszi a pálya leolvasását és a permetező nyomainak pontos követését.

A GPS szakaszvezérlő rendszerrel együtt a kormánytengely automatikusan kiegyenesedik, ha a permetezőgép megfordul: ezáltal nincs szükség kezelői beavatkozásra!

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

ISOBUS kompatibilitás

A kezelők képesek mindezt a "plug and play" módszerrel csatlakoztatni a már meglévő ISOBUS virtuális terminálokkal a tökéletes egyszerűség érdekében. Az Axent™ eleve változó dózis előkészítésű, így nem kell további változó dózis szabályozó egység. A KUHN CCI 50, a CCI 800 és a CCI 1200 ISOBUS terminálok elérhetőek az Axent™ műtrágyaszóróhoz is.

További infomáció

CCI A3 Joystick

Az új CCI A3 joystick segítségével a kezelő joystick érintőképernyőjén láthatja gépének funkcióit. Tehát a megfelelő funkciót választja a megfelelő időben. A CCI A3 az AEF által ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis az összes ISOBUS AUX-N tanúsított géppel. A joystick funkcióinak megjelenítéséhez ellenőrizze a kompatibilitást.
 

További infomáció

PM VAGY PC SZIVATTYÚK

A permetezőgép az Ön igényeinek megfelelően különféle szivattyúmodellekkel szerelhető fel. Függetlenül attól, hogy nagy áramlású centrifugális szivattyúról vagy dugattyús membrános szivattyúról van szó, a fő tartály feltöltése rövid idő alatt megtörténik. Így Ön kevesebb időt tölt a permetező feltöltésével, ezáltal jobban kihasználhatja a területen töltött idejét és növelheti a termelékenységet.

RPB ÉS REB3 TERMINÁLOK

Az RPB és a REB3 vezérlőegységek automatikusan beállítják a permetlé mennyiségét a menetsebességhez, ami biztosítja a kényelmes munkát és a pontos kezelést. Megjeleníti a kijuttatott lé mennyiséget (l / ha), a menetsebességet és az üzemi nyomást. A kompakt méreteknek és a CAN bus kábelkötegének köszönhetően a vezérlők felszerelése a kabinba nagyon egyszerű. A REB3 vezérlő a GPS szakaszvezérléssel is kombinálható

VISIOREB TERMINÁL

Az automatikus szakaszleállás standard opcióvá válik, biztosítva a szórás pontosságát és a kezelő kényelmét. A GPS szakaszvezérlés működtetésére tervezett és 7 hüvelykes érintőképernyővel felszerelt VISIOREB vezérlőterminál tökéletesen illeszkedik a permetezési kezelésekhez. Előkészítés, permetezés, öblítés: a VISIOREB terminál leegyszerűsíti a permetezés minden szakaszát.

VONÓRUDAK ÉS VONÓSZEMEK

A METRIS 2 permetezőgép felszerelhető felső vagy alsó helyzetben rögzített vonórúddal, 50 mm-es vagy 40 mm-es szemmel, K80-as gömbfejjel vagy 35 mm-es elfordulós vonószerkezettel. (korlátozások a jóváhagyás típusától függően)

KERETSZENZOROK

A BOOM ASSIST rendszer a keretet a talajtól függetlenül a megfelelő helyzetben tartja, automatikusan beállítja annak magasságát, dőlését és a karok egyedi helyzetét (változtatható geometria). A keret megfelelő magasságban tartása optimalizálja a permetlével való felület borítását, és csökkenti a termék sodródásból és párolgásból eredő veszteségeit.
Nem kell folyamatosan figyelni a keretre, a permetező automatikusan vezérli azt.

MANUSET

A MANUSET kézi működtetése biztosítja a permetlé elkészítésének teljes ellenőrzését. Csupán 2 főszelep működtetésével akár 50% -kal csökkentjük a karbantartást. A szelepek ergonomikus alakja biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a permetező gondtalan előkészítését a működéshez. A multifunkcionális kormánykerék megkönnyíti a permetezést.

DILUSET +

A szivattyúzással történő töltés programozható, és a beállított érték elérésekor automatikusan leáll.
Az öblítés megkezdéséhez egyszerűen kattintson egy gombra a fülke terminálján, és öblítse ki az egész permetezőt, vagy csak magát a szórókeretet.
A tartályban maradó folyadék tényleges mennyisége a művelet alatt megjelenik a terminálon is.

E-SET

A szivattyúzással történő töltés programozható, és a beállított érték elérésekor automatikusan leáll.
Az öblítési folyamat során az RINS ASSIST automatizálja a sorrendet a gépben megmaradt termék mennyisége szerint. A rendszer a tartályban lévő többi permetlé 1% -os hígítását biztosítja.
Ezenkívül a tartályban lévő tényleges folyadékmennyiséget megjeleníti a traktor vezetőfülkéjén lévő terminálon a permetezés során.

VEGYSZERMENTES ÉRINKEZÉS

Az indukciós zónában található opcionális EASYFLOW rendszer biztosítja a termékek biztonságos és érintésmentes bejuttatását a permetezőbe.
A készülék átlyukasztja a göngyöleg védőtömítését, így bejut a termék a vegyszerbekeverő tartályba, majd kiöblíti a tartályt és a rendszert: a teljes folyamatot az EASYFLOW rendszerrel működteti, és nem érintkezik vegyszerrel.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése