METRIS 2
METRIS 2
METRIS 2
METRIS 2
METRIS 2
METRIS 2
METRIS 2
METRIS 2
Termék adatai

METRIS 2

Cikkszám: METRIS 2
100 ha még dél előtt? Most a METRIS 2 permetezőgéppel ez is lehetséges!

A METRIS 2 vontatott permetezőgép képviseli a KUHN vontatott permetezőgépek szívét: tökéletesen megfelel a szántóföldi növénytermesztőknek. 3200 literes vagy 4100 literes tartállyal és 18–38 méteres kerettel a METRIS 2 minden elvárásnak megfelel.

A megfelelő időben történő permetezés egy nagy teljesítményű géppel garantálja a termék maximális hatékonyságát. Ha megbízható géppel szeretne gyorsan beavatkozni, az egyszerű gép garantálja a biztonságot és a hatékonyságot. Optimalizált kivitelezésével a METRIS 2 permetező teljes mértékben megfelel ezeknek a feltételeknek. 100 ha dél előtt: ez is lehetséges! A METRIS 2 permetezőgép 4 szűrési szintjével, 4 szintű rugózásával, fröccsöntött poliészter tartályával, könnyebben öblíthető és ergonomikus használatával rendkívül nagy biztonságot nyújt!
A jelszó a minőség. A METRIS 2 permetezőgép pontossága biztosítja a növények tartós és fenntartható védelmét. 
A METRIS 2 permetezőgép csúcskategóriás felülettel rendelkezik, az ehhez szükséges összes felszereléssel.


Előnyök

Kompakt permetezőgép robusztus kialakítással

Stabil és könnyen manőverezhető permetezőgép

A METRIS 2 permetezőgépben a vonórúdközép és a tengely közepéig terjedő távolság 4,4 m, a gép magassága pedig 3,4 m (a 36 m-es kerettel), ami nagyon kompakt géppé teszi a permetezőt.
A permetezőgép rövidebb hossza lehetővé teszi a szűk manőverezést a mező végén, és biztosítja a traktor kerekeinek pontosabb lekövetését. Ennek eredményeként javul a permet minősége és csökken a terméskár. A rúd és a permetezőtengely közötti rövid távolság megkönnyíti a manőverezést. A parcellákba történő belépés egyszerűbb, csakúgy, mint a mező sarkainak teljes kezelése.

Tartályának alakját kifejezetten úgy tervezték, hogy a rámpát a kialakításba legyen beépítve, és ezáltal korlátozza a magasságot is, miután a keret becsukódik. Az új LEA3, RHA3S és RHA3 háromtagú keretek illeszkednek a gép sablonjába, és nem jelentenek kockázatot, mivel nem érintkeznek a traktor kabinjával. Alacsony magasságával a METRIS 2 vontatott permetezőgép szállítás közben még stabilabb. A közúti szállítást és a parcellákra való belépést ezért teljes biztonságban elvégezheti. A kompakt kialakítás lehetővé teszi az egyszerű és gyors mozgást az úton, továbbá a permetezőgép könnyű tárolását is.

Elasztomer vonórúd lengéscsillapítás

A gép jó stabilitása működés közben elengedhetetlen ahhoz, hogy a keret a lehető legközelebb legyen a permetezendő növényhez.
Ennek alapvető feltétele a gép stabilitása. A METRIS 2 permetezőgép négypontos felfüggesztési rendszere stabil helyzetben tartja a gépet, és kiváló lengéscsillapítást biztosít az úton és a terepen is.

A vonórúd felfüggesztése megvédi a traktort és vezetőjét a gép okozta feszültségektől. Ha behajtott kerettel szállít, minden ütés elnyelődik. Nyugodtan végezhet gyors manővereket is.

Elasztomer tengely felfüggesztés

A tengely elasztomer csapokkal van felfüggesztve, amelyek egyenetlen felületeken csillapítják a gépet, mind a terepen, mind pedig az úton. A tengely felfüggesztése hosszabb gépi élettartamot jelent!
A permetező nagyobb stabilitása üzem közben lehetővé teszi a keret lehető legközelebb tartását a permetezendő növényhez, ezáltal csökkentve az egyenetlen talajból eredő ütéseket. A váz stabilitása a jó tengely felfüggesztésnek köszönhető!

Poliuretán elasztomer tengely csillapítás: Csillapítás és stabilitás.
A METRIS 2 vonórúd és tengely felfüggesztési rendszer hiperaktív elasztomer bakokkal van felszerelve.
A hiperaktív elasztomerek a következőket biztosítják:

  • Gyors ütéselnyelés visszapattanó hatás nélkül. Az elasztomer elnyeli az energiát, anélkül, hogy visszaadná azt!
  • Azonnali alkalmazkodás a terheléshez. Függetlenül attól, hogy a gép üres vagy tele van, a hengerek alkalmazkodnak a terheléshez és fenntartják a felfüggesztés hatékonyságát.
  • Az elmozdulás kicsi és a gép stabil. A két oldalon egy-egy henger garantálja a permetező stabilitását.

Egyszerű és átgondolt tartálykialakítás

Hatékony tartálykialakítás: A METRIS 2 permetezőgép fő tartályát úgy alakították ki, hogy a tömegközéppont a lehető legalacsonyabban legyen. A tartály nagy részének a váz közvetlen közelében történő beépítésével biztosított a gép stabilitása.
A mély kiáramlás optimális feltételeket biztosít a tartály kiürítéséhez, függetlenül a terep lejtésétől. A kimenet közelében elhelyezett keverő négy irányban működik, és homogén szuszpenziót garantál, habképződés nélkül, a permetezés teljes időtartama alatt.

Tartsa az egyensúlyt: A 450 literes öblítővíz tartály középen helyezkedik el a tengely felett, ami lehetővé teszi, hogy a METRIS 2 permetező minden körülmények között jó egyensúlyt tartson fenn, miközben csökkenti a holt mennyiségeket. A gép súlypontja a tengelyben marad, a tartály szintjétől függetlenül.
A hátsó öblítőtartály optimális elhelyezkedése mellett a METRIS 2 permetezőgép soha nem látott könnyű kezelhetőséget biztosít. Feltöltené az öblítővíz tartályt? Megnézné a tisztavizes tartály vízszintjelzőjét? Minden megtalálható a kezelőpanelen.

Fröccsöntött poliészter tartály

A METRIS 2 permetezőgép fröccsöntött poliészter tartályának kialakítása első osztályú megoldás. Az anyagok minőségével kapcsolatban nincsenek kompromisszumok, ezért egy nagy teljesítményű és funkcionális gépet biztosítunk az Ön számára.

Sima felület
Az új 3200 literes és 4100 literes fröccsöntött poliészter tartályok kívül és belül is tökéletesen sima falakkal rendelkeznek. Mivel a felület nem porózus, minden hatóanyag könnyen leöblíthető, ami megkönnyíti a gép tisztítását.
A mosás rendkívül egyszerű a három örvényfúvóka használatával, amelyek megfelelő elhelyezése megakadályozza a hab képződését. Függetlenül attól, hogy a tartályöblítést a kezelőpanelről vagy a traktorfülkéből indítják-e, az öblítést könnyű és rendkívül hatékony elvégezni.

Hullámtörő
A fröccsöntött poliészter tartály tartalmaz egy terelőlemezt, amely stabilizálja a permetfolyadékot szállítás közben. A keletkező hullámokat azonnal leállítják, hogy ne zavarják a permetezőgép egyensúlyát.

Könnyű és erős keretek

Alumínium keretek: könnyű és tartós megoldás

Az acélnál háromszor alacsonyabb sűrűségű alumínium keretek lehetővé teszik a könnyű gép megalkotását, miközben a permetező alkatrészeit védő szerkezet megmarad. A keretek könnyűsége lehetővé teszi továbbá a talaj szerkezetének megőrzését, még akár nedves körülmények között is. A keretek alumínium szerkezete soha nem látott erőt nyújt. Teljesen érzéketlen a korrózióra vagy a vegyi termékek által okozott támadásokra, az alumínium nem igényel különösebb védelmet, és nagyban megkönnyíti a permetezőgép karbantartását és hozzájárul annak hosszú élettartamához.
A sok előnynek köszönhető, hogy a KUHN 1986 óta kínál alumíniumot a 18 m-nél nagyobb kereteknél:
    • Természetes korrózióállóság: döntő pont a növény-egészségügyi termékekkel és a műtrágyákkal való érintkezésben.
    • A sűrűség 2,7-szer alacsonyabb, mint az acél: robusztusabb, mégis könnyű keret!

EQUILIBRA felfüggesztés

Az EQUILIBRA inga rúd felfüggesztése háromdimenziós csillapítást biztosít a kerethez. Az EQUILIBRA lehetővé teszi, hogy a szórókeretet a talajjal tökéletesen párhuzamosan tartsa. Nincs több ütközés a talajjal vagy a terméssel, mindez elmozdulás és sodródás nélkül!

Instabil terepen az inga/összekötő rúd pár mozgásszabadságot kínál, hogy nagyon stabil keret legyen fenntartva, bármilyen típusú terepről is legyen szó. 2 lengéscsillapító is csillapítja és korlátozza a függőleges mozgásokat annak érdekében, hogy a keret tökéletesen lapos maradjon, különösen kanyarokban és még nagy sebesség mellett is.
Az intenzív körülmények között történő munkavégzésre tervezett EQUILIBRA felfüggesztés alapfelszereltségként egy független jobb / bal leütésgátló rendszert tartalmaz, amely védi a keretet a kanyarokban, valamint független rángásgátló rendszerrel (ostorcsapás effektus) van felszerelve független jobb / bal oldalt a gyorsulás / fékezés és kanyarodás közben.
EQUILIBRA 3D felfüggesztés: intenzív körülményekhez!

  • Robusztus inga rendszer
  • A függőleges mozgásokat stabilizáló rudak
  • Lengéscsillapítók a visszapattanás csillapítására
  • Független ostorcsapásgátló rendszer bal és jobb oldalt függetlenül
  • Rugós automatikus dőléskorrektor
  • Hidraulikus keretzár

LEA3 keret

A masszív LEA3 kialakítású keretek EQUILIBRA felfüggesztéssel rendelkeznek, ezáltal rendkívül tartósak. 27–33 méteres szélességben kaphatóak, és számos előnyt kínálnak a felhasználónak:

  • Kompakt hajtogatás szállításhoz: a keret három részre hajtása lehetővé teszi a keret beépítését a gépsablonba, megkönnyítve ezzel az úton való mozgást. A szántóföldön a szétnyitás teljesen szinkronizált módon történik, a permetező kiváló egyensúlyának fenntartása érdekében.

  • A precíziós permetezés kialakítása: a LEA3 keretet precíziós gazdálkodási rendszerekhez tervezték. Fel lehet szerelni folyamatos, elektromosan vezérelt CCE folyadékkeringéssel vagy a MULTISPRAY rendszerrel, valamint 25-50 cm távolságú fúvókakiosztással ia. A permetezőberendezés a keret teljes szélességében, minden síkban rögzítve van.

  • A rozsdamentes acélcső: hosszú élettartamot garantál, és érzéketlen a hőmérsékletváltozásokra. A cső magasságának beállítása lehetővé teszi, hogy a fúvókákat a szórókeret típusától függetlenül mindig a keret szerkezete védje.

  • Alumínium szerkezet: a LEA3 alumínium keret felépítése könnyűséget, ugyanakkor ellenállást és érzéketlenséget biztosít a korrózióval szemben.


A LEA3 keret magában foglalja a teljes sorozat jól ismert erősségeit is:

  • A fúvókák mechanikai behatás elleni védelme a keret teljes szélességén
  • 3 dimenziós kitérő biztonsági szakasz
  • Kompakt hajtogatás
  • A vonalszűrők szakaszonként
  • Alapkivitelben négyes fúvókatartó

Keretszenzor

A BOOM ASSIST rendszer a keretet a tereptől függetlenül a megfelelő helyzetben tartja, automatikusan beállítja annak magasságát, dőlését (SLANT) és változtatható geometriáját (TOTAL / TOTAL PRO). A keret megfelelő magasságban tartása optimalizálja a fedést és csökkenti a termék sodródásból és párolgásból eredő veszteségét.
Az ultrahangos érzékelők használatának köszönhetően a BOOM ASSIST rendszer a keretet a permetezendő növény felett megfelelő magasságban tartja, függetlenül a munkakörülményektől: nappali vagy éjszakai üzemmódtól, száraz levegőtől vagy ködtől, a növények vagy talaj permetezésétől. A szabadalmaztatott hibrid mód folyamatosan elemzi a termés magasságát, és ennek megfelelően állítja be a keret helyzetét.
Nem kell aggódnia a keret helyes pozíciója miatt, a permetező automatikusan kezeli azt.

RHA3S / RHA3 keret

A robosztus RHA3 kialakítású keretek EQUILIBRA felfüggesztéssel rendelkeznek: ezáltal rendkívül tartósak. 30–38 méteres szélességben kaphatóak, és számos előnyt kínálnak a felhasználónak:

  • Kompakt hajtogatás szállításhoz: a keret három részre hajtása lehetővé teszi a keret beépítését a gépsablonba, megkönnyítve ezzel az úton való mozgást. A szántóföldön a szétnyitás teljesen szinkronizált módon történik, a permetező kiváló egyensúlyának fenntartása érdekében.

  • A precíziós permetezés kialakítása: az RHA3 keretet precíziós gazdálkodási rendszerekhez tervezték. Fel lehet szerelni folyamatos, elektromosan vezérelt CCE folyadékkeringéssel vagy a MULTISPRAY rendszerrel, vagy akár a BOOM ASSIST keretmagasság állító rendszerrel is. A permetezőberendezés a keret teljes szélességében, minden síkban rögzítve van.

  • A rozsdamentes acélcső: hosszú élettartamot garantál, és érzéketlen a hőmérsékletváltozásokra. A cső magasságának beállítása lehetővé teszi, hogy a fúvókákat a szórókeret típusától függetlenül mindig a keret szerkezete védje.

  • Alumínium szerkezet: az RHA3 alumínium keret felépítése könnyűséget, ugyanakkor ellenállást és érzéketlenséget biztosít a korrózióval szemben.


Az RHA3 keret magában foglalja a teljes sorozat jól ismert erősségeit is:

  • A fúvókák mechanikai behatás elleni védelme a keret teljes szélességén
  • 3 dimenziós kitérő biztonsági szakasz
  • Kompakt hajtogatás
  • A vonalszűrők szakaszonként
  • Alapkivitelben négyes fúvókatartó

Nagy szórási pontosság

Folyamatos elektromos keringtetés CCE

A területek alakjukban és méretükben különbözőek? A CCE rendszer lehetővé teszi a permetezés szabályozását. Ha

szeretné csökkenteni az átfedéseket a mezők szélén, érdemes megjegyezni, hogy minél több szakasz van a permetezőben, annál nagyobb a megtakarítás.
Emiatt a KUHN egyedi fúvókakapcsolóval ellátott rendszereket kínál a növény-egészségügyi lefedettség optimalizálása érdekében.
A folyamatos, elektromosan vezérelt CCE keringtetés lehetővé teszi a fúvókák független vezérlését GPS-en keresztül. A fúvókákat "műtéti pontossággal" kapcsolják ki / be az átfedések minimalizálása érdekében.

Ezenkívül a CCE magában foglalja a folyamatos, pneumatikus CCP keringés jól ismert előnyeit is:

  • A keret azonnali feltöltése permetlével
  • Azonnal be- és kikapcsolja a permetezést, ezáltal maximalizálja a szakaszvezérlő funkció lehetőségeit
  • A teljes folyadékmennyiség hígítható = nincs megmaradt mennyiség a permetezőben

MULTISPRAY

A fúvókák által permetezett cseppek mérete kritikus fontosságú a sikeres permetezéshez.
Számos permetezőgép esetében az üzemi nyomás növekszik a menetsebesség növekedésével. Ebben a helyzetben, ha nem cseréljük ki a fúvókát, a cseppek mérete megváltozik, ami növeli a sodródás kockázatát.
A pontos KUHN MULTISPRAY rendszer lehetővé teszi a fúvókák automatikus cseréjét a menetsebességtől függően, biztosítva az optimális permetezési minőséget. A MULTISPRAY rendszer az alkalmazási mennyiség és a menetsebesség alapján folyamatosan kiszámítja, hogy melyik fúvóka vagy fúvókák kombinációja a legalkalmasabb az üzemi körülményekhez.

A megoldás teljes potenciáljának elérése érdekében a 4 fúvóka külön-külön vagy párban aktiválható, legfeljebb 15 kombinációval. A precíziós permetezés ezáltal garantált! Alapfelszereltségként a MULTISPRAY rendszer folyamatos, elektromos vezérlésű CCE keringtetéssel, illetve fúvókánkénti elzárással van felszerelve.
A cseppek méretét kontroll alatt tartják, biztosítva a precíz permetezést.

AUTOSPRAY

A cseppméret kezelése a permetezés során nagyon fontos a jó eredmény eléréséhez.
A magasabb hatékonyság gyorsabb vezetést jelent, ami nem mindig jár együtt a jó szórásminőséggel. Figyelembe kell venni az időjárási körülményeket és azok üzem közbeni megváltoztatásának lehetőségét is.
A kiváló minőségű permetezés fenntartása érdekében a kezelés során a KUHN kifejlesztette az AUTOSPRAY rendszert.

A rendszer Pulse Width Modulation (PWM) technológiát használ a cseppek méretének kezelésére. Az állandó nyomás fenntartása érdekében a fúvóka nyitási ideje mikropulzációnként változik, függetlenül a permetezett dózistól. Az AUTOSPRAY rendszer lehetővé teszi, hogy a cseppek méretét a menetsebességtől függetlenül állandóan tartsa, a munkasebességek széles tartományában. A magas területteljesítmény elérése nem befolyásolja a permetezés minőségét.

Az ISOBUS terminál megkönnyíti a permetezést. A cseppméret kiválasztása egyetlen kattintással be- vagy kikapcsolható, biztosítva a növényvédelem optimális minőségét.
A dózis és a cseppméret szabályozásának köszönhetően minden megvan, ami a pontos permetezéshez szükséges.

RINS ASSIST

Az "EASYSET" távvezérlő lehetővé teszi a kezelő számára, hogy az összes funkciót a kezelőpanelről irányítsa.

Az öblítés során az RINS ASSIST automatizálja a szekvenciákat a gépben megmaradt termék mennyisége alapján. A rendszer a tartályban lévő maradék permetlé 1% -os hígítását biztosítja.

A fülkéből csak a kívánt öblítés típusának megjelölése szükséges (csak keret vagy teljes gép), majd ezt követi az öblítés folyamata. A gép öblítése közben az RINS ASSIST rendszer gondosan ellenőrzi a tartály folyadékszintjét, hogy kiválassza a legjobb eljárást az 1% -os hígítás eléréséhez. A rendszer egymás után öblíti a vegyszerbekeverőt, mossa a főtartályt az örvényfúvókákkal, majd az összes folyadékvezetéket, végül pedig a szórókeretet, és a permetezéssel így távozik a kimosott vegyszer. 
Az ISOBUS permetezővel közvetlenül a terminálon tekintheti meg a műveletek előrehaladását, és pontosan láthatja, honnan származik és hova kerül a víz.
Az öblítést addig végezzük, amíg 1% -os hígítást nem kapunk. Az öblítés befejezése után a permetező azonnal készen áll a következő kezelésre.

Tengelycsonk kormányzás

A TRACK ASSIST tengelycsonk kormányzással felszerelt permetező pontosan követi a traktor nyomait a fordulón és a kanyarokban. Növényei így védve vannak a taposási kártól.

A METRIS 2 modell TRACK ASSIST kormánytengelye garantálja a traktor és a permetezőgép nyomtávjának pontos lefedettségét. Nagyon pontosan reagál a kapott sebességinformációkra. A kormánytengely érzékelők a permetező hátuljába vannak beépítve - a jeleket a növények nem zavarják. A traktoron elején található egyetlen giroszkóp érzékelő lehetővé teszi a pálya leolvasását és a permetező nyomainak pontos követését.

A GPS szakaszvezérlő rendszerrel együtt a kormánytengely automatikusan kiegyenesedik, ha a permetezőgép megfordul: ezáltal nincs szükség kezelői beavatkozásra!

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

ISOBUS kompatibilitás

A kezelők képesek mindezt a "plug and play" módszerrel csatlakoztatni a már meglévő ISOBUS virtuális terminálokkal a tökéletes egyszerűség érdekében. Az Axent™ eleve változó dózis előkészítésű, így nem kell további változó dózis szabályozó egység. A KUHN CCI 50, a CCI 800 és a CCI 1200 ISOBUS terminálok elérhetőek az Axent™ műtrágyaszóróhoz is.

További infomáció

CCI A3 Joystick

Az új CCI A3 joystick segítségével a kezelő joystick érintőképernyőjén láthatja gépének funkcióit. Tehát a megfelelő funkciót választja a megfelelő időben. A CCI A3 az AEF által ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis az összes ISOBUS AUX-N tanúsított géppel. A joystick funkcióinak megjelenítéséhez ellenőrizze a kompatibilitást.
 

További infomáció

PM VAGY PC SZIVATTYÚK

A permetezőgép az Ön igényeinek megfelelően különféle szivattyúmodellekkel szerelhető fel. Függetlenül attól, hogy nagy áramlású centrifugális szivattyúról vagy dugattyús membrános szivattyúról van szó, a fő tartály feltöltése rövid idő alatt megtörténik. Így Ön kevesebb időt tölt a permetező feltöltésével, ezáltal jobban kihasználhatja a területen töltött idejét és növelheti a termelékenységet.

RPB ÉS REB3 TERMINÁLOK

Az RPB és a REB3 vezérlőegységek automatikusan beállítják a permetlé mennyiségét a menetsebességhez, ami biztosítja a kényelmes munkát és a pontos kezelést. Megjeleníti a kijuttatott lé mennyiséget (l / ha), a menetsebességet és az üzemi nyomást. A kompakt méreteknek és a CAN bus kábelkötegének köszönhetően a vezérlők felszerelése a kabinba nagyon egyszerű. A REB3 vezérlő a GPS szakaszvezérléssel is kombinálható

VISIOREB TERMINÁL

Az automatikus szakaszleállás standard opcióvá válik, biztosítva a szórás pontosságát és a kezelő kényelmét. A GPS szakaszvezérlés működtetésére tervezett és 7 hüvelykes érintőképernyővel felszerelt VISIOREB vezérlőterminál tökéletesen illeszkedik a permetezési kezelésekhez. Előkészítés, permetezés, öblítés: a VISIOREB terminál leegyszerűsíti a permetezés minden szakaszát.

VONÓRUDAK ÉS VONÓSZEMEK

A METRIS 2 permetezőgép felszerelhető felső vagy alsó helyzetben rögzített vonórúddal, 50 mm-es vagy 40 mm-es szemmel, K80-as gömbfejjel vagy 35 mm-es elfordulós vonószerkezettel. (korlátozások a jóváhagyás típusától függően)

KERETSZENZOROK

A BOOM ASSIST rendszer a keretet a talajtól függetlenül a megfelelő helyzetben tartja, automatikusan beállítja annak magasságát, dőlését és a karok egyedi helyzetét (változtatható geometria). A keret megfelelő magasságban tartása optimalizálja a permetlével való felület borítását, és csökkenti a termék sodródásból és párolgásból eredő veszteségeit.
Nem kell folyamatosan figyelni a keretre, a permetező automatikusan vezérli azt.

MANUSET

A MANUSET kézi működtetése biztosítja a permetlé elkészítésének teljes ellenőrzését. Csupán 2 főszelep működtetésével akár 50% -kal csökkentjük a karbantartást. A szelepek ergonomikus alakja biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a permetező gondtalan előkészítését a működéshez. A multifunkcionális kormánykerék megkönnyíti a permetezést.

DILUSET +

A szivattyúzással történő töltés programozható, és a beállított érték elérésekor automatikusan leáll.
Az öblítés megkezdéséhez egyszerűen kattintson egy gombra a fülke terminálján, és öblítse ki az egész permetezőt, vagy csak magát a szórókeretet.
A tartályban maradó folyadék tényleges mennyisége a művelet alatt megjelenik a terminálon is.

E-SET

A szivattyúzással történő töltés programozható, és a beállított érték elérésekor automatikusan leáll.
Az öblítési folyamat során az RINS ASSIST automatizálja a sorrendet a gépben megmaradt termék mennyisége szerint. A rendszer a tartályban lévő többi permetlé 1% -os hígítását biztosítja.
Ezenkívül a tartályban lévő tényleges folyadékmennyiséget megjeleníti a traktor vezetőfülkéjén lévő terminálon a permetezés során.

VEGYSZERMENTES ÉRINKEZÉS

Az indukciós zónában található opcionális EASYFLOW rendszer biztosítja a termékek biztonságos és érintésmentes bejuttatását a permetezőbe.
A készülék átlyukasztja a göngyöleg védőtömítését, így bejut a termék a vegyszerbekeverő tartályba, majd kiöblíti a tartályt és a rendszert: a teljes folyamatot az EASYFLOW rendszerrel működteti, és nem érintkezik vegyszerrel.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése