MEGANT
MEGANT
MEGANT
MEGANT
Termék adatai

MEGANT

Cikkszám: MEGANT
Erős kapák a gyors vetéshez

Az egyszerűsített vetés érdekében a MEGANT függesztett vetőgépek munkaszélessége 4,00-6,00 m. Gyorsan és egyenletesen helyezik el a magokat szántott vagy csökkentett művelést használó talajokon. Ezenkívül lehetővé teszik a költségek csökkentését, mindezt a munka minőségének romlása nélkül.

Optimalizálni próbálja a vetés időtartamát? A kapás csoroszlyákkal felszerelt MEGANT vetőgép lehetővé teszi a költségek csökkentését és egyúttal a vetéshez szükséges idő csökkentését is anélkül, hogy rontaná a munka minőségét, ami a legfontosabb az Ön gazdaságában. Fedezze fel a MEGANT vetőgép egyszerűségét, pontosságát és kényelmét.


Előnyök

 Szerezze meg a legjobb munkahatékonyságot!

Vessen akár 60 hektárt is naponta!

Az 1800 literes tartály 1200 kg búzát képes befogadni, ami jelentős, egyszeri vetési területet jelent. A 4–6 m munkaszélesség tovább növeli a hektáronkénti napi termelékenységet. Egyszerű kialakításuknak köszönhetően a kapás csoroszlyákkal felszerelt MEGANT vetőgépek lényegesen könnyebbek, mint a többi talajművelő kombináció. Ezért nagyobb a munkasebességük, és akár 150 LE-s traktorokkal is vontathatók. Mindez hozzájárul az optimális napi munka hatékonyságához.

Ne álljon meg, még növényi törmelék jelenlétében sem!

Ha a kapás csoroszlyákkal felszerelt MEGANT függesztett vetőgépet egyszerűsített talajművelési területen üzemelteti, nem valószínű, hogy a gép valaha is eldugul. A csoroszlyafogak négy gerendelyen vannak elrendezve, és csak néhány szerkezeti elem akadályozza meg a talaj áramlását. Még a nagy mennyiségű növényi maradvány jelenléte sem növeli ezt a kockázatot. A vetőgép tervezői a vetésmélység beállítását a lehető legegyszerűbbé akarták tenni, ezért Önnek csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja a csap helyzetét az állítható perforált lemezen.

Könnyű vetés a telek szélén is

Az oldalsó nyomjelzők hátsó összecsukása megkönnyíti a vetést a telek szélén, sövények vagy fák közelében. Alapkivitelben szakítócsavaros biztonsági rendszerrel vannak felszerelve.
Ezenkívül a nagy átmérőjű tárcsák (41 cm) megkönnyítik a talaj jelölését és ezáltal a vezetést is.
A vetőgép szintezését négy nagyméretű kerék biztosítja.

Keresse az egyszerűséget és a pontosságot

A munka minőségét a kapás csoroszlyák biztosítják.

A vetőfogak exkluzív profilú gerendelyre vannak felszerelve, poliuretán bakokkal. A fogak egyedi kialakításával kombinálva elérhető:

  • a jó behatolási képesség és stabilitás, amely biztosítja a szabályos vetési mélységet,
  • a kb. 15 cm-es függőleges távolság jelentős akadályok esetén,
  • a rendszeres magáramlás, mivel nem megy át a fogakon.

A vetőfogaknak köszönhető előnyök:

  • gyors vetés az implantáció minőségének befolyásolása nélkül,
  • az összes növényi törmeléktől megtisztított magvonal,
  • jó talajbehatolás csökkentett talajnyomás mellett is.
Az egyszerű kialakításnak és az alacsony karbantartásnak köszönhetően vethet szántott földön vagy csökkentett művelésű területeken is. Csökken az üzemanyag-fogyasztás és az energiaigény.

A talaj / vetőmag jobb érintkezésének titka

A hátsó henger nagyon egyenetlen talajon javítja a talajhoz való alkalmazkodást a szabályos vetésmélység és a kedvezőbb csírázás miatt, a jobb talaj- és magkontaktusnak köszönhetően.

A MEGANT kapás vetőgép mindkét első keréken és a hátsó görgőn nyugszik. A traktor mozgásától függetlenül követi a terep változásait. A görgő egyedi görgőkből áll (a csökkentett energiafogyasztás érdekében), amelyek elasztomer párnákra vannak felszerelve, hogy akadályokat kapjanak. A vetősorok lezárására erre tervezett korongok lettek felszerelve.

Tökéletes magtakarás: a nagy sebességű vetéshez

A magtakaró boronának két sora van, univerzális fogakkal felosztva. Az első bezárja a vetés utolsó sorának barázdáját. A második befejezi a magágyat és eltakarja a magokat.
A fogak profilja megkönnyíti a növényi törmelék áthaladását.
További előny a két nyomlazító jelenléte, amelyek alapkivitelben nyírócsavaros biztonsági berendezéssel, állítható távolsággal és mélységgel vannak felszerelve.

Az Ön kényelme a legfontosabb számunkra

Erőteljes ventilátor, amelyet egy önálló, hidraulikus kör működtet

A ventilátort az egység önálló hidraulikus köre táplálja a szivattyún keresztül, közvetlenül a TLT kimenethez csatlakoztatva. 750-1000 fordulat/perc sebességgel képes működni.
Nincs tárcsás sebességváltója, és nem áll fenn a nagy sűrűségű vagy sebességű elakadás veszélye.
Ez a ventilátor érzéketlen a porra, és lehetővé teszi az üzemanyag-megtakarítást alacsonyabb motorfordulatszám mellett.

Kényelmes és felhasználóbarát kezelés a QUANTRON S-2 terminálnak köszönhetően

Alapfelszereltségként élvezheti a MEGANT kapás vetőgép elektronikus kezelését a praktikus és felhasználóbarát QUANTRON S-2 terminálnak köszönhetően.

Színes képernyője lehetővé teszi különféle funkciók megfigyelését, például:
  • elektromos magadagoló hajtás,
  • a ventilátor sebessége,
  • a minimális vetőmagszint vagy az oldalsó nyomjelzők helyzete.

A vetési folyamattal kapcsolatban Ön:

  • közvetlenül indíthatja el vagy állíthatja le a kijuttatást,
  • beállíthatja a mennyiséget munka közben és megjelenítheti kg/ha-ban,
  • azonnal, kalibrálás nélkül változtatja meg a mennyiséget.
A felhasználó 14 féle vetőmag gyári beállításával rendelkező táblázatok fér hozzá, és a vetőgépet elektromos motorral kalibrálhatja. A 30 típusú vetőmag beállításainak a vezérlő memóriájában történő elmentése tagadhatatlan kényelmet és sebességet nyújt a vezérlési folyamat során. A napi számláló megmutatja a vetett hektárszámot, a munkaórát, és a vetett vetőmag mennyiségét is, valamint lehetőség van 200 parcella adatainak elmentésére is, például a nevükre, a vetőmag típusára, a vetett mennyiségre, a ledolgozott órákra, valamint a vetés kezdő és befejező dátumára is.

Könnyű tisztítás és könnyű hozzáférés

A MEGANT vetőgépen az elosztófej és a csövek a tartályon kívül vannak felszerelve, ami megkönnyíti a feltöltést és a tisztítást. Ön is értékelni fogja, amikor módosítania kell a vetett mag fajtáját! Az összecsukható vázkialakítás és az adagolóegység elhelyezése biztosítja a könnyű hozzáférést a maradék vetőmag beállításához vagy kiürítéséhez. Összecsukott helyzetben az adagolóeszköz korlátlan hozzáférést kínál: nincs szükség semmilyen szerkezeti elemen keresztül lépkedni a megfelelő áramlás ellenőrzéséhez vagy a tartály ürítéséhez.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

ELÜLSŐ HIDRAULIKUS SIMÍTÓ

A MEGANT vetőgép opcionálisan felszerelhető hidraulikusan állítható simítóval. A talajszintezés segít az optimális vetésmélység elérésében.

DUPLA TÁMASZTÓ KEREKEK

Homokos talajon vagy lejtőn történő vetéshez ikerkerekek szerelhetők a vetőgép közepére vagy a 2 szélére. Ez valódi előnyt jelent a vetési mélység ilyen specifikus körülmények között történő szabályozásakor.

EGYENES KAPACSÚCSOS VÁLTOZAT

Igény esetén a MEGANT vetőgépek egyenes kapákkal is szállíthatók a munkához, nagyon köves körülmények között.

OLDALSÓ NYOMJELZŐK

Az összes MEGANT vetőgép modellhez opcionális felszerelésként kaphatók a nyomjelzők. Hátra hajlanak, és egy biztonsági kitérő mechanizmussal vannak felszerelve, ha akadályba ütköznek, és a tárcsák állítható mélységűek.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Ehhez a termékhez nincs videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

KUHN SeedSet

Optimalizálja vetését a KUHN vetőasszisztenssel! Kalibrációs varázsló, amely segít meghatározni a vetőgép helyes beállításait és az ideális vetési körülményeket.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése