MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
MDS .2
Termék adatai

MDS .2

Cikkszám: MDS .2
Fedezze fel az új MDS .2 műtrágyaszórókat, 10–24 m munkaszélességgel és 500–2000 l űrtartalommal.

A KUHN MDS műtrágyaszórók sorozata egyszerű és integrált megoldást kínál különféle műveletekhez. Ide tartoznak a speciális növények, például a szőlőültetvények, gyümölcsösök és zöldségesek, valamint a kapás növények és a kis szántóföldi gazdaságok. Az új MDS .2 műtrágyaszórók munkaszélessége 10 -24 m és 500 – 2000 l közötti kapacitású.
A növénytermesztés sokféle változatára tervezték az MDS .2 sorozat számos olyan funkcióját és opcióját, amelyek szinte minden használat során sikeresek lehetnek. Az egyszerű TLT-hajtás és a robusztus, kis karbantartást igénylő hajtómű olyan iker szórótárcsákat működtet, amelyek munkaszélessége akár 24 m is lehet (a kijutatott terméktől függően) annak érdekében, hogy nagy területeket gyorsan és hatékonyan tudjanak beszórni. A gépkezelők értékelni fogják a rendelkezésre álló megnövelt tartálykapacitását, mivel így hosszabb ideig tudják működtetni a gépet két utántöltés között, míg a nyolcszögletű alsó rész csökkenti a műtrágya összecsomósodását és összetapadását az egyenletes kijuttatás érdekében. Az átalakított adagolónyílások működtetése mind elektromos, mind hidraulikus lehetőségeket is kínál, és az adagolócsúszkák helyzete a traktor üléséről könnyen leellenőrizhető a még nagyobb kezelői kényelem érdekében. Az opcionális határszélszórás és a sávszórók a kijuttatandó anyagot arra a helyre irányítják, ahol a legnagyobb beruházási megtérülést érheti el - a növény táplálását.


Előnyök

Úgy tervezték, hogy megbirkózzon a nehéz körülményekkel is.

Fő hajtómű & hajtáslánc

Az összes MDS műtrágyaszóró gép egy egyszerű 540 fordulat / perc TLT hajtást használ. Az öntöttvas házban találhatóak a szórótárcsák és a boltozódás gátló meghajtó alkatrészei. Ezt a hajtásrendszert hosszú élettartamra tervezték, minimális karbantartással, mivel a hajtóműház olaját normál üzemi körülmények között csak 10 évenként kell cserélni.

Kiváló minőségű kivitelezés

Az összes KUHN műtrágyaszóró bevált többlépcsős befejező eljáráson megy keresztül, amely magában foglalja a mechanikai és kémiai tisztítást, majd a kiváló minőségű porfesték felhordását és ráégetését. Ez biztosítja az optimális korrózió- és karcállóságot, fakulás állóságot, savállóságot és fokozott kopásállóságot.

Több kapacitás a nagyobb autonómiához

Az MDS 18.2 és 20.2 függesztett műtrágyaszórók a széles tartálykapacitásnak köszönhetően alkalmazkodnak a különböző traktorprofilokhoz.
Az új, függesztett műtrágyaszóró, az MDS 20.2, amely 2000 liter maximális tartálykapacitást tesz lehetővé, például 3 nagy mennyiségű 33,5% -os Ammónium-nitrát-Big-Bag zsák betöltésére alkalmas. Az új MDS 20.2 műtrágyaszórónak a célja, hogy gazdaságok számára egyszerű és hatékony gépet keressen. Ez a megnövelt kapacitás lehetővé teszi a könnyű műtrágyákhoz és a nagyzsákok csomagolásához való alkalmazkodást, csökkentve ezzel az üzemanyag-feltöltésre fordított időt.

Helyenként alkalmazza két sorra

A 2 soros szóróegység biztosítja, hogy 1,50–5 m távolságban közvetlenül az ültetvényeinek lábánál terítsék el a sorokhoz tartozó növényeket.
Ez az opcionálisan eltávolítható berendezés, amely gyorsan és egyszerűen szerszám nélkül beállítható, rozsdamentes acélból készül, hogy garantálja a maximális tartósságot.
Ez a garancia arra, hogy tökéletes ásványi anyaghoz juttassa az ültetvényeit azáltal, hogy a műtrágyát a gyökér közelébe helyezi, hogy a lehető legnagyobb mértékben optimalizálhassa a felszívódást.

Javított anyagáramlás

Tartálykialakítás

Az MDS .2 tartályát nyolcszögletű kialakításúra formálták át. A nagyobb Axis® műtrágyaszórók kiviteléhez hasonlóan a szögek javítják az anyagáramot a központi elhelyezkedésű adagolóaljzatokba. Ez csökkenti az eltömődést, és elősegíti a tartály teljes kiürülését mindenféle szemcsés anyag és vetőmag esetében. A tartály alján lévő forgó boltozódás gátló is segíti az anyag szabad áramlását. Opcionális boltozódás gátló kapható különféle speciális alkalmazásokhoz, például fűmaghoz, poros anyagokhoz vagy ragacsos anyagokhoz.

Közvetlen áramlásvezérlő (DFC) rendszer

Az összes MDS műtrágyaszóró gép a Direct Flow Control (DFC) rendszert használja a mennyiségszabályozáshoz. Egy adott munkaszélesség és talajsebesség esetén az adagolólemezek nyílásának egy megadott százalékkal történő megváltoztatása ugyanolyan százalékkal változtatja meg az adagolási mennyiséget. A .2 modelleknél az adagolócsúszkák skálája a szóró elejére van felszerelve, hogy a csúszkák tisztábbak maradjanak és kényelmes legyen a kezelői ülésről való leellenőrzésük. 

Testre szabva, hogy megfeleljen az kezelői igényeknek

Adagolónyílás vezérlők

Hidraulikus súber vezérlés
Az adagolónyílások precíz ellenőrzése alapvető fontosságú annak biztosítása érdekében, hogy a műtrágya vagy a vetőmag megfelelő mennyiségét alkalmazzák a szántóföldön. Mindegyik kimenetet saját kettős működésű hidraulikus munkahenger vezérli, amelyet a traktor SCV-ihez csatlakoztatnak. Az egyes kimeneti nyílások mérete könnyen ellenőrizhető a kezelő ülésén látható jelzőskálán.

E-Click súber vezérlés
A fokozott vezérlés érdekében válassza ezt az elektromos adagoló kimeneti vezérlő lehetőséget. Mindegyik kimenethez egy elektromos aktuátor motor tartozik, amely garantálja a megbízhatóságot és a pontosságot, mindezt az egyszerű E-Click vezérlődobozon keresztül irányítva. Csakúgy, mint a hidraulikus változat, a kimenetek nyomon követésére szolgáló kényelmes skála is látható a kezelő ülésén.

Quantron A vezérlő monitor

Módosítani a kijuttatási mennyiséget.
Egyidejűleg le tudja zárni mindkét oldalt egy egyszerű gomb nyomással.
A nap végén gyorsan kitudja üríteni a maradék terméket a tartályból.

A terminál 200 különböző munkaszámlálóval és integrált szórási táblázatokkal is rendelkezik.

Szórótárcsák

Az MDS műtrágyaszórók akár 24 m távolságra is elszórhatnak (ráfedés a munkaszélességben): mindez a szórótárcsa nagyságától és az anyag tulajdonságaitól függően lehetséges. Általában a furcsa alakú és / vagy kevésbé sűrű szemcséket szűkebb szórásra korlátozzuk.

A lapátok hosszának és helyzetének beállításával minden anyag számára ideális eloszlási mintát hozhat létre. Az M1C tárcsák alapkivitelben a géphez tartoznak, és akár 18 m munkaszélességen is használhatóak. Az opcionális M2 lapátok funkciója az átalakított lapátokat optimalizálja a 24 m terjedési mintákhoz. Mindkét típus a VXR kemény bevonatú lapátokat kínál a még nagyobb tartósság érdekében.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Sávszórás

A rozsdamentes acélból készült sávos opció olyan alkalmazásokhoz készült, mint gyümölcsös és szőlőskert. Állítható szárnyakkal rendelkezik, amelyek a változó szélességű sorokra terelik a műtrágyát, mindezt 100%-ban állítható távolsággal. Ez biztosítja, hogy az összes tápanyagot a növény gyökereinek közelében, a megfelelő helyen alkalmazzák, és Ön ezzel értékes műtrágyát takarít meg. Szerszám nélkül gyorsan és egyszerűen beállítható.
 

Határszélszórás

A kijuttatandó anyagnak a mező határán kívüli kiszórása negatívan érinti a termelő pénztárcáját, mivel ez az anyag soha nem lesz képes segíteni a növénytermesztés terméshozamát. Az összes MDS modell félszélességben elzárható és opcionálisan rögzített vagy állítható határszélességi korlátozókat kínál, amelyek fizikailag átirányítják a granulátumot, hogy azokat a mezőtől és a környezeti szempontból érzékeny területektől távol tartsák. Az MDS 18.2 és 20.2 opcionális Telimat készüléket is kínálnak, amely lehetővé teszi a mező széleitől távolabb történő szórást. Ha a teljes szélességű kijuttatásra van szükség, a határszélszóró eszközöket felfelé és lefelé is lehet mozgatni.
 

Sorszórás

Ez a 7 soros sorszóró berendezés alkalmas arra, hogy elhelyezze a száraz, szemcsézett trágyát a sorban, rögtön a növekvő növények mellett. Ezáltal az MDS sorozat gépei rendkívül sokoldalúak, és rendkívül egyszerű a használatuk. A sorszóró berendezés kiszállításakor egy külön üzemeltetési útmutatót, ill. szerelési útmutatót is mellékelünk.
 

Hátsó Led világításkészlet

Az MDS .2 sorozat hátsó lámpáit és figyelmeztető tábláit teljesen átdolgozták, és most már egy Led-es közúti világítást is lehet a műtrágyaszóróra kérni.
 

E-CLICK

Egy egyszerű elektromos vezérlő doboz, nincs szükség hidraulikus csatlakozásra.Az E-Click vezérlődoboz két kapcsolóval működik. Lehetővé teszi a szelepek elektromos aktuátor motorral történő nyitását és zárását közvetlenül a fülkéből. Az MDS.2 C verzióval érhető el.

QUANTRON A

Színes vezérlő monitor az MDS .2 Q verzióval érhető el.
Nyissa és zárja a szelepeket egyetlen érintéssel. A pontosság érdekében a kijuttatás arányos lesz a sebességgel. Nincs szükség hidraulikus szelepekre. Ez a monitor különösen felhasználóbarát, és lehetővé teszi a gép beállításainak optimalizálását a fülkéből.

GSE terelő

Határszórás korlátozó.
A szórást a határ mentén történő vezetéssel hajtják végre, a határoldali szelep zárva van. A terítést a parcella belseje felé hajtja végre.

Specifikációk

MDS 8.2 MDS 14.2 MDS 18.2 MDS 20.2
Munkaszélesség (m) 10 - 24 (a tárcsa kiválasztásától és az anyagtól függően) 10 - 24 (a tárcsa kiválasztásától és az anyagtól függően) 10 - 24 (a tárcsa kiválasztásától és az anyagtól függően) 10 - 24 (a tárcsa kiválasztásától és az anyagtól függően)
Tartály térfogat (L) 500 L alapkivitelben és maximum 800 L magasítva 800 L alapkivitelben és maximum 1400 L magasítva 700 L alapkivitelben és maximum 1800 L magasítva 900 L alapkivitelben és maximum 2000 L magasítva
Maximális hasznos teher (kg) 800 1400 1800 2000
Feltöltési magasság (magasító nélkül) (m) 92 104 93 101
Tartály szélessége (cm) 108 140 190 190
Teljes hossz (cm) 124 128 130 130
Súlypont távolsága az alsó összekötő csatlakozási pontjától (cm) 55 55 55 55
Hárompont csatlakozás 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval)
Gép üres tömege (kg) 190 210 210 230
TLT mérete 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással
TLT fordulatszáma (1/min) 540 540 540 540
Nagy mennyiség kijutatás 250 kg/min 250 kg/min 250 kg/min 250 kg/min
Boltózódás gátló fordulatszáma (1/min) 180 180 180 180
Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás
Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács
Műtrágyaazonsítási segédlet Műtrágyaazonsítási segédlet Műtrágyaazonsítási segédlet Műtrágyaazonsítási segédlet
Gyorsan eltávolítható szórótárcsa Gyorsan eltávolítható szórótárcsa Gyorsan eltávolítható szórótárcsa Gyorsan eltávolítható szórótárcsa
Rozsdamentes szórótárcsa és tartályalj Rozsdamentes szórótárcsa és tartályalj Rozsdamentes szórótárcsa és tartályalj Rozsdamentes szórótárcsa és tartályalj

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Ehhez a termékhez nincs videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

KUHN SpreadSet

A műtrágyaszóró megfelelő beállítása minden műtrágyatípushoz! A megfelelő adag elosztása és a megfelelő keresztirányú eloszlás elérése a műtrágya típusától, szélességétől és a munkasebességetől függően.

KUHN EasyMaps

Növelje a pontosságot és egyszerűsítse életét a KUHN EasyMaps mobilalkalmazással. A KUHN EasyMaps segítségével közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen megnézheti az adagolás modulációs térképeit és a helyét a táblán. A KUHN EasyMaps vizuálisan megmutatja az alkalmazandó adagot a szántóföldön elfoglalt helyétől függően, lehetővé téve a készülék beállításainak manuális beállítását.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése