MAXIMA 3
MAXIMA 3
MAXIMA 3
MAXIMA 3
MAXIMA 3
Termék adatai

MAXIMA 3

Cikkszám: MAXIMA 3
Az új MAXIMA 3 vetőegységgel egyszerre nő a vetési pontosság és a munka sebessége is.

A KUHN újításként létrehozta az új MAXIMA 3 pneumatikus szemenkénti vetőgépeket, melyek 6-12 soros kivitelben, 12 modellt magukban foglalva teljeskörűen ki tudják elégíteni a felmerülő igényeket, lehetővé téve a 37,5–80 cm közötti sortávolságot is. A kukorica, a napraforgó, a répa, a repce, a cirok, a szója és a bab termesztésére kifejlesztett MAXIMA 3 vetőgépek a legkiválóbb szövetségesek a sikeres vetéshez.
Ennek az új termékcsaládnak számos előnye van, amelyeket az alábbiakban részletezünk: pontosság, sebesség, megbízhatóság, robusztusság és alkalmazkodóképesség.


Előnyök

 Jobb vetési pontosság

A legnagyobb pontosság 10 km / h-ig

A vetőmag választásának és elhelyezési pontosságának javításával a MAXIMA 3 akár 10 km/h sebességig is javítja a vetés pontosságát. A vetőegység rendkívüli stabilitást kínál, és a nagy mélységszabályozó rendszernek (max. 180 kg) köszönhetően garantálja a vetésmélység pontos mélységtartását. Ezenkívül a vetőmagcsepp pontja ott található, ahol a magnyomó kerekek érintik a talajt a tökéletes föld-mag kontakt érdekében.

Különböző vázkialakítások a felmerülő igények teljeskörű kielégítésére

Az új MAXIMA 3 termékcsalád alkalmazkodik az összes traktor teljesítményéhez, és lehetővé teszi 6–12 sor vetését is különböző munkaszélességgel.
A szállításhoz alkalmazkodva a szemenkénti vetőgépek széles választékát kínálják a műtrágya tartályainak és/vagy a mikrogranulátorok opcióinak jóvoltából, amelyek felszerelhetők a MAXIMA 3-as gépünkhöz. Az alábbiakban bemutatjuk az összes rendelkezésre álló vázkialakítást:
• MAXIMA 3 TS: Egyszerű teleszkópos, a váz szállítási szélessége csökkentett, a gép köves körülmények között is képes 6-8 sor vetésére, 55 és 80 cm közötti távolsággal.
• MAXIMA 3 TD: Dupla teleszkópos, ez a modell ideális a keskeny utakhoz. 6 sor vetésére tervezték.
• MAXIMA 3 TD L: A széles, kettős teleszkópos váz lehetővé teszi a vetés hétsoros konfigurációját és 3 sor elhelyezését a traktor kerekei között, ennek köszönhetően a traktor nem nyomja össze a vetőmagokat a kerekekkel.
• MAXIMA 3 TI: Változtatható, teljes teleszkópos, ez a modell lehetővé teszi több növény vetését állítható sortávolságokkal.
• MAXIMA 3 TI L: Széles, változtatható, teljes teleszkópos, mely lehetővé teszi 8 sor vetését 45–80 cm széles sortávolságokkal, hogy a céklához, kukoricához vagy akár szójababhoz való tökéletes alkalmazkodás érdekében.
• MAXIMA 3 TIM: Teljes teleszkópos, többszörös váz, mely lehetővé teszi, hogy kis távolságokkal több különböző növényt is elvethessen.
    • MAXIMA 3 TIM L: Széles, teljes teleszkópos, többszörös váz, mely akár 8 soros kukoricához vagy napraforgóhoz, valamint 9 sorhoz szójababhoz és repcéhez vetett sor felszerelését kínálja.

A pontosság szakértője

◦ MAXIMA 3 M: Merev váz - kompakt gép 4–11 soros vetéskonfigurációkhoz, a felhasználók igényeihez igazítva.
◦ MAXIMA 3 R: Az összecsukható váz ideális megoldás a nagy munkahatékonyság eléréséhez egy kis traktorral.
◦ MAXIMA 3 RX: Összecsukható váz 8, 9 és 12 soros modellekhez, 6 m munkaszélességgel, mely könnyen alkalmazkodik bármilyen talajhoz.
◦ MAXIMA 3 RXL: A széles összecsukható váz kis szállítási szélességet tesz lehetővé, akár 9 m munkaszélességgel.
◦ MAXIMA 3 RT: Teleszkópos összecsukható váz - ez a modell nagy munkakapacitást biztosít, és rendkívül könnyű megtölteni.
 ◦ MAXIMA 3 TRR: Az összecsukható vázzal ellátott vontatott modell egy kompakt és rendkívül stabil gép, mely ideális a közepes teljesítményű traktorral végzett kukoricavetéshez.

Maximális felhasználói kényelem

Egyszerű és intuitív kezelési beállítások

A MAXIMA 3 vetőgépek működési beállításai egyszerűek és intuitívak. A vetőegységek előkészítésének megkönnyítése érdekében a beállításokat szerszámok használata nélkül, gyorsan és egyszerűen el tudjuk végezni. A vetési mélység, a barázdatisztítás és a nyomókerekek beállításainak módosítása csupán néhány példa a sok közül az egyszerű beállításra.

Robusztus és megbízható vetőelem

Az új paralelogramma öntvények kiemelik a vetőegység robusztusságát. A műtrágya csoroszlyát és az egész egységet módosították a hosszabb élettartam érdekében. A csoroszlyát kibővítették, és tartósabb anyagokat használtak a gyártásához, ami ezáltal az egész szakaszt erősebbé teszi. Ennek köszönhetően a talaj behatolása még jobb lett. A MAXIMA 3-nak is kevesebb kopó alkatrésze van.

Minden igényhez igazított berendezés

A MAXIMA 3 vetőegység 3 különböző típusú berendezéssel van felszerelve:
 • elülső felszerelés: rög- és szármaradványterelő
 • középső felszerelés: közbenső tömörítő kerék, tárcsák és kaparók, amelyek lezárják a vetősort
 • hátsó felszerelés: V-Max nyomókerekek, V-HD nyomókerekek és OTIFLEX nyomókerekek
Mindezek a lehetőségek biztosítják a növényi maradványok megfelelő kezelését és az optimális mag-talaj érintkezést.
Az egyes lehetőségek részletes leírását a "Kiegészítők" részben találja.

A mélység és a nyomás beállító rendszerének megváltoztatása

Az új MAXIMA 3 vetőegység 2 új, felettébb fontos fejlesztésen is átesett:
• egyszerű és gyors nyomásbeállítás, szerszámok használata nélkül. 4 beállítás közül lehet választani, vetőkocsinként legfeljebb 180 kg nyomással. Egyetlen rugó stabilizálja a vetési részt és biztosítja a pontos magvetést a talajban.
    • pontosabb vetőmagszelektálás a belső elosztásnak köszönhetően. Az új kijuttató mechanizmus jobb vetőmag-vezetést biztosít. Az adagolóegység új ajtajával együtt, amely biztosítja a légáram hatékonyabb elzárását, biztosítja az optimális vetőmagkibocsátást. A tárcsákon több lyuk is van a vetőmag pontos kiválasztásához.

Az új technológiákkal kompatibilis vetőgépek

Fedezze fel az e-pontosságot

Az új MAXIMA 3 vetőegység opcionálisan elektromos meghajtású adagolóegységgel is rendelhető, amelynek számos előnye van:
- a vetési populáció beállításának lehetősége egyenesen a traktor kabinjából, mely gyorsabb reakciót tesz lehetővé és növeli a működési kényelmet
- a változó adagolás lehetősége üzemeltetés közben: a meghajtott kerekek csúszásának kiküszöbölését saját radarral végzi el. Ez biztosítja a hektáronkénti vetőmagdózis gondos betartását
- sor kikapcsolása GPS használatával vagy manuálisan. Az előbbi esetben a motorok minden sorban külön leállnak, vetőmagveszteség nélkül. Ez nagy vetőmag-gazdaságosságot eredményez.
- a gép karbantartásának csökkentése kevesebb szezonális kenéssel és még kevesebb kopó alkatrésszel jár.

Nagyobb munkahatékonyság az ISOBUS CCI 1200 terminállal

Az ISOBUS megoldásoknak köszönhetően kényelmesen szabályozhatja a vetőgép működését:
    • Az automatikus sor kikapcsolás GPS-en keresztül, hogy megakadályozza a rávetéseket
    • A változó adagolás lehetővé teszi a hozam növelését (átlagosan 3% -kal)
    • A vetőmag-költségek csökkentése
Az új ISOBUS CCI 1200 terminál nagyobb teljesítményt nyújt; jobb láthatóság, nagyobb rugalmasság. Nagyméretű, érintésérzékeny képernyője megkönnyíti a vezető számára az alapvető információk egyidejű megjelenítését. Ez az új terminál igazi ritkaság a piacon, mert lehetővé teszi két különböző interfész megtekintését ugyanazon a képernyőn.

Műtrágya / mikrogranulátum kijuttatása

A MAXIMA 3 precíziós vetőgépeknek 3 különböző tartálytípusa van:
    • műtrágya adagolás 2 db 260 l-es tartállyal
    • műtrágya adagolás 1 db 950 literes tartállyal
    • műtrágya adagolás 1 db 1350 literes tartállyal
A barázdált adagolóeszközöknek köszönhetően hektáronként 30-330 kg dózis érhető el.
Különböző műtrágya csoroszlyák állnak rendelkezésre minden munkahelyzethez: Non-stop biztosítású csoroszlya és Non-stop biztosítású, offset duplatárcsás csoroszlya.
Két mikrogranulátum vetőrendszer is elérhető:
    • a barázdába (rovarölő vagy starter műtrágya)
    • a felszínen a magsorra (csigaírtó)

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Comfort rögterelő, vágóéllel

Comfort rögterelő

A rögök eltávolításának célja a jövőbeni vetősor megtisztítása a rögöktől és kövektől. Ez a berendezés ideális a köves körülmények között vagy egyenetlen talajon. Az eszköz segítségével egyenletesebb a mélységtartás.

Vetőcsoroszlya oldalsó megtámasztással

Ezzel a felszereléssel ki lehet szélesíteni a nyitott barázdát, így elkerülhető a magok túl gyors betakarása a magtakaró rendszer műveletei előtt.

Rozsdamentes közbenső magnyomókerék

A rozsdamentes acélból készült magnyomókerekek javítják a mag és a talaj közötti kapcsolatot a gyors és egyenletes csírázás érdekében. Minden típusú talajban használható, ragadós körülmények között könnyen visszahúzható.

Hidraulikus turbina meghajtás

Ez a kiegészítő lehetőséget nyújt a ventilátor változatlan fordulatszámú meghajtására a motor fordulatától függetlenül. Ha a vetőgép forgóboronával vagy egyéb TLT hajtású eszközzel össze kapcsoltan üzemel, ez a kiegészítő lehetőséget nyújt a vákuum megtartására a traktor TLT tengelyének lekapcsolt állapotában is.

Traktor kerék nyomlazítók

A traktor kerék nyomlazítók csökkentik a kerekek okozta tömörödést a magágyban. A kerék szélességétől függően lehet oldalanként 1 vagy 2 db-ot fel tenni a gépre. Ez az opció csak az M, TS, TD, R, RT vázkialakításokhoz érhető el.

Feltöltő csiga

A gép felszerelhető feltöltő csigával, a tartály könnyebb feltöltése érdekében. Minimum 75 cm-es sortávolság esetén lehet alkalmazni. Csak M, TS, TD, R, RT vázkialakítás esetén alkalmazható.

OTIFLEX tömörítő kerekek

Ez a tömörítő kerék ideális homokos talajokhoz. 370 mm vagy 500 mm széles méretben kapható.

Oldalsó támasztókerekek

Akár széles, akár keskeny, ez biztosítja a barázda mélységének szinten tartását.

Magárokzáró tárcsák

A zárótárcsák földet juttatnak a magárokba a könnyebb magárokzáráshoz. Akkor javasoljuk a zárótárcsák használatát, ha törmelékes a felszín vagy a minimális művelés miatt kemény a magárok fala. A közbenső magárokzáró tárcsák a V-kerekekkel együtt a leghatásosabb fegyverként szolgálnak a nehéz magárkok bezárása esetén.

V-HD tömörítő kerekek

Ennek a keréknek az a célja, hogy lezárja a barázdát a mag körül az optimális csírázás érdekében. A kerekek szögének beállítása szerszám nélkül végezhető el a különböző talajtípusok esetében. A V-HD standard tömörítő kerék a MAXIMA 3 esetében.

V-MAX kerekek

Kompaktabb, mint a V-HD, ugyanakkor robusztusabb és alkalmas intenzív használatra vagy nehéz talajra is. Ez a tömörítő kerék akár gumi, akár acél kerék kivitelben is kapható. Az előbbi számára sima és homogén újra szilárdulási felületet hagy, és ideális az agyagos talajok számára.

CCI 800 terminál

A kompakt ISOBUS terminál! 

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS CCI 800 terminál 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Az alapvető információk az oldal fő és mini nézetével jelennek meg. Csak kattintson a mini nézetre a Megjelenítheti nagy méretben Ugyanazokat az alkalmazásokat tudja kínálni, mint a CCI 1200 terminál. A leginnovatívabb alkalmazások között a szakaszvezérlést, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálását és útmutatás segítség, mind a GPS adatokból. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása elősegíti a kényelmet.

További infomáció

CCI 1200 terminál

Minden információ egyetlen képernyőn!

Az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Ez lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 12,1 "/ 30,5 cm-es, tükröződésmentes érintőképernyőjének köszönhetően. A munkavégzéshez szükséges összes információ különböző formátumokban jelenik meg (függőleges, vízszintes, maxi-, mini-nézet, kettős UT stb.) A leginnovatívabb alkalmazások között található a szakaszvezérlés, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálása és az útmutatás segítség, mindegyik a GPS adatok segítségével. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása még nagyobb kényelmet biztosít az Ön számára.

További infomáció

KMS 548 TERMINÁL

Ez a berendezés a következő funkciók használatát teszi lehetővé:
• A vetéseloszlás megfigyelése.
• Különböző vetési sebességek megfigyelése.
• Területszámláló.
• Tartály alacsony szint riasztása.
• Sorelzárás kézi üzemmódban.
• Művelőút.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

KUHN Click & Seed

Találja meg az Ön következő precíziós vetőgépét.

KUHN SpeciSeed

Precíziós vetés. Segítség a MAXIMA és a PLANTER szemenkénti vetőgépek beállításához.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése