MASTER L
MASTER L
MASTER L
MASTER L
MASTER L
MASTER L
MASTER L
MASTER L
MASTER L
Termék adatai

MASTER L

Cikkszám: MASTER L
A MASTER 153 és 183 között elhelyezkedő, intenzív használatra tervezett eke a közepes méretű gazdaságok számára készült.

A MASTER L a KUHN által tervezett és gyártott új függesztett eke. Ez az új, letisztult és robusztus kialakítású sorozat a MASTER 153 és 183 sorozat közé illeszkedik a 200-300 LE teljesítményű traktorokhoz. A teljesítmény, a megbízhatóság és a kiváló munkaminőség ötvözi a legjobb szántási teljesítményt.
A MASTER L sorozat megőrzi azokat az erősségeket, amelyekről a KUHN ekék híresek: a vázba integrált változó fogásszélesség függesztőműve optimális védelmet nyújt az ütések és a rozsdásodás ellen, a TRIPLEX kialakítású, különböző vastagságú kormánylemezek további 40%-os élettartamot biztosítanak és a monoblokk elülső függesztő torony, mely 300 lóerős traktorokkal való munkavégzéshez lett tervezve. 
4-6 ekefejes kivitelben kapható, számos exkluzív kialakítással és felszereltséggel. Széleskörű választékot kínál az egyéni gazdaságok, mezőgazdasági szövetkezetek és szolgáltató vállalatok elvárásainak megfelelően. Az egyszerű és innovatív beállításokkal ellátott MASTER L-t a precíziós szántás új mércéjeként tervezték meg.


Előnyök

Növelje a teljesítményt, és közben optimalizálja a költségeket

Pro-Set beállító rendszer

A szántás kényelme az eke gyors és akadálytalan beállításánál kezdődik.
A VARI-MASTER L előnye a „Pro-Set” rendszer, melynek célja az egyszerű üzembe helyezés biztosítása.
A középső részbe csoportosított beállítások lehetővé teszik, hogy egyetlen művelettel gyorsan alkalmazkodjanak a piacon lévő összes gumiabroncshoz, 1,15 m és 1,60 m között. 
A kijelző a fülkéből látható. A "Pro-Set" rendszer garantálja az eke tökéletes beállítását a keresztirányú szintezésnek köszönhetően, amely csökkenti a kopást és javítja a tapadást. 
A VARI-MASTER L tökéletesen kiegyensúlyozott a munkában a könnyed tapadás érdekében, minden körülmények között.

Korlátozott túlnyúlás a stabilitás veszélyeztetése nélkül

A VARI-MASTER L ekénél az oldalkerék közelebb van a vázhoz, ami lehetővé teszi a szántást a mező legszéléig. A kereket több helyzetben is fel lehet szerelni a munkakörülményekhez való legjobb alkalmazkodás érdekében. Függetlenül attól, hogy az oldalkerék helyzetét zárt karosszériájú ekén vagy bővíthető modellen állítja be, a kerék mindig a munkaszélességen belül illeszkedik. 
Ez lehetővé teszi, hogy a mezőt az élhez közelebb szántják, így csökkentve a gyomok terjedését. A stabilitás javítása érdekében a kerék a váz végére is felszerelhető, ahol ez megkönnyíti a munkamélység beállítását és javítja a traktor tapadását.

Végezze el könnyedénaz előhántók beállítását a 3D-Skim rendszerrel

A KUHN kizárólag a VARI-MASTER L „3D-Skim” előhántóinak szabadalmaztatott beállítását kínálja: az állásszög szerszám nélküli beállítása. Ez biztosítja a forgatás jobb minőségét és a növényzet jobb földbe temetését. A 3D-Skim beállítása egyszerű, gyors és szerszám sem kell hozzá: gyorsan és korlátozás nélkül alkalmazkodik a felhasználás minden körülményéhez. Egyetlen művelettel egyszerre állíthatja be az előhántó munkamélységét és állásszögét.
Az előhántó fordítólemezének alakja szintén nagy jelentőséggel bír. A VARI-MASTER L előhántó ergonomikus formájú, amely támogatja és megkönnyíti a talaj áramlását.

Kényelem kompromisszumok nélkül

Dolgozzon könnyedén, ON-Land üzemmódban

Az új MASTER L eke On Land vagy barázdában járós változatban is kapható.
Az On Land mechanizmus lehetővé teszi a kiváló szántás minőségének elérését széles (800 mm vagy annál nagyobb) gumiabroncsokkal vagy gumihevederes traktorokkal. A traktor teljesítménye maximális. 
A barázdán kívüli szántás lehetővé teszi a talajviszonyok megőrzését azáltal, hogy nem rakja le a barázdafeneket, és korlátozza az eketalp kialakulását. A földbe jutáskor az ütések egyértelműen csökkennek, mivel a barázdára már nincs szükség, a traktor laposan dolgozik. A tarlón járó üzemmód lehetővé teszi a GPS-szel való munkát is a traktor automatikus kormányzásának köszönhetően. 
A VARI-MASTER L On-Land mechanizmusának köszönhetően rendkívül alkalmazkodó, amely lehetőséget nyújt tarlón vagy barázdában történő munkavégzésre, ha a tapadási körülmények nehezebbé válnak.

Szerszám nélküli pontos beállítás

A MASTER L ekével biztosan nem fog értékes időt vesztegetni a fárasztó beállításokra. A KUHN az egyszerű felépítésnek és a pontos munkabeállításoknak köszönhetően a legjobb feltételeket biztosítja ekéi használatához. 
A finom beállításoknak köszönhetően a szántás minősége könnyen javítható. Az összes beállítást hidraulikusan lehet vezérelni a traktor fülkéjéből. Erősen ajánlott ez a lehetőség, ha a talaj nagyon vegyes: a szántásmélységét azonnal a munkakörülményekhez lehet igazítani. A VARI-MASTER L eke pontos beállításával pénzt is lehet spórolni az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és a kopóalkatrészek korai kopás elleni védelme miatt.

EasyDrive vagy OptiDrive fordítófej

A MASTER L felfüggesztése a 3N, 3 és 4N kategóriákban érhető el. A rögzített függesztőtartók segítségével könnyedén csatlakoztathatja az ekét, és könnyedén beállíthatja az alsó vonópontok magasságát a traktor tapadásának optimalizálása érdekében. 
Az EasyDrive fordítófej megkönnyíti a munka / szállítási helyzetből történő váltást. Nincs szükség a 3. pont feloldására és megszakítására, hogy az út egyenetlenségeit lekövesse.
Az OptiDrive fordítófej a munka / szállítás átmenetének egyszerűsítése mellett egy lengéscsillapító rendszert is biztosít. Az elülső részbe teljesen integrált felfüggesztés jelentősen javítja a kezelő kényelmét az elfordulás és a szállítás fázisában, miközben védi az ekét és a traktort is.

Robosztusság, a KUHN ekék ismérve

Mechanikusan hegesztett szerkezet

A függesztett MASTER L ekék megtartják a MASTER 123, 153 és 183 sorozat összes fontosabb előnyét. A mechanikusan hegesztett konstrukció biztosítja a MASTER L eke maximális élettartamát:
 • Az egy darabból álló fordítófejet tartósságra tervezték, legfeljebb 300 LE traktorokhoz.
 • A kovácsolt fő hajtószerkezet speciális formája lehetővé teszi a maximális húzási pont-tartomány elérését az eke súlyának veszélyeztetése nélkül.
 • A háromszög alakú megerősítő profil a teljes súlypontot a súlypont mögött merevíti.
A váz szerkezete növeli a MASTER L eke szilárdságát:
 • A kiváló minőségű acél használata csökkenti az eke súlyát anélkül, hogy veszélyeztetné annak teljesítményét.
 • Az optimális súlyelosztás csökkenti a lengést, biztosítva a VARI-MASTER L eke nagyobb stabilitását és manőverezhetőségét működés közben.
A KUHN MASTER L függesztett ekét úgy tervezték, hogy kibírja az idő próbáját anélkül, hogy rontaná szántási teljesítményét. 

100%-ban változtatható szélességű rendszer a vázba építve

Valódi KUHN exkluzivitás: a változtatható munkaszélességű rendszer teljesen beépül a VARI-MASTER L eke vázába, a rendszer karbantartásmentes, mivel teljesen védett az agresszív külső behatásokkal, ütésekkel és korrózióval szemben. 
Karbantartásmentes, így jelentős időt és pénzt takaríthat meg, ezáltal megnövelve a VARI-MASTER L eke beruházásának hatékonyságát. Memória munkahenger, amely tárolja az ekefejek munkaszélességét minden forgatás után. Ezenkívül az első ekefej automatikusan eltolódik a testek munkaszélességétől függően. A VARI-MASTER L ekék gyorsan és egyszerűen alkalmazkodnak a munkakörülményekhez.

Kiváló minőségű és kopásálló alkatrészek

A KUHN kiváló minőségű kopó alkatrészeket kínál, amelyeket saját gyáraiban készítenek és kovácsolnak. A MASTER L profilok előnye a három különböző vastagságú acélrétegből készült TRIPLEX technológia alkalmazása. A különböző vastagságú acélrétegekkel ellátott TRIPLEX egy exkluzív KUHN megoldás, amely garantálja a magas szántás minőségét és a páratlan kopásállóságot.
A TRIPLEX kormánylemezek három különböző vastagságú és keménységű rétegből állnak, amelyek optimalizálják kopásállóságukat:
1. A 3,3 mm vastag kopóréteg rendkívül kemény;
2. A 2,3 mm vastag középső réteg alacsonyabb keménységű, amely lehetővé teszi a sokk elnyelését és minimális deformálódását;
3. Az utolsó, nagyon vékony és kemény réteg merevséget ad az egész szerkezet számára.
A három különböző vastagságú és hőkezelésű rétegnek köszönhetően a KUHN TRIPLEX kormánylemez élettartama 40%-kal megnő.
A kovácsolt és hő kezelt ekevasak és orrbetétek meghosszabbítják az élettartam határait, miközben biztosítják az optimális talaj behatolási teljesítményt és a kiváló eketest teljesítményt.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

KTH elektromos útválasztó

A KUHN rendelkezik egy KTH útválasztóval is a hidraulikus funkciók kezeléséhez, egyetlen kettős működésű hidraulika körrel. Ez az útválasztó nagyobb kényelmet és könnyebb kezelést kínál. Teljesen felszerelt ekéknél akár 5 funkciót is kezelhet a KTH választóval:

  • fogásszélesség változtatás
  • hidraulikus eltolás
  • hidraulikus mélységszabályzó kerekek
  • hidraulikus fordítás
  • VARIBAR

KUHN eketest

A KUHN csaknem 150 éves tapasztalata a szántás világában lehetővé tette a gazdálkodók minden igényéhez igazodó eketestek kifejlesztését.
A nemes és robusztus anyagokból készült KUHN eketesteket úgy tervezték, hogy szavatolják az optimális behatolást minden talajviszonyba, a maximális élettartam biztosításával. A Triplex kormánylemezek, a magas és széles orrbetét, valamint a keményfém kopó alkatrészek széles választéka a KUHN ekék karosszéria-sorozatának csak néhány előnyét jelentik a sok közül. Közel harminc különféle eketest széles választékából választhat, melyek a tökéletes szármaradvány földbe temetésének biztosítékát jelentik.

Kerekek

A KUHN kínálatában 3 típusú kerék található az ekékhez.

  • Támasztó kerék: hátsó és oldalsó kialakításban is kapható, nagy átmérővel rendelkezik. A beállítása szerszám nélkül történik, a használat kényelmének növelése érdekében lehetőség van hidraulikus kivitelre is. Ezek a támasztó kerekek lengéscsillapítókkal vannak ellátva annak érdekében, hogy korlátozzák az ütéseket az átfordítás során. 
  • Kombinált kerék: modelltől függően oldalsó és hátsó helyzetben kapható. 2 funkció érhető el egyetlen keréknél, amelynek súlya az átlagosnál kisebb. Használható mechanikus és hidraulikus kivitelben, a vezetőfülkéből látható jelzővel. 
  • Szállító kerék: ideális szállításhoz és alapfelfüggesztéssel szerelt, hogy az eke stabilitása javuljon a szállítás közben.

MAXIBAR/VARIBAR

Két NSH biztonsági rendszer alkalmazkodik az összes körülményhez … 

VARIBAR: tökéletes különféle talajviszonyok között, lehetővé teszi az NSH biztonságának közvetlen beállítását a szántás során. Ez a rendszer lehetővé teszi a gyors és szerszám nélküli beavatkozást, amint arra szükség van, és mielőtt a gép szerkezetét károsítanánk.

MAXIBAR: a legjobb szövetséges a magaslatokon! Kompatibilis a VARIBAR-ral, lehetővé teszi a nyomás 2500 kg-ig történő növelését. Maximális stabilitást biztosít az ekének azáltal, hogy kiküszöböli a nehéz talajban történő döngölés kockázatát, és akadály esetén gyors visszahúzódást biztosít.

Intelligens szántás

A VARI-MASTER L-t azzal a céllal alkották meg, hogy egyszerű és ötletes beállításainak köszönhetően a nagy pontosságú szántás új mércéje legyen. A precíziós mezőgazdaság iránti növekvő igény kielégítése érdekében a KUHN tovább megy, és fejleszti az intelligens szántást, valamint az eke intelligens kezelését.
A teljes ekét a kabinban található ISOBUS terminál vezérli, hogy javítsa a szántás kényelmét és praktikumát. Ezenkívül a Vari-Master L számára kizárólagos KUHN-funkciókat biztosítanak:
Intelligens szántás – Az eketestek egyedi és automatizált emelése – Fogásszélesség-változtatás a GPS segítségével. Az eke intelligenciája az okos szántáson megy keresztül, hogy Ön példátlan kényelmet és kivételesen könnyű munkát élvezhessen.
Az intelligens szántás a KUHN VARI-MASTER L barázdában és On-Land kivitelű palettáján is elérhető.

További információ

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése