LEXIS
LEXIS
LEXIS
LEXIS
LEXIS
LEXIS
LEXIS
LEXIS
LEXIS
LEXIS
LEXIS
Termék adatai

LEXIS

Cikkszám: LEXIS
Kompromisszumok nélküli könnyű használat!

A LEXIS a KUHN vontatott permetezőgépek belépő szintű modellje, amelyet a növények és a vegyes gazdaságok igényeihez terveztek. 2400 l vagy 3000 l űrtartalmú tartállyal és 18 m-től 28 m-ig terjedő szórókerettel felszerelve minden felhasználó követelményeinek megfelel.

A hatékony géppel történő, időben elvégzett permetezés elengedhetetlen a maximális kezelési hatékonyság biztosításához. A könnyen kezelhető és megbízható permetezőgéppel történő gyors beavatkozás garantálja a biztonságot és a hatékonyságot. A LEXIS permetezőgép optimalizált konfigurációja mind megfelel ezeknek az elvárásoknak.
Kompromisszumok nélküli könnyű használat: a LEXIS vontatott permetezőgép egyszerű kezelése biztosítja a maximális termelékenységet. Takarítson meg időt a LEXIS permetezőgéppel. A permetező zavartalan előkészítésének, az elektronikus vezérlésnek és a kényelmes szervizkezelésnek köszönhetően mindez gyerekjáték!
Korlátozott számú szelep miatt a LEXIS permetezőgép akár 50% -kal kevesebb kezelést igényel, mint a versenytársak ebben a szegmensben.
Minden további felhasználással a munka egyre könnyebbé válik!
Előtérben a minőség: A LEXIS permetezőgépek pontossága biztosítja a növények tartós és fenntartható védelmét. Az egyszerű, mégis csúcskategóriás kivitelben a LEXIS permetezőgép biztosítja az összes szükséges felszerelést.


Előnyök

Kompakt és könnyen használható permetezőgép

Stabil és könnyen manőverezhető permetezőgép

A LEXIS permetezőgépben a vonórúd közepe és a tengely közepéig terjedő távolság 4 m, a gép magassága pedig 3 m (a 21 m-es kerettel), ezáltal a gép rendkívül kompakt.
A permetezőgép rövidebb hossza lehetővé teszi a szűk manőverezést a mező végén, és biztosítja a traktor kerekeinek pontosabb követését. Ennek eredményeként javul a permetezés minősége és csökken a terméskár. A rúd és a permetezőtengely közötti rövid távolság megkönnyíti a manőverezést. A parcellákba történő belépés egyszerűbb, csakúgy, mint a mező sarkainak teljes kezelése.

Tartályának alakját kifejezetten úgy tervezték, hogy a rámpa a kialakításba be legyen építve, és ezáltal korlátozza a magasságot is, miután a keret becsukódik. Az új MTA2 vagy MEA2 keretek illeszkednek a gép sablonjába, és nem jelentenek kockázatot, mivel nem érintkeznek a traktor kabinjával. Alacsony magasságával a LEXIS vontatott permetezőgép szállítás közben még stabilabb. A közúti szállítást és a parcellákra való belépést ezért teljes biztonságban el lehet végezni. 
A kompakt kialakítás lehetővé teszi az egyszerű és gyors mozgást az úton, továbbá a permetezőgép könnyű tárolását is.

Egyszerű és átgondolt tartálykialakítás

Hatékony tartálykialakítás: A LEXIS permetezőgép fő tartályát úgy alakították ki, hogy a tömegközéppont a lehető legalacsonyabban legyen. A tartály nagy részének a váz közvetlen közelében történő beépítése által biztosított a gép stabilitása.
A mély kiáramlás optimális feltételeket biztosít a tartály kiürítéséhez, függetlenül a terep lejtésétől. A kimenet közelében elhelyezett keverő négy irányban működik, és homogén szuszpenziót garantál, habképződés nélkül, a permetezés teljes időtartama alatt.

Az egyensúly megtartása: A 320 literes öblítővíztartály középen helyezkedik el a tengely felett, ami lehetővé teszi, hogy a LEXIS permetező minden körülmények között jó egyensúlyt tartson fenn, miközben csökkenti a holt mennyiségeket. A gép súlypontja a tengelyben marad, a tartály szintjétől függetlenül.
A hátsó öblítőtartály optimális elhelyezkedése mellett a LEXIS permetezőgép soha nem látott könnyű kezelhetőséget biztosít. Feltöltené az öblítővíz tartályt? Megnézné a tisztavizes tartály vízszintjelzőjét? Mindez megtalálható a kezelőpanelen.

Tartson mindent a keze ügyében

A LEXIS permetezőgép számos tárolóhellyel rendelkezik, mind az egyéni védőeszközök (PPE), mind pedig a göngyölegek számára.
Meggyőződve arról, hogy a permetező közelében teljes biztonságban dolgozhasson, a KUHN alapfelszereltségként ellátta a LEXIS permetezőgépet két dobozzal az egyéni védőeszközök tárolására. Ezután már mindent könnyű felszerelni a növény-egészségügyi termékek kezelése előtt.
A gép jobb oldalán alapkivitelben egy emelvény van felszerelve a nagyobb tárgyak szállítására.

Könnyű és erős keretek

Alumínium keretek: könnyű és tartós megoldás

Az acélnál háromszor alacsonyabb sűrűségű alumínium keretek lehetővé teszik a könnyű gép megalkotását, miközben a permetező alkatrészeit védő szerkezet megmarad. A keretek könnyűsége lehetővé teszi a talaj szerkezetének megőrzését, még nedves körülmények között is. A keretek alumínium szerkezete soha nem látott erőt ad nekik. Teljesen érzéketlen a korrózióra vagy a vegyi termékek által okozott támadásokra, az alumínium nem igényel különösebb védelmet, és nagyban megkönnyíti a permetezőgép karbantartását, hosszú élettartamot kölcsönözve.
Ennek a sok előnynek is köszönhető, hogy a KUHN 1986 óta kínál alumíniumot a 18 m-nél nagyobb kereteknél:
    • Természetes korrózióállóság: döntő pont a növény-egészségügyi termékekkel és a műtrágyákkal való érintkezésben.
    • A sűrűsége 2,7-szer alacsonyabb, mint az acélé: robusztusabb, mégis könnyebb keret!

TRAPEZIA felfüggesztés

A kifejezetten az MTS2 és MTA2 keretekhez tervezett TRAPEZIA keret felfüggesztés tökéletesen megfelel a LEXIS permetezőgépnek. A TRAPEZIA felfüggesztés lehetővé teszi a követést két rúddal, amely tartja a keretet, valamint két rugóval, amelyek biztosítják a keret természetes követését a lejtőkön. A dőléskorrekció mechanikus és automatikus. A hidraulikus dőléskorrektor is rendelkezésre áll bizonyos esetekben.

Főbb jellemzők:

    • 2 stabilizációs lánc
    • Automatikus mechanikus dőléskorrektor
    • Hidraulikus dőléskorrektor

EQUILIBRA felfüggesztés

Az EQUILIBRA inga rúd felfüggesztése háromdimenziós csillapítást biztosít a kerethez. Az EQUILIBRA lehetővé teszi, hogy a szórókeretet a talajjal tökéletesen párhuzamosan tartsa. Nincs több ütközés a talajjal vagy a terméssel, mindezt elmozdulás és sodródás nélkül!

Instabil terepen az inga/összekötő rúdpár mozgásszabadságot kínál, hogy nagyon stabil keret legyen fenntartva, bármilyen típusú terepen is találkoznak. 2 lengéscsillapító is csillapítja és korlátozza a függőleges mozgásokat annak érdekében, hogy a keret tökéletesen lapos maradjon, különösen kanyarokban és még nagy sebesség mellett is.
Az intenzív körülmények között történő munkavégzésre tervezett EQUILIBRA felfüggesztés alapfelszereltségként egy független jobb / bal leütésgátló rendszert tartalmaz, amely védi a gémet a kanyarokban, valamint független rángásgátló rendszerrel (ostorcsapás effektus) van felszerelve független jobb / bal oldalt a gyorsulás / fékezés és kanyarodás közben.
EQUILIBRA 3D felfüggesztés: intenzív körülményekhez!

    • Robusztus inga rendszer
    • A függőleges mozgásokat stabilizáló rudak
    • Lengéscsillapítók a visszapattanás csillapítására
    • Független ostorcsapásgátló rendszer bal és jobb oldalt függetlenül
    • Rugós automatikus dőléskorrektor
    • Hidraulikus keretzár

MEA2 keret

A masszív MEA2 kivitelű keret EQUILIBRA felfüggesztéssel rendelkezik, és tartósságra van tervezve. 18, 20, 21 és 24 méteres szélességben kapható, és számos előnyt kínál a felhasználónak:

    • Csuklós reteszek üzem közben: a szerkezeti megbízhatóságról nem is beszélve, a keret csuklópontjainak permetezésében ez gyakran egyet jelent az ostorozással. A MEA rámpák olyan csatlakozásokkal vannak felszerelve, amelyeket munka közben egy önzáró iránytű zár. Javul a keret stabilitása és megbízhatósága!
    • A szerkezetbe integrált saválló szórócsövek: a keret végét biztosító biztonsági eszközök három dimenzióban térhetnek ki. A szórócsövek és a szórófejek a szerkezetbe vannak építve, ezáltal a keret elülső, alsó és hátsó részén védettek. A keret károsodásának veszélye még akkor sem áll fenn, ha akadályba ütközik.
    • A rozsdamentes acélcső hosszú élettartamot garantál, és érzéketlen a hőmérsékletváltozásokra. A cső magasságának beállítása lehetővé teszi, hogy a fúvókákat a szórókeret típusától függetlenül mindig a keret szerkezete védje.

A MEA2 keret magában foglalja a teljes sorozat jól ismert erősségeit is:

    • A fúvókák mechanikai behatás elleni védelme a keret teljes szélességén
    • 3 dimenziós kitérő biztonsági szakasz
    • Kompakt hajtogatás
    • A vonalszűrók szakaszonként
    • Alapkivitelben négyes fúvókatartó

Egyszerű és átfogó szolgáltatás

Egyszerű, jól megtervezett folyadékrendszer

A permetezőgép használatának megkezdése kulcsfontosságú lépés a permetezésben. A két főszeleppel jelentősen csökken a műveletek száma a feltöltéstől az öblítésig, valamint a hibakockázat is. Egy egyszerű folyadékkörrel teljes mértékben kézben tarthatja a permetezőgépével végzett összes műveletet. A LEXIS permetezőgéppel csak képzelje el, mit fog csinálni, még mielőtt megérintene egy szelepet! Hosszú idő után is, anélkül, hogy használná a gépet, könnyű visszatérni a munkába.
Egyszerű megvalósítás, rövidebb vízkör a csökkentett holtmennyiség számára is, az öblítési lépések megkönnyítése érdekében. A munka végén biztos lehet benne, hogy leöblíti a permetező összes részét!

MANUSET támogatás

A kézi MANUSET működtetéssel tökéletesen ellenőrizheti a termék előkészítését. 2 fő kézi szeleppel vezérelheti a permetező összes funkcióját a kezelőpanelről. Az ergonomikus markolattal a szelepek könnyedén működtethetők a zökkenőmentes munka érdekében.
Az öblítés során a kormánykerék 360 ° -os elforgatása a szivattyú által elvezetett vizet a permetező összes áramkörébe tereli. Az öblítőtartály vízszintjelzője a kezelőpanelen további segítséget nyújt az öblítési lépések kezelésében.
A multifunkcionális 360 ° -os kormánykeréknek köszönhetően a kezelési idő akár 50% -kal csökken. A szelepek ergonomikus alakja biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a permetező gondtalan előkészítését a működtetéshez. A multifunkcionális kormánykerék megkönnyíti a munkát.

DILUSET + támogatás

Öblítse ki a permetezőgépet, vagy csak a keretet, egyenesen a fülkéből. A szivattyúzással történő töltés programozható és automatikusan leáll a beállított ponton. Ezenkívül a kettős vezérlés lehetővé teszi az összes funkció vezérlését a kezelőállomásról. Az öblítés így anélkül elvégezhető, hogy ki keljen szállni a traktor kabinjából: egyszerűen kattintson a terminálra, hogy tiszta vizet szívjon fel. Ezután küldje el, ahová csak akarja: a tartály öblítéséhez a 3 db 360o-ban forgó tartálymosó fúvókákhoz, vagy a szórócsövek öblítéséhez közvetlenül a kerethez, anélkül, hogy a permetkeveréket hígítaná a tartályban. Ezenkívül a tartályban lévő tényleges folyadékmennyiség megjelenhet a traktor vezetőfülkéjén lévő terminálon a permetezés során. A tartályban lévő maradék kezelése ugyanolyan egyszerű. 
A funkció REB3 / VISIOREB / ISOBUS terminálokkal érhető el.

Gyors és biztonságos bekeverés

A 35 literes tölcsér alakú kémiai induktor biztosítja a termékek minden formájának - folyadékok, porok és granulátumok - hatékony integrálást. Az öblítés szempontjából a 2 forgó fúvóka lehetővé teszi a kannák, mérőpoharak és edények, valamint a göngyölegek tisztítását.
A vegyszerbekeverő tartálynak egyetlen szelepe van, amely bevezeti a terméket a folyadékrendszerbe. A szelepet biztonságosan működteti egy lábkar, amely nem igényli a kezelőtől, hogy az lehajoljon. A többi műveletet a közelben elhelyezett kézi pisztoly segítségével hajtják végre, hogy megakadályozza a kifröccsenést. A vegyszerbekeverő tartályt akkor öblítik, amikor a fedél le van csukva, így nem áll fenn a termék kifröccsenésének veszélye.

Nincs több dugulás a négyszeres szűréssel

A LEXIS permetezőgépnek négy szűrési szintje van. A töltőszűrő (1.), az átlátszó szívószűrő (2.) és a nyomági szűrő (3.) megakadályozza a durva szennyeződések bejutását a keretbe. Az átlátszó burkolatnak köszönhetően könnyedén ellenőrizheti a szívószűrő szennyeződését. A szelep a fedél ürítésére szolgál, amelyet biztonságos körülmények között eltávolíthat.
A poharas vonalszűrők a szakaszok mögötti részre, a keretre (4.) vannak felszerelve, a fúvókák közvetlen közelében, ezáltal minimalizálva az eldugulás kockázatát. Minden szűrő tisztítható, még akár teli permetezőtartállyal is!

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

ISOBUS kompatibilitás

A kezelők képesek mindezt a "plug and play" módszerrel csatlakoztatni a már meglévő ISOBUS virtuális terminálokkal a tökéletes egyszerűség érdekében. Az Axent™ eleve változó dózis előkészítésű, így nem kell további változó dózis szabályozó egység. A KUHN CCI 50, a CCI 800 és a CCI 1200 ISOBUS terminálok elérhetőek az Axent™ műtrágyaszóróhoz is.

További infomáció

CCI A3 Joystick

Az új CCI A3 joystick segítségével a kezelő joystick érintőképernyőjén láthatja gépének funkcióit. Tehát a megfelelő funkciót választja a megfelelő időben. A CCI A3 az AEF által ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis az összes ISOBUS AUX-N tanúsított géppel. A joystick funkcióinak megjelenítéséhez ellenőrizze a kompatibilitást.
 

További infomáció

VONÓRUDAK ÉS GYŰRŰK

A LEXIS permetezőgép felszerelhető felső vagy alsó helyzetben rögzített vonórúddal, 50 mm-es vagy 40 mm-es szemmel, K80-as gömbfejjel vagy 35 mm-es elfordulós vonószerkezettel. Opcióként kapható, automatikus vezérlésű (mechanikus vagy hidraulikus) vonórúd, amely lehetővé teszi a permetező kerekeinek követését a traktor nyomában. (korlátozások a jóváhagyás típusától függően)

PM VAGY PC SZIVATTYÚK

A permetezőgép az Ön igényeinek megfelelően különféle szivattyúmodellekkel szerelhető fel. Függetlenül attól, hogy nagy áramlású centrifugális szivattyúról vagy dugattyús membrános szivattyúról van szó, a fő tartály feltöltése rövid idő alatt megtörténik. Így Ön kevesebb időt tölt a permetező feltöltésével, ezáltal jobban kihasználhatja a területen töltött idejét és növelheti a termelékenységet.

ACÉL MTS2 KERET

Ezt a TRAPEZIA felfüggesztési rendszerrel felszerelt megerősített keretet a hosszú élettartam szem előtt tartásával tervezték. 18, 20, 21 és 24 méteres változatban kapható, ugyanazokkal az előnyökkel jár, mint az alumínium keretes modellek:

  • Fúvókavédelmi rendszer a keret teljes hosszában
  • Összecsukható túlfutás elleni védelem 3 síkban
  • Rozsdamentes acél szórócső
  • Fejek 4-es fúvókához "Quadrijet"

KERET NYITÁSA

A LEXIS permetezőgép különböző keretei különböző csukási változatokkal kaphatók.
A szórókeret kinyílik, miután kiválasztotta a kívánt funkciókat a permetező terminálján, majd működtette a traktor vezérlőszelepét.
Az opcionális CH10 vezérlő elérhető az egyes funkciók független vezérléséhez. A permetező a traktor állandó hidraulikus teljesítményét használja.

FOLYADÉKCIRKULÁCIÓS RENDSZEREK

A KUHN számos folyadékkeringtető rendszert kínál a LEXIS permetezőhöz

 

  • Standard: egyszerű és gazdaságos megoldás.
  • Folyamatos folyadékkeringtetés, CCH: a permetlé keveréke folyamatosan kering a keretben, amikor a gép nem permetez.
  • Elektromos vezérlésű folyamatos cirkuláció, CCE: a rendszer biztosítja a permetlé állandó keringését a keretben, és kompatibilis a fúvókánkénti nyitással / zárással.

RPB ÉS REB3 TERMINÁLOK

Az RPB és a REB3 vezérlőegységek automatikusan beállítják a permetlé mennyiségét a menetsebességhez, ami biztosítja a kényelmes munkát és a pontos kezelést. Megjeleníti a kijuttatott lé mennyiséget (l / ha), a menetsebességet és az üzemi nyomást. A kompakt méreteknek és a CAN bus kábelkötegének köszönhetően a vezérlők felszerelése a kabinba nagyon egyszerű. A REB3 vezérlő a GPS szakaszvezérléssel is kombinálható

VISIOREB TERMINÁL

Az automatikus szakaszleállás standard opcióvá válik, biztosítva a szórás pontosságát és a kezelő kényelmét. A GPS szakaszvezérlés működtetésére tervezett és 7 hüvelykes érintőképernyővel felszerelt VISIOREB vezérlőterminál tökéletesen illeszkedik a permetezési kezelésekhez. Előkészítés, permetezés, öblítés: a VISIOREB terminál leegyszerűsíti a permetezés minden szakaszát.

KERETSZENZOROK

A BOOM ASSIST rendszer a keretet a talajtól függetlenül a megfelelő helyzetben tartja, automatikusan beállítja annak magasságát, dőlését és a karok egyedi helyzetét (változtatható geometria). A keret megfelelő magasságban tartása optimalizálja a permetlével való felület borítását, és csökkenti a termék sodródásból és párolgásból eredő veszteségeit.
Nem kell folyamatosan figyelni a keretre, a permetező automatikusan vezérli azt.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése