KUHN CCI Connect
KUHN CCI Connect
KUHN CCI Connect
KUHN CCI Connect
Termék adatai

KUHN CCI Connect

Cikkszám: KUHN CCI Connect
A KUHN CCI Connect és a KUHN CCI Connect Pro csomagokkal új funkciókhoz is hozzáférhet

Csatlakoztassa az ISOBUS CCI 800 vagy CCI 1200 terminált az internethez, és élvezze az új tevékenységeket, ezáltal korlátozni tudja az állásidőt, támogatni vagy segíteni tudja a munkagépek vezetőit, vagy akár távolról is továbbítani tudja az adatokat annak érdekében, hogy megszakítás nélkül kezelhesse feladatait!
Megoldást keres idejének optimalizálására? Csatlakoztassa az ISOBUS CCI 800 vagy CCI 1200 terminált az internethez, és élvezze az új tevékenységeket, ezáltal korlátozni tudja az állásidőt, támogatni vagy segíteni tudja a munkagépek vezetőit, vagy akár távolról is továbbítani tudja az adatokat annak érdekében, hogy megszakítás nélkül kezelhesse feladatait! Ne habozzon, fedezze fel a Távoli nézetet, a KUHN EasyTransfert, az agriroutert és az online CCI-frissítést...


Előnyök

A csatlakoztatott terminál megkönnyíti a távoli kezelést

Távoli nézet: A terminál képernyőjének távoli megtekintése

A Remote View  (Távoli nézet) funkció ideális a folyamatban lévő munka távoli megtekintéséhez, segítségnyújtáshoz vagy tájékoztatáshoz a járművezető számára, anélkül, hogy Önnek bárhova el kellene mennie. Élőben nézheti az ISOBUS CCI 800 vagy CCI 1200 terminál képernyőjét, mintha csak előtte állna!

Online CCI frissítés: A terminál mindig naprakész

Az ISOBUS CCI terminál azonnal értesítést jelenít meg, amint az új szoftververzió elérhető. A frissítés elindításával Ön is élvezheti a terminál legújabb fejlesztéseinek és javításainak előnyeit!

Modulációs térképek a terminálon

Keresse meg egyetlen kattintással a modulációs térképeket a terminálon!

A MyKUHN-on elérhető KUHN EasyTransfer távolról kezeli a dokumentumok küldését (feladatok, küldetések, modulációs térképek), az agrirouter adatcsere platform segítségével. 
Ez az az eszköz, amire szüksége van az időmegtakarításhoz és az élet leegyszerűsítéséhez! Küldje el a továbbítandó fájlt a KUHN EasyTransfer programon keresztül, majd kattintson a „Küldés” gombra, és a címzett, bárhol is van, közvetlenül a termináljáról töltheti le a dokumentumokat. 
Például irodájából elküldheti az adagolási modulációs térképet (SHAPE vagy ISOXML) arra a vezérlő terminálra, mely éppen a mezőkön a munkát végzi. A beavatkozás befejezése után a gépkezelő egy kattintással elküldheti a feladatfájlt a terminálról az irodába.

Az ISOBUS CCI 800 és 1200 terminálok készen állnak az agrirouterre 

Az ISOBUS CCI 800 és 1200 terminálok készen állnak az agrirouterre 

Az ISOBUS CCI 800 és CCI 1200 terminálok alapkivitelben kompatibilisek az agrirouter adatcsere-platformmal való kommunikáláshoz. Az Agrirouter teljes biztonságban szállítja az Ön adatait, fájljait, modulációs térképeit az egyik helyről a másikra. Amint a berendezés, a terminálok és a szoftverek összekapcsolódnak az agrirouterrel, rögtön képesek kommunikálni egymással!

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

A KUHN CCI Connect és a KUHN CCI Connect Pro kapcsolatmegosztást igényel (az okostelefon vagy egy 3G / 4G kulcs), hogy a CCI 800 vagy CCI 1200 terminált internethez csatlakoztassa.

CCI 800 terminál

A kompakt ISOBUS terminál! 

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS CCI 800 terminál 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Az alapvető információk az oldal fő és mini nézetével jelennek meg. Csak kattintson a mini nézetre a Megjelenítheti nagy méretben Ugyanazokat az alkalmazásokat tudja kínálni, mint a CCI 1200 terminál. A leginnovatívabb alkalmazások között a szakaszvezérlést, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálását és útmutatás segítség, mind a GPS adatokból. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása elősegíti a kényelmet.

További infomáció

CCI 1200 terminál

Minden információ egyetlen képernyőn!

Az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Ez lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 12,1 "/ 30,5 cm-es, tükröződésmentes érintőképernyőjének köszönhetően. A munkavégzéshez szükséges összes információ különböző formátumokban jelenik meg (függőleges, vízszintes, maxi-, mini-nézet, kettős UT stb.) A leginnovatívabb alkalmazások között található a szakaszvezérlés, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálása és az útmutatás segítség, mindegyik a GPS adatok segítségével. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása még nagyobb kényelmet biztosít az Ön számára.

További infomáció

Specifikációk

KUHN CCI CONNECT KUHN CCI CONNECT PRO
Wifi modul Széria Széria
Távoli nézet Széria Széria
Online CCI frissítés Széria Széria
KUHN EasyTransfer Széria (CCI.Task Control és MyKUHN fiók szükséges)
Agrorouter-re készen áll Széria (CCI.Task Control és MyKUHN fiók szükséges)

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése