CCI 1200
CCI 1200
CCI 1200
CCI 1200
CCI 1200
CCI 1200
CCI 1200
CCI 1200
Termék adatai

CCI 1200

Cikkszám: CCI 1200
Fedezze fel Ön is az AEF által tanúsított és a technológia élvonalában tartozó ISOBUS terminált. Számos alkalmazást kínál alapfelszereltségként.

Az AEF által tanúsított új ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 30,5 cm-es (12,1 ") tükröződésgátló érintőképernyővel. Képes különféle lényeges információk egyidejű megjelenítésére, támogatva a joystick-vezérlő csatlakoztatását és a kapcsolatot a kamerával A leginnovatívabb alkalmazások között kompatibilis egy biomassza-érzékelővel, amely képes végrehajtani a szakaszvezérlést, az irányítási segítséget és az adagok GPS-szel történő módosítását / vezérlését is!


Előnyök

Innovatív, panorámás, rendkívül hatékony

Innovatív, panorámás, rendkívül hatékony

A terminált három prioritás szem előtt tartásával fejlesztették ki: nagyobb teljesítmény, nagyobb láthatóság és nagyobb rugalmasság. Az erőfeszítések egy 30,5 cm-es (12,1 ") érintőképernyős terminálhoz vezettek, elektronikus tablet formájában, amely lehetővé teszi a vezető számára a különböző alapvető információk egyidejű megjelenítését. Nagyon kényelmes, a tükröződésmentes képernyő kiváló láthatóságot kínál, amikor süt a nap.

Két ISOBUS gép megjelenítése és vezérlése egyszerre

A terminál méretei és kialakítása garantálja két ISOBUS gép kényelmes, egyidejű megjelenítését a képernyőn. Ennek eredményeként a CCI 1200 terminál kétszer integrálja az UT funkciót, amely lehetővé teszi két ISOBUS gép kombinációjának, például egy elülső front tartály (vetőmag vagy műtrágya) és egy vetőgép kombinációjának könnyű beállítását és vezérlését.

Hozzáférés az élő közvetítéshez

Irányítsa munkáját anélkül, hogy kiszállna a traktorból! A kamerát csak az ISOBUS CCI 1200 terminálhoz kell csatlakoztatnia, hogy az ISOBUS gépével élőben követhesse a munkát. Így könnyedén ellenőrizheti a gép működését, miközben a fő munka adatokat egyidejűleg meg is jeleníti.

Rugalmas terminál konfiguráció: fekvő vagy álló?

Rugalmas terminál konfiguráció: fekvő vagy álló?

Az új CCI 1200 ISOBUS terminál lehetővé teszi, hogy Ön testre szabhassa gépének normál megjelenítését a képernyőn. Ezért lehetőség van vízszintesen vagy függőlegesen is elhelyezni a kabinjában, a rendelkezésre álló helytől függően. Amint a terminált 90 ° -kal elfordítja, a kijelzett elemek automatikusan át lesznek helyezve.

MaxiView funkcionalitás: még nagyobb kényelem

Nem kell többé a szemét fárasztania! Ha egyszerre csak egy eszközt tekint meg, a szabványos kijelző mérete átméretezhető a terminál teljes magasságának elfoglalására a MaxiView funkció segítségével. A felső sávban található gyors hozzáférési gomb segítségével könnyedén válthat a különböző képernyők között, beleértve a MaxiView-t is.

Egyszerű és azonnali navigáció

A CCI 1200 interfész MultiTouch funkcióval rendelkezik, amely támogatja a navigációt több alkalmazás között. A különféle intuitív ujjmozdulatok, például a "koppintás", "érintés-húzás", "húzás és dobás" vagy a "csipet-nagyítás" lehetővé teszik a különböző menük, képernyők és alkalmazások közötti egyszerű és gyors navigálást, ahogyan azt általában az okos telefonon vagy táblagépen teszi.

Számtalan CCI alkalmazás található alapfelszereltségként

Sok CCI-alkalmazás alapfelszereltségként szerepel

 • A CCI.TECU lehetővé teszi a traktorral kapcsolatos alapvető információk továbbítását, például a haladási sebességet, a TLT sebességet vagy a vonószerkezet helyzetét.
 • A CCI.Control az Ön feladatvezérlője, mely közvetlenül rögzíti az adott ISOBUS berendezéssel végzett összes műveletet, és lehetővé teszi az ISOBUS biomassza érzékelőkkel való munkát.
 • A CCI.Convert lehetővé teszi, hogy nem ISOBUS biomassza szenzorral is dolgozzon, és így az adagolást azonnal módosítani tudja a parcellán lévő növények tápláltsági állapotának megfelelően.
 • A CCI.Cam egy kamerát csatlakoztat, és élőben jeleníti meg a képeket a CCI 1200 terminálon.
 • A CCI.Help rendszer minden szükséges támogatást innovatív módon nyújt Önnek. Bármikor hozzáférhet a különféle nyitott alkalmazásokkal és azok funkcióival kapcsolatos információkhoz. A beállításokról még képeken és videókon is kap magyarázatot!

Még nagyobb pontosságot szeretne?

A CCI 1200 ISOBUS terminál opcióként elérhető CCI.Command Section Control alkalmazással, mely akár 254 szekciót is vezérelhet GPS-szel! Az alkalmazás integrál egy fordulókezelési funkciót is. Megtalálja a CCI.Command alkalmazás „Párhuzamos nyomkövető” modulját is, amely GPS segítségével automatikusan meghatározza a helyes pályákat. Növelje a pontosságot az új opcionális Multi Rate Control alkalmazással. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy két különböző adagot alkalmazzon úgy, hogy külön szabályozza a bal és a jobb adagolási rendszert.

  Kiegészítők

  Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

  Ehhez a termékhez nincsenek kiegészítők

  Kép galéria

  Videó galéria

  Elégedett ügyfelek

  Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
  Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
  Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

  Közeli értékesítő keresése