AXIS.2
AXIS.2
AXIS.2
AXIS.2
AXIS.2
AXIS.2
Termék adatai

AXIS.2

Cikkszám: AXIS.2
Páratlan szórási pontosság!

Fedezze fel az AXIS függesztett műtrágyaszórókat 12–50 m munkaszélességgel és 1000–4200 l tartály űrtartalommal.
A KUHN egyedülálló megoldásokat kínál Önnek az abszolút szórási pontosság érdekében: az EMC (Electronic Mass Control - Elektromos Tömegáramlás Szabályozás) egy olyan rendszer, amely a munka során automatikusan és függetlenül szabályozza az adagolást a bal és jobb oldalt. Ezenkívül a CDA koaxiális eloszlást beállító rendszer kulcsfontosságú megoldás a pontos szóráshoz minden üzemi körülmény esetén. A KUHN AXIS ISOBUS kompatibilis műtrágyaszóró gépcsalád a legmodernebb trágyázási megoldásokat kínálja Önnek.


Előnyök

A legjobb technológiák a pontosság szolgálatában

EMC szabályozás: A műtrágya tömegáramlásának mérése az egyes tárcsákon külön-külön

Az EMC rendszer (elektronikus műtrágya tömegáramlás szabályozás) másodpercenként szabályozza a szórás mennyiségét a műtrágyaszóró bal és jobb oldalán: úgy viselkedik, mint egy "mérőrendszer", az egyes tárcsákon külön-külön. A működés elve rendkívül egyszerű: a műtrágya áramlását minden tárcsán megmérik, a kimenet eltömődése esetén az adott oldal szórási mennyiségét azonnal, automatikusan korrigálják!
Több, mint 20 éve ez a rendszer biztosítja a felhasználóinak a megfelelő szórásmennyiséget, köszönhetően az egyes tárcsákon különálló műtrágya-tömegáramlás szabályozásának.
Az érzékelők másodpercenként leolvassák az egyes tárcsák forgatónyomatékát. A leolvasástól függően az áramlási mennyiséget automatikusan és külön állítják be a bal és a jobb oldali tárcsán.
Az EMC-rendszer biztosítja, hogy a műtrágya áramlása független legyen az egyes kimeneteken, a vibrációtól és a lejtéstől függetlenül. Az alacsonyabb motorfordulat miatt csökken az üzemanyag-fogyasztás. Nincs szükség kalibrálási tesztre, csak adja meg a műtrágya mennyiségét és kezdje meg a műtrágyaszórást. A lehetséges áramlási mennyiség tartománya nagy (20 és 500 kg/perc között), ezért a dózis GPS-en keresztül történő vezérlése a bal/jobb oldalon rendkívül pontos.

A "W" mérlegrendszer: ’’folyamatos’’ szabályozás

A klasszikus mérőrendszer az AXIS 20.2 W, AXIS 30.2 W és AXIS 40.2 W modelleken érhető el, 12 és 42 m közötti munkaszélesség esetén.
A QUANTRON A elektronikus terminálhoz kapcsolt két mérőcella automatikusan szabályozza a műtrágya adagját a szórás során. A terminál minden másodpercben ellenőrzi, hogy az áramlási mennyiség megfelel-e a beprogramozott adagolásnak, majd beállítja azt a maximális pontosság elérése érdekében.
A mérőrendszer egyedi és szabadalmaztatott kialakítása egy stabil, két darab 10 tonnás űrtartalmú terhelőcellával ellátott erős függesztő szerkezettel és a készülék vázához csatlakozó támasztórúdból áll. A két mérleg lehetővé teszi, hogy a gép még lejtőkön is precíz legyen. Két kapcsolási magasság lehetséges a késői fejtrágyázás elvégzéséhez. A függesztőszerkezet nagy szabadhézaggal rendelkezik a TLT tengely szabad áthaladásához.
Egyszerűen adja meg az adagolási mennyiséget, a munkaszélességet és az ejtési pontot (gépfüggő), és a mérlegcellákhoz kapcsolt szabályozási rendszer folyamatosan figyeli az áramlási mennyiséget szórás közben, majd eltérés esetén automatikusan korrigálja az aktuátor motorok helyzetét.

A CDA koaxiális elosztórendszer: páratlan megoldás!

A CDA rendszer (az eloszlás koaxiális beállítása) egyedülálló, optimális keresztirányú eloszlást biztosít. A műtrágya ejtési pontjának megváltoztatása lehetővé teszi a különböző termékekhez és különböző munkaszélességekhez való gyors alkalmazkodást. Az adagoló súberek speciális alakja biztosítja a többszörös ellátást, ami állandó áramlást és ezáltal egyenletes elosztást eredményez. A CDA rendszernek köszönhetően a szórási görbék szabályosak és pontosak. Az adag vagy a haladás sebességének változása nincs hatással a műtrágya eloszlására. A rendkívül lassan forgó keverő szabályozza a szórótárcsa előtolási sebességét és elősegíti a műtrágya áramlását. 17 fordulat/perc forgási sebességgel 360 ° -ban megőrzi a granulátum alakját. Annak biztosítására, hogy a műtrágya a tárcsa megfelelő helyére kerüljön kiadagoláskor, egy speciális fedél irányítja a műtrágyaáramot, amíg a lapátok fel nem fogják. Az AIRFIN védők csökkentik a forgó tárcsák által generált turbulenciát, ezáltal biztosítva a műtrágya szabályos áramlását.

Tökéletesen egyenletes eloszlás a területen, még nagy sebességnél is

VARISPREAD PRO: Szakaszvezérlés GPS-szel nagyon nagy sebesség mellett

A SpeedServo egy új vezérlőrendszer, amely két elektromos motorból áll, ami 2,5-szer gyorsabb, mint egy hagyományos aktuátor motor, és módosítja az ejtési pontokat, valamint a terítési szélességet a parcella alakjához igazítva. Így jobb átfedés kezelést és megfelelő adagot kap a megfelelő helyen, még nagy sebességnél is.
A VARISPREAD PRO a mechanikus vagy hidraulikus tárcsameghajtású AXIS 40.2 és 50.2 modelleken érhető el.

VARISPREAD 8: ne hagyja, hogy a csúcsokban túladagoljon!

A VARISPREAD 8 alapkivitelben kézi vagy automatikus GPS-szel végzi a mennyiségi szakaszvezérlés, így korlátozva a pontok túladagolását. A VARISPREAD 8 szakaszvezérlés 8 szakaszt kínál, oldalanként 4-et, az adagolószelep fokozatos csökkentésével a túladagolás elkerülése érdekében. Az AXIS Q, W, M-EMC (W) modelleken érhető el.

OPTIPOINT: keresse meg a szelepek ideális nyitási / zárási pontját

A fordulóban a szórás kezdetét vagy végét véletlenszerűen kezelik, míg a szórási távolságok a műtrágya típusától függően eltérőek. Az OPTIPOINT automatikusan kiszámítja a szelepek nyitási és zárási helyét a műtrágya típusától és a haladási sebességtől függően, a még nagyobb pontosság érdekében, amikor a szelepeket GPS-szel vezérli. Az OPTIPOINT alapfelszereltség a QUANTRON A, QUANTRON E-2 vagy ISOBUS terminálokhoz.

Hozzáférés a leginnovatívabb technológiákhoz

Használja ki az AXIS sorozat ISOBUS kompatibilitásának előnyeit

A következő műtrágyaszóró modellek alapfelszereltségként beépítik az ISOBUS technológiát:

  • AXIS 20.2 M-EMC- (W)
  • AXIS 40.2 M-EMC- (W)
  • AXIS 40.2 H-EMC- (W) 
  • AXIS 50.2 M-EMC- (W)
  • AXIS 50.2 H-EMC- (W)

Az AXIS műtrágyaszórókat az AEF (Mezőgazdasági Elektronikai Alapítvány) tanúsítja, és kompatibilisek az ISOBUS terminálokkal.
Ezek a modellek nem ISOBUS verzióban is elérhetőek.

Válasszon hidraulikus vagy mechanikus szórótárcsa hajtást

A hidraulikus tárcsahajtás (H-EMC) független a motor fordulatszámától. Állandóan tartja a szórótárcsák forgási sebességét és a hozzá tartozó munkaszélességet. A tárcsákat a traktor hidraulika rendszere hajtja, kevés áramlással (45 l/min-től 180 bar-nál), függetlenül a motor fordulatszámától és a kardántengely forgási sebességétől. A szórási terület állandó marad, és a parcella csúcsa közeledtével rugalmasan beállítható. Arra is lehetősége van, hogy csökkentett motorfordulatszámmal szórjon és így takarékoskodjon az üzemanyaggal. A belső tartálykeverő nem károsítja a műtrágyát, mert azonnal leáll, amikor a szabályozó szelepek zárva vannak.
Mechanikus hajtású (M-EMC vagy W) modelleken a szórótárcsákat a TLT hajtja (540 fordulat / perc). Minden hajtótengely és szöghajtású fogaskerék olajfürdőben működik, hogy minimalizálják a karbantartást. A masszív váz védi őket a portól, szennyeződéstől, nedvességtől és mechanikai sérülésektől. Ezeknek a modelleknek saját túlterhelésgátló szeleprendszerük is van, amely teljes mértékben védi a meghajtó egységet, beleértve a belső keverőket is.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

QUANTRON A

Színes vezérlő monitor az MDS .2 Q verzióval érhető el.
Nyissa és zárja a szelepeket egyetlen érintéssel. A pontosság érdekében a kijuttatás arányos lesz a sebességgel. Nincs szükség hidraulikus szelepekre. Ez a monitor különösen felhasználóbarát, és lehetővé teszi a gép beállításainak optimalizálását a fülkéből.

CCI A3 Joystick

Az új CCI A3 joystick segítségével a kezelő joystick érintőképernyőjén láthatja gépének funkcióit. Tehát a megfelelő funkciót választja a megfelelő időben. A CCI A3 az AEF által ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis az összes ISOBUS AUX-N tanúsított géppel. A joystick funkcióinak megjelenítéséhez ellenőrizze a kompatibilitást.
 

További infomáció

SPREADLIGHT

Minden AXIS modellt (ami elektronikával rendelkezik) alapfelszereltségként kiváló minőségű LED-es hátsó világítással szereltek fel. Ennek a felszerelésnek köszönhetően mozgás közben vagy akár sötétben is látható lesz a gép. Az ISOBUS AXIS opcionális felszereléseként a szórástávolság SpreadLight világítása lehetővé teszi, hogy éjszaka is úgy dolgozzon, mint világos nappal.

TELIMAT

A TELIMAT egy olyan határszélszóró, amely csak mechanikus szórótárcsa meghajtású AXIS műtrágyaszóróknál érhető el. Ez lehetővé teszi a pontos szórásképet az első menettől kezdve. A műtrágya parcella szélén történő pazarlásának megakadályozására, valamint a környezetvédelmi előírások betartására szolgál. A szórás a permetező nyomaival történik. A szokásos mechanikus visszajelző biztosítja a kényelmes megfigyelést.
 

Oldalsó létra

Létra a bal vagy a jobb oldalra csak az 1300 l-es és az 1800 l-es magasítónál lehetséges az AXIS 30.2, 40.2 és 50.2 modelleken.
 

Tároló kerekek

A műtrágyaszóró fel- és lecsatlakoztatásának nagyobb rugalmasságához gyorskioldó tároló kerék áll rendelkezésre.

HIDRAULIKUS TRAKTORKERÉK NYOMLAZÍTÓK

A traktor kerekei mögé legfeljebb két pár nyomlazító szerelhető fel. Az intelligens összecsukható rendszer lehetővé teszi számukra a gyors visszahúzódást a táblavégi fordulók során. Alapkivitelben keményfémmel vannak felhordva, amik ellenállnak a kopásnak.
 

CCI 800 terminál

A kompakt ISOBUS terminál! 

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS CCI 800 terminál 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Az alapvető információk az oldal fő és mini nézetével jelennek meg. Csak kattintson a mini nézetre a Megjelenítheti nagy méretben Ugyanazokat az alkalmazásokat tudja kínálni, mint a CCI 1200 terminál. A leginnovatívabb alkalmazások között a szakaszvezérlést, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálását és útmutatás segítség, mind a GPS adatokból. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása elősegíti a kényelmet.

További infomáció

CCI 1200 terminál

Minden információ egyetlen képernyőn!

Az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Ez lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 12,1 "/ 30,5 cm-es, tükröződésmentes érintőképernyőjének köszönhetően. A munkavégzéshez szükséges összes információ különböző formátumokban jelenik meg (függőleges, vízszintes, maxi-, mini-nézet, kettős UT stb.) A leginnovatívabb alkalmazások között található a szakaszvezérlés, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálása és az útmutatás segítség, mindegyik a GPS adatok segítségével. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása még nagyobb kényelmet biztosít az Ön számára.

További infomáció

Specifikációk

AXIS 20.2 K AXIS 20.2 D AXIS 20.2 C AXIS 20.2 Q AXIS 20.2 W AXIS 20.2 M-EMC AXIS 20.2 M-EMC-W AXIS 20.2 M-EMC ISOBUS VS4 AXIS 20.2 M-EMC-W ISOBUS VS4 AXIS 30.2 K AXIS 30.2 D AXIS 30.2 C AXIS 30.2 Q AXIS 30.2 W AXIS 40.2 W VS4 AXIS 40.2 M-EMC VS4 AXIS 40.2 M-EMC-W VS4 AXIS 40.2 M-EMC VS DYNAMIC AXIS 40.2 M-EMC-W VS DYNAMIC AXIS 40.2 M-EMC ISOBUS VS PRO AXIS 40.2 M-EMC-W ISOBUS VS PRO AXIS 40.2 H-EMC VS PRO AXIS 40.2 H-EMC-W VS PRO AXIS 50.2 W VS DYNAMIC AXIS 50.2 M-EMC-W VS PRO AXIS 50.2 H-EMC-W VS PRO
Vezérlés típusa Egyszeres működésű hidraulikus súbervezérlés Kettős működésű hidraulikus súbervezérlés Elektromos súbervezérlés (Start-Stop) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással) Egyszeres működésű hidraulikus súbervezérlés Kettős működésű hidraulikus súbervezérlés Elektromos súbervezérlés (Start-Stop) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással), Hidraulikus röpítőtárcsa meghajtással Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással), Hidraulikus röpítőtárcsa meghajtással Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással) Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással)
Vezérlő egység Olajnyomás zár,
rugóerő nyit
Olajnyomás zár,
olajnyomás nyit
E-Click vezérlőegység Quantron A vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor ISOBUS kivitel monitor nélkül ISOBUS kivitel monitor nélkül Olajnyomás zár,
rugóerő nyit
Olajnyomás zár,
olajnyomás nyit
E-Click vezérlőegység Quantron A vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor Quantron E2 színes vezérlő monitor ISOBUS kivitel monitor nélkül ISOBUS kivitel monitor nélkül ISOBUS kivitel monitor nélkül ISOBUS kivitel monitor nélkül Quantron E2 színes vezérlő monitor ISOBUS kivitel monitor nélkül ISOBUS kivitel monitor nélkül
Mennyiség szabályzás Manuális mennyiség állítás Manuális mennyiség állítás Manuális mennyiség állítás DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) Manuális mennyiség állítás Manuális mennyiség állítás Manuális mennyiség állítás DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel) DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC), 2 db súlymérú cellával (mérleges kivitel)
Munkaszélesség (m) 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 18 - 28 24-36 24-36 24-36 24-36 24-36 24-36 24-36 24-36 24-36 24-36 24-36 24-36
Röpítőtárcsa típusa S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S4 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR S6 VXR
Tartály térfogat (L) 1000 1000 1000 1000 1000 1000 1000 1000 1000 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 4200 4200 4200
Maximum tartály térfogat (L) 2300 2300 2300 2300 2300 2300 2300 2300 2300 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 3200 4200 4200 4200
Feltöltési magasság (magasító nélkül) (m) 0,95 0,95 0,95 0,95 0,95 0,95 0,95 0,95 0,95 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,06 1,76 1,76 1,76
Teljes hossz (m) 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,415 1,45 1,61 1,61 1,61
Súlypont távolsága az alsó csatlakozási ponttól (m) 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,655 0,725 0,745 0,745 0,745
Tartály szélessége (m) 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,4; 2,8 XL-es magasítóval 2,9 2,9 2,9
Hárompont csatlakozás 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 2. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 3. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 3. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval) 3. kategóriás (2 db magasság állító pozicióval)
Gép üres tömege (kg) 295 295 295 295 350 335 385 397 447 327 327 327 327 385 350 347 397 347 397 347 397 397 447 730 730 780
Hidraulika csatlakozó igény 2 db egyszeres működésű szelep 2 db kettős működésű szelep - - - - - - - 2 db egyszeres működésű szelep 2 db kettős működésű szelep - - - 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T25 határszóróhoz) 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T25 határszóróhoz) 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T25 határszóróhoz) 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T25 határszóróhoz) 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T25 határszóróhoz) 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T25 határszóróhoz) 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T25 határszóróhoz) 1 db kettős működésű hidraulika kör, külön szabad visszatérő ággal,vagy LOAD Sensing: 3 szabvány csatlakozó (egyeztetés szükséges) 1 db kettős működésű hidraulika kör, külön szabad visszatérő ággal,vagy LOAD Sensing: 3 szabvány csatlakozó (egyeztetés szükséges) 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T50 határszóróhoz) 1 db egyszeres működésű szelep (Telimat T50 határszóróhoz) 1 db kettős működésű hidraulika kör, külön szabad visszatérő ággal,vagy LOAD Sensing: 3 szabvány csatlakozó (egyeztetés szükséges)
Hidraulikus teljesítmény igény (l/min) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 45 l/min 180 bar-nál 45 l/min 180 bar-nál - - 65 l/min 180 bar-nál
Elektromos csatlakozó igény - - 1 db 3 lábas csatlakozás 1 db 3 lábas csatlakozás 1 db 3 lábas csatlakozás 1 db 3 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db 3 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
- - 1 db 3 lábas csatlakozás 1 db 3 lábas csatlakozás 1 db 3 lábas csatlakozás 1 db 3 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db 3 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db 3 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db 3 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db 3 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
1 db 3 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
TLT mérete 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyomatékhatárolós tengelykapcsolóval - - 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással 1 db 3/8"-os, 6 bordás, nyírócsavaros biztosítással -
TLT fordulatszáma (1/min) 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 540 - - 540 540 -
Nagy mennyiség kijutatás 400 kg/min, 6,66 kg/s 400 kg/min, 6,66 kg/s 400 kg/min, 6,66 kg/s 400 kg/min, 6,66 kg/s 400 kg/min, 6,66 kg/s 400 kg/min, 6,66 kg/s 400 kg/min, 6,66 kg/s 400 kg/min, 6,66 kg/s 400 kg/min, 6,66 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s 500 kg/min, 8,33 kg/s
Minimum kijutatandó mennyiség (kg/ha) 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3
Boltozódásgátló Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1 Ultra lassú 17 min-1
Sárvédő opció opció Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard Standard, Plusz sárvédő toldalt 2,4 m teljes szélesség Standard, Plusz sárvédő toldalt 2,4 m teljes szélesség Standard, Plusz sárvédő toldalt 2,4 m teljes szélesség
Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás Félgépelzárás
Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács Tartályrács
Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret Védőkeret

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

KUHN SpreadSet

A műtrágyaszóró megfelelő beállítása minden műtrágyatípushoz! A megfelelő adag elosztása és a megfelelő keresztirányú eloszlás elérése a műtrágya típusától, szélességétől és a munkasebességetől függően.

KUHN EasyMaps

Növelje a pontosságot és egyszerűsítse életét a KUHN EasyMaps mobilalkalmazással. A KUHN EasyMaps segítségével közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen megnézheti az adagolás modulációs térképeit és a helyét a táblán. A KUHN EasyMaps vizuálisan megmutatja az alkalmazandó adagot a szántóföldön elfoglalt helyétől függően, lehetővé téve a készülék beállításainak manuális beállítását.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése