AXIS.2
AXIS.2
AXIS.2
AXIS.2
AXIS.2
AXIS.2
Termék adatai

AXIS.2

Cikkszám: AXIS.2
Páratlan szórási pontosság!

Fedezze fel az AXIS függesztett műtrágyaszórókat 12–50 m munkaszélességgel és 1000–4200 l tartály űrtartalommal.
A KUHN egyedülálló megoldásokat kínál Önnek az abszolút szórási pontosság érdekében: az EMC (Electronic Mass Control - Elektromos Tömegáramlás Szabályozás) egy olyan rendszer, amely a munka során automatikusan és függetlenül szabályozza az adagolást a bal és jobb oldalt. Ezenkívül a CDA koaxiális eloszlást beállító rendszer kulcsfontosságú megoldás a pontos szóráshoz minden üzemi körülmény esetén. A KUHN AXIS ISOBUS kompatibilis műtrágyaszóró gépcsalád a legmodernebb trágyázási megoldásokat kínálja Önnek.


Előnyök

A legjobb technológiák a pontosság szolgálatában

EMC szabályozás: A műtrágya tömegáramlásának mérése az egyes tárcsákon külön-külön

Az EMC rendszer (elektronikus műtrágya tömegáramlás szabályozás) másodpercenként szabályozza a szórás mennyiségét a műtrágyaszóró bal és jobb oldalán: úgy viselkedik, mint egy "mérőrendszer", az egyes tárcsákon külön-külön. A működés elve rendkívül egyszerű: a műtrágya áramlását minden tárcsán megmérik, a kimenet eltömődése esetén az adott oldal szórási mennyiségét azonnal, automatikusan korrigálják!
Több, mint 20 éve ez a rendszer biztosítja a felhasználóinak a megfelelő szórásmennyiséget, köszönhetően az egyes tárcsákon különálló műtrágya-tömegáramlás szabályozásának.
Az érzékelők másodpercenként leolvassák az egyes tárcsák forgatónyomatékát. A leolvasástól függően az áramlási mennyiséget automatikusan és külön állítják be a bal és a jobb oldali tárcsán.
Az EMC-rendszer biztosítja, hogy a műtrágya áramlása független legyen az egyes kimeneteken, a vibrációtól és a lejtéstől függetlenül. Az alacsonyabb motorfordulat miatt csökken az üzemanyag-fogyasztás. Nincs szükség kalibrálási tesztre, csak adja meg a műtrágya mennyiségét és kezdje meg a műtrágyaszórást. A lehetséges áramlási mennyiség tartománya nagy (20 és 500 kg/perc között), ezért a dózis GPS-en keresztül történő vezérlése a bal/jobb oldalon rendkívül pontos.

A "W" mérlegrendszer: ’’folyamatos’’ szabályozás

A klasszikus mérőrendszer az AXIS 20.2 W, AXIS 30.2 W és AXIS 40.2 W modelleken érhető el, 12 és 42 m közötti munkaszélesség esetén.
A QUANTRON A elektronikus terminálhoz kapcsolt két mérőcella automatikusan szabályozza a műtrágya adagját a szórás során. A terminál minden másodpercben ellenőrzi, hogy az áramlási mennyiség megfelel-e a beprogramozott adagolásnak, majd beállítja azt a maximális pontosság elérése érdekében.
A mérőrendszer egyedi és szabadalmaztatott kialakítása egy stabil, két darab 10 tonnás űrtartalmú terhelőcellával ellátott erős függesztő szerkezettel és a készülék vázához csatlakozó támasztórúdból áll. A két mérleg lehetővé teszi, hogy a gép még lejtőkön is precíz legyen. Két kapcsolási magasság lehetséges a késői fejtrágyázás elvégzéséhez. A függesztőszerkezet nagy szabadhézaggal rendelkezik a TLT tengely szabad áthaladásához.
Egyszerűen adja meg az adagolási mennyiséget, a munkaszélességet és az ejtési pontot (gépfüggő), és a mérlegcellákhoz kapcsolt szabályozási rendszer folyamatosan figyeli az áramlási mennyiséget szórás közben, majd eltérés esetén automatikusan korrigálja az aktuátor motorok helyzetét.

A CDA koaxiális elosztórendszer: páratlan megoldás!

A CDA rendszer (az eloszlás koaxiális beállítása) egyedülálló, optimális keresztirányú eloszlást biztosít. A műtrágya ejtési pontjának megváltoztatása lehetővé teszi a különböző termékekhez és különböző munkaszélességekhez való gyors alkalmazkodást. Az adagoló súberek speciális alakja biztosítja a többszörös ellátást, ami állandó áramlást és ezáltal egyenletes elosztást eredményez. A CDA rendszernek köszönhetően a szórási görbék szabályosak és pontosak. Az adag vagy a haladás sebességének változása nincs hatással a műtrágya eloszlására. A rendkívül lassan forgó keverő szabályozza a szórótárcsa előtolási sebességét és elősegíti a műtrágya áramlását. 17 fordulat/perc forgási sebességgel 360 ° -ban megőrzi a granulátum alakját. Annak biztosítására, hogy a műtrágya a tárcsa megfelelő helyére kerüljön kiadagoláskor, egy speciális fedél irányítja a műtrágyaáramot, amíg a lapátok fel nem fogják. Az AIRFIN védők csökkentik a forgó tárcsák által generált turbulenciát, ezáltal biztosítva a műtrágya szabályos áramlását.

Tökéletesen egyenletes eloszlás a területen, még nagy sebességnél is

VARISPREAD PRO: Szakaszvezérlés GPS-szel nagyon nagy sebesség mellett

A SpeedServo egy új vezérlőrendszer, amely két elektromos motorból áll, ami 2,5-szer gyorsabb, mint egy hagyományos aktuátor motor, és módosítja az ejtési pontokat, valamint a terítési szélességet a parcella alakjához igazítva. Így jobb átfedés kezelést és megfelelő adagot kap a megfelelő helyen, még nagy sebességnél is.
A VARISPREAD PRO a mechanikus vagy hidraulikus tárcsameghajtású AXIS 40.2 és 50.2 modelleken érhető el.

VARISPREAD 8: ne hagyja, hogy a csúcsokban túladagoljon!

A VARISPREAD 8 alapkivitelben kézi vagy automatikus GPS-szel végzi a mennyiségi szakaszvezérlés, így korlátozva a pontok túladagolását. A VARISPREAD 8 szakaszvezérlés 8 szakaszt kínál, oldalanként 4-et, az adagolószelep fokozatos csökkentésével a túladagolás elkerülése érdekében. Az AXIS Q, W, M-EMC (W) modelleken érhető el.

OPTIPOINT: keresse meg a szelepek ideális nyitási / zárási pontját

A fordulóban a szórás kezdetét vagy végét véletlenszerűen kezelik, míg a szórási távolságok a műtrágya típusától függően eltérőek. Az OPTIPOINT automatikusan kiszámítja a szelepek nyitási és zárási helyét a műtrágya típusától és a haladási sebességtől függően, a még nagyobb pontosság érdekében, amikor a szelepeket GPS-szel vezérli. Az OPTIPOINT alapfelszereltség a QUANTRON A, QUANTRON E-2 vagy ISOBUS terminálokhoz.

Hozzáférés a leginnovatívabb technológiákhoz

Használja ki az AXIS sorozat ISOBUS kompatibilitásának előnyeit

A következő műtrágyaszóró modellek alapfelszereltségként beépítik az ISOBUS technológiát:

  • AXIS 20.2 M-EMC- (W)
  • AXIS 40.2 M-EMC- (W)
  • AXIS 40.2 H-EMC- (W) 
  • AXIS 50.2 M-EMC- (W)
  • AXIS 50.2 H-EMC- (W)

Az AXIS műtrágyaszórókat az AEF (Mezőgazdasági Elektronikai Alapítvány) tanúsítja, és kompatibilisek az ISOBUS terminálokkal.
Ezek a modellek nem ISOBUS verzióban is elérhetőek.

Válasszon hidraulikus vagy mechanikus szórótárcsa hajtást

A hidraulikus tárcsahajtás (H-EMC) független a motor fordulatszámától. Állandóan tartja a szórótárcsák forgási sebességét és a hozzá tartozó munkaszélességet. A tárcsákat a traktor hidraulika rendszere hajtja, kevés áramlással (45 l/min-től 180 bar-nál), függetlenül a motor fordulatszámától és a kardántengely forgási sebességétől. A szórási terület állandó marad, és a parcella csúcsa közeledtével rugalmasan beállítható. Arra is lehetősége van, hogy csökkentett motorfordulatszámmal szórjon és így takarékoskodjon az üzemanyaggal. A belső tartálykeverő nem károsítja a műtrágyát, mert azonnal leáll, amikor a szabályozó szelepek zárva vannak.
Mechanikus hajtású (M-EMC vagy W) modelleken a szórótárcsákat a TLT hajtja (540 fordulat / perc). Minden hajtótengely és szöghajtású fogaskerék olajfürdőben működik, hogy minimalizálják a karbantartást. A masszív váz védi őket a portól, szennyeződéstől, nedvességtől és mechanikai sérülésektől. Ezeknek a modelleknek saját túlterhelésgátló szeleprendszerük is van, amely teljes mértékben védi a meghajtó egységet, beleértve a belső keverőket is.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

QUANTRON A

Színes vezérlő monitor az MDS .2 Q verzióval érhető el.
Nyissa és zárja a szelepeket egyetlen érintéssel. A pontosság érdekében a kijuttatás arányos lesz a sebességgel. Nincs szükség hidraulikus szelepekre. Ez a monitor különösen felhasználóbarát, és lehetővé teszi a gép beállításainak optimalizálását a fülkéből.

CCI A3 Joystick

Az új CCI A3 joystick segítségével a kezelő joystick érintőképernyőjén láthatja gépének funkcióit. Tehát a megfelelő funkciót választja a megfelelő időben. A CCI A3 az AEF által ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis az összes ISOBUS AUX-N tanúsított géppel. A joystick funkcióinak megjelenítéséhez ellenőrizze a kompatibilitást.
 

További infomáció

SPREADLIGHT

Minden AXIS modellt (ami elektronikával rendelkezik) alapfelszereltségként kiváló minőségű LED-es hátsó világítással szereltek fel. Ennek a felszerelésnek köszönhetően mozgás közben vagy akár sötétben is látható lesz a gép. Az ISOBUS AXIS opcionális felszereléseként a szórástávolság SpreadLight világítása lehetővé teszi, hogy éjszaka is úgy dolgozzon, mint világos nappal.

TELIMAT

A TELIMAT egy olyan határszélszóró, amely csak mechanikus szórótárcsa meghajtású AXIS műtrágyaszóróknál érhető el. Ez lehetővé teszi a pontos szórásképet az első menettől kezdve. A műtrágya parcella szélén történő pazarlásának megakadályozására, valamint a környezetvédelmi előírások betartására szolgál. A szórás a permetező nyomaival történik. A szokásos mechanikus visszajelző biztosítja a kényelmes megfigyelést.
 

Oldalsó létra

Létra a bal vagy a jobb oldalra csak az 1300 l-es és az 1800 l-es magasítónál lehetséges az AXIS 30.2, 40.2 és 50.2 modelleken.
 

Tároló kerekek

A műtrágyaszóró fel- és lecsatlakoztatásának nagyobb rugalmasságához gyorskioldó tároló kerék áll rendelkezésre.

HIDRAULIKUS TRAKTORKERÉK NYOMLAZÍTÓK

A traktor kerekei mögé legfeljebb két pár nyomlazító szerelhető fel. Az intelligens összecsukható rendszer lehetővé teszi számukra a gyors visszahúzódást a táblavégi fordulók során. Alapkivitelben keményfémmel vannak felhordva, amik ellenállnak a kopásnak.
 

CCI 800 terminál

A kompakt ISOBUS terminál! 

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS CCI 800 terminál 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Az alapvető információk az oldal fő és mini nézetével jelennek meg. Csak kattintson a mini nézetre a Megjelenítheti nagy méretben Ugyanazokat az alkalmazásokat tudja kínálni, mint a CCI 1200 terminál. A leginnovatívabb alkalmazások között a szakaszvezérlést, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálását és útmutatás segítség, mind a GPS adatokból. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása elősegíti a kényelmet.

További infomáció

CCI 1200 terminál

Minden információ egyetlen képernyőn!

Az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Ez lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 12,1 "/ 30,5 cm-es, tükröződésmentes érintőképernyőjének köszönhetően. A munkavégzéshez szükséges összes információ különböző formátumokban jelenik meg (függőleges, vízszintes, maxi-, mini-nézet, kettős UT stb.) A leginnovatívabb alkalmazások között található a szakaszvezérlés, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálása és az útmutatás segítség, mindegyik a GPS adatok segítségével. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása még nagyobb kényelmet biztosít az Ön számára.

További infomáció

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

KUHN SpreadSet

A műtrágyaszóró megfelelő beállítása minden műtrágyatípushoz! A megfelelő adag elosztása és a megfelelő keresztirányú eloszlás elérése a műtrágya típusától, szélességétől és a munkasebességetől függően.

KUHN EasyMaps

Növelje a pontosságot és egyszerűsítse életét a KUHN EasyMaps mobilalkalmazással. A KUHN EasyMaps segítségével közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen megnézheti az adagolás modulációs térképeit és a helyét a táblán. A KUHN EasyMaps vizuálisan megmutatja az alkalmazandó adagot a szántóföldön elfoglalt helyétől függően, lehetővé téve a készülék beállításainak manuális beállítását.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése