AUROCK
AUROCK
AUROCK
AUROCK
AUROCK
AUROCK
Termék adatai

AUROCK

Cikkszám: AUROCK
A ma válasza a holnap kihívásaira

A direkt vetéshez nélkülözhetetlen az AUROCK vontatott vetőgép: az AUROCK 6000 R egy adagolós vagy AUROCK 6000 RC dupla adagolós kivitel 6 m munkaszélességben érhető el. A hármas tárcsás vetőegység és annak ISOBUS kompatibilitása mindenkit meggyőz a gép hatékonyságáról.

A 21. század eleje óta a termesztési technológiák a természetvédelmi mezőgazdaság felé haladnak. Ebben a rendszerben a szántást különféle sekély talajmozgások váltják fel. A természetvédelmi mezőgazdaság magában foglalja az egyszerűsített és a talajművelés nélküli növények termesztését. Ha egy vontatott AUROCK vetőgépet alkalmazunk a No-Till technológiában, akkor a vetés fontos szakasza, mint egyetlen agrotechnikai művelet, bizonyára sikeres lesz.


Előnyök

Egy moduláris gép a változatos vetésforgóhoz

Első aprítóhenger és tarlószintező

Az AUROCK vetőgép elülső aprítóhengerrel felszerelhető a zöld és a szár maradványok lebomlásának felgyorsítására vagy a nagy fás szárú növények földre helyezésére, hogy az optimális vetőmag elhelyezés nehézség nélkül mehessen végbe a megnyitott vetőmagbarázda alján. Még akár az aprítóhenger talajnyomását is beállíthatja a kabinban lévő terminálról.
A talaj felszínén található talajtakaró segít fenntartani a nedvességet még száraz körülmények között is. Helyreállítja a nitrogénszintet a talajban, és hozzájárul a talaj biológiai aktivitásához is.
Az AUROCK vetőgép lehetővé teszi a nem kívánt növénytakaró bedolgozását a szántóföldbe egy menetben, valamint a vetés műveletének elvégzését is.

Egyedi tömörítő kerekek az egyszerűbb növények számára!

Lehetősége van arra is, hogy a tömörítő kereket a teljes munkaszélességen helyezze el, hogy jobban eloszthassa a gép súlyát egy minimálisan előkészített talajfelszínen.
A 900 mm-es átmérővel garantáljuk a csökkentett húzóerőt. A kerekek előtti talaj felhalmozódása vagy a "buldózer effektus" megszűnik a kerekek közötti 200 mm-es eltolásnak köszönhetően.
Eredmény: a talaj egyenletesen szilárdul meg a teljes munkaszélességben, és az AUROCK vetőgép ezáltal biztosítja a szabályos vetésmélységet.

A sortávolság két változata

Az AUROCK vetőgép két változatban is kapható! Választhat 15 cm vagy 18,7 cm sortávolság között. Lehetősége van a vetőegységek magasabbra állítására is a sortávolság módosítása és a növénymaradványokhoz való könnyebb hozzáférés érdekében.

Válassza ki a gazdaságának megfelelő nyitótárcsát

A barázdát az AUROCK vetőgép elején két karbantartásmentes csapágyra szerelt nyitósor hozza létre.

A különböző helyzetekhez való alkalmazkodás érdekében kétféle profil áll rendelkezésre:

  • A 460 mm átmérőjű hullámos tárcsa az előkészített talajon történő munkához tökéletes (a talaj aprításával és széles barázda létrehozásával),
  • A 430 mm átmérőjű préselt tárcsa pedig kiváló a növényi maradványok hatékony vágásához és a talaj kiemelkedésének minimalizálásához.

Minden lehetővé válik az RC modellel!

A 6,00 m munkaszélességű AUROCK 6000 RC vetőgép két adagoló és elosztó rendszerrel van felszerelve. Ez megnöveli a két részre osztott tartály használatának lehetőségeit.

A vetési lehetőségek a következők:

  • fő növény és műtrágya ugyanabban a sorban,
  • fő növény és műtrágya minden második sorban,
  • két különböző kultúra azonos sorban,
  • két különböző növény, két különböző sorban (például támasztó növény),
  • fő kultúra minden sorban,
  • egy kultúra minden második sorban (így részesülhet egy nagyobb sorközből),
  • ugyanazon kultúra két különböző fajtája minden második sorban.
Változtassa meg gyakorlatát, gondolja át a vetésforgót, mert ezentúl minden lehetséges!

Hű a hármas tárcsa kialakításhoz már több, mint 40 éve

Három tárcsás vetésszakasz: barázdanyitás és vetés

A magokat a paralelogrammára szerelt kettős tárcsás vetőegység helyezi a talajba az optimális elhelyezési pontosság és a tökéletes talajkövetés érdekében. A három tárcsás vetés tehát a barázdát nyitó tárcsából és a kettős vetőtárcsából áll.

A rendelkezésre álló kétféle típusú nyitótárcsának köszönhetően a három tárcsás vetőelemet tehát az Ön igényeinek megfelelően alakíthatja ki. Minden magsorban megfelelően lazíthatja meg a talajt, valamint beállíthatja a barázdák vetésmélységét és a csoroszlyák talajra gyakorolt ​​nyomását. A dupla vetőtárcsa egy paralelogrammára van felszerelve, amely minden körülmények között tökéletes talaj- és magkontaktust tesz lehetővé.

Ha azonban egyéb beavatkozásokat kell végrehajtania a tárcsákon, akkor azokat könnyű kivitelezni. A tárcsa szétszerelése a csapágy eltávolítása nélkül történik. Mivel a lehető legerősebb vetőgépet szeretnénk kínálni Önnek, a csapágyat egy lezárt részbe helyezzük.

A tömörítő kerék megdől és elmozdul a vetőszakasz által létrehozott barázda közepéhez képest. Egy ilyen felépítés azt eredményezi, hogy a barázda zárva van, és a talaj tökéletesen tömörödik.

Vezérelt központi csukló biztosítja a vetőmag tökéletes elhelyezését

A vetőegység és a hordozóváz közötti központi csukló lehetővé teszi:

  • a vetőmag elhelyezését a megnyitott barázdában,
  • a vetőegység tökéletes nyomon követését a nyitótárcsák mögött görbékben.
A fülkében lévő terminál által vezérelt forgáspont megakadályozza a lejtőkön történő sodródást.

A kettős tárcsás csoroszlyák egyszerű beállítása

A kettős tárcsás csoroszlyák sokféle beállítási lehetőséget kínálnak. Beállíthatók úgy, hogy nagy a hézag, így a betakarítási maradványok szabadon átjuthatnak alattuk. A mélység beállítása egyszerű és nem igényel különféle szerszámokat.
Az egyedi nyomásbeállítás opcionális felszerelésként kapható. Ez a beállítás ideális a traktor keréknyomainak eltüntetésérez és az optimális vetésmélység eléréséhez. Ez megkönnyíti a két különböző vetési mélység kezelését is, amikor minden második sort különböző kultúrákkal vetünk el.

Intuitív vetés az ISOBUS kompatibilitásnak köszönhetően

Könnyű beállítás hat független, automatizált szakasznak köszönhetően

Az AUROCK vetőgépnek hat munkarésze van, amelyeket az ISOBUS termináltól függetlenül vezérelnek. A vetőgép pontos vezérlőrendszere lehetővé teszi, hogy Ön teljes mértékben kihasználja a sokoldalúságát, alkalmazkodva a felhasználási hely éghajlati és talajviszonyaihoz. Az automatikus funkciókhoz való hozzáférés csak másodperceket vesz igénybe, ami sokkal könnyebbé teszi a rendszer és ezáltal a gépek kezelését.

A vetésmennyiség beállítása és figyelése

Az AUROCK vetőgép volumetrikus, arányos és pontos magadagolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a kicsi és nagy magok vetését a vetőhenger eltávolítása nélkül. A vetőgép alapfelszereltsége tartalmaz egy kikapcsolható boltozódásgátlót is. Két áthelyezhető érzékelő méri a mennyiséget a tartályban, még akkor is, ha az tele van. A jelenleg használt gabonatípustól függően az érzékelők négy pozíciójának egyikét lehet kiválasztani. A tartály töltöttségi szintje a traktorfülkéből is megfigyelhető az ott telepített terminál képernyőjén, azzal a lehetőséggel, hogy a rendszer figyelmeztető üzeneteket küld a kezelőnek a tartály alacsony tartályszintjéről.

A barázdanyitó csoroszlyatárcsák távtartókkal történő mélységállítása

A nyitótárcsák beállítása sok időt takarít meg Önnek.
A beállítás csak a külső munkahengereken történik: a színeknek és az alátétek számának köszönhetően könnyen reprodukálható. Mivel Ön szabályozza a barázda nyitásának pontosságát, a vetőgép nagy alkalmazkodóképességet kínál.
Alapkivitelben egyedi beállítás áll rendelkezésre (250-300 kg). Így Ön kompenzálhatja a kerékíveket, vagy két különböző fajt két különböző vetési mélységbe is vethet.

Intuitív vetőgép-működés ellenőrző rendszer

Bármi legyen is a választott vezérlőterminál, a kezelő egy felhasználóbarát és intuitív interfészt kap, amelyet a KUHN fejlesztett ki.

Egy egyszerű gombnyomással lehetővé válik az első munkaegységek felemelése egymás után a mező végén, majd az adagoló egység (egységek) leállítása, így garantálva a tökéletes vetést a mező széléig. Ez annak a biztosítéka, hogy a felszínen nem marad mag (ez a probléma a közvetlen vetés során gyakran felmerül).

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

SH 1120

Keverjen össze két különböző adagot az SH 1120 kiegészítő vetőegységgel

A 110 l űrtartalmú SH 1120 kiegészítő tartály lehetővé teszi, hogy 3–6 m munkaszélesség esetén 0,6–65 kg/ha mennyiségű termékek sokaságát vethesse el. A vetőgép ventillátorának és a 2 db HELICA adagoló egység levegőáramlásának köszönhetően az SH 1120 tartályban lévő további termék befecskendezését a gép első adagoló egységénél végezzük el. Az SH 1120 felszerelhető a TF 1512 ISOBUS front tartályhoz.

További infomáció

VISTAFLOW

A VISTAFLOW egy intelligens művelőút-szelep, amely figyeli a magok áthaladását a csövekben. Azzal, hogy a vetőgép elosztófejét minden sorban VISTAFLOW művelőút-szeleppel látja el, lehetővé teszi az összes művelőút-ritmus végrehajtását, valamint az egyes sorokban a vetőmagok áthaladásának vezérlését.

Hátsó magtakaró borona

Az AUROCK vetőgép ferde takaró boronával is felszerelhető a vetőmag finom talajjal történő további takarására. A borona nyomása (csökkentése / növelése) és támadási szöge könnyedén beállítható. Ha a talajviszonyok megkívánják, akár ki is emelhető.

CCI 800 terminál

A kompakt ISOBUS terminál! 

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS CCI 800 terminál 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Az alapvető információk az oldal fő és mini nézetével jelennek meg. Csak kattintson a mini nézetre a Megjelenítheti nagy méretben Ugyanazokat az alkalmazásokat tudja kínálni, mint a CCI 1200 terminál. A leginnovatívabb alkalmazások között a szakaszvezérlést, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálását és útmutatás segítség, mind a GPS adatokból. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása elősegíti a kényelmet.

További infomáció

CCI 1200 terminál

Minden információ egyetlen képernyőn!

Az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Ez lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 12,1 "/ 30,5 cm-es, tükröződésmentes érintőképernyőjének köszönhetően. A munkavégzéshez szükséges összes információ különböző formátumokban jelenik meg (függőleges, vízszintes, maxi-, mini-nézet, kettős UT stb.) A leginnovatívabb alkalmazások között található a szakaszvezérlés, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálása és az útmutatás segítség, mindegyik a GPS adatok segítségével. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása még nagyobb kényelmet biztosít az Ön számára.

További infomáció

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

KUHN SeedSet

Optimalizálja vetését a KUHN vetőasszisztenssel! Kalibrációs varázsló, amely segít meghatározni a vetőgép helyes beállításait és az ideális vetési körülményeket.

KUHN VISTAFLOW konfigurátor

Határozza meg a művelőút-ritmus eléréséhez szükséges VISTAFLOW szelepek számát a vetőgépen a munkafolyamat (permetező és műtrágyaszóró) munkaszélességének megfelelően.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése