AERO GT
AERO GT
AERO GT
AERO GT
Termék adatai

AERO GT

Cikkszám: AERO GT
Tökéletes szórási pontosság! Fedezze fel az AERO 36 m munkaszélességű vontatott pneumatikus műtrágyaszórót. Dolgozzon az időjárási korlátozásoktól függetlenül!

A nagy munkaszélességnek, a nagy haladási sebességnek és a nagy tartálykapacitásnak köszönhetően az AERO GT műtrágyaszórókkal napi 400 ha vagy akár annál is nagyobb munkaterületet is beszórhat. A rendkívül magas költségeket okozó műtrágyázás jövedelmezőségének maximalizálása érdekében a műtrágya adagolását és elosztását úgy kell optimalizálni, hogy pontosan a megfelelő adagot szórják ki a megfelelő helyre. A szórási mennyiségek különböző munkasebességeknél is állandóak, mivel a hat szakasz mindegyike külön-külön szabályozható, amelyek mindegyike egy adagoló egységből és egy adagoló hengerből áll.


Előnyök

A nehezen áramló műtrágyák pontos kijuttatása

Szakaszonkénti pontosság

Hat adagoló egység, mindkét oldalon három-három darab, mely nagy pontosságot biztosít még nehezen áramló műtrágyák esetén is. A hat adagoló henger nagy pontossággal kényszeríti a granulátumokat az áramlásra. Hidraulikus rendszer hajtja őket a traktor sebességével arányos sebességgel. A kijuttatást az adagoló egységek forgási sebességének megváltoztatásával lehet szabályozni. Maximális áramlási mennyisége 250 kg/perc.

A keretek stabilitása nagy sebesség mellett is

A nehezen áramló műtrágya szórásához stabil keretekre is szükség van. Három jellemző biztosítja ezt a stabilitást, még 15 km/h, vagy akár annál nagyobb sebességnél is:
 • a keret inga felfüggesztése kiegyensúlyozó mechanizmussal,
 • a keret paralelogrammába integrált hidro-akkumulátorokkal, amelyek elnyelik az ütéseket,
 • a hidropneumatikus futómű alvázzal.

Pontos műtrágyázás egészen a szántóföld határáig

Az AERO GT rendszer tökéletesen működik a parcella szélén, és saroktól sarokig magas hozamot biztosít. A keret az adag 100% -át szétosztja a széleken, miközben elkerüli a műtrágya továbbterjedését. Két legyet üthet így egy csapásra: javítja a hozamot és a jövedelmet, mindezt a környezet tiszteletben tartása mellett.

Két ventillátor a pontosabb szóráshoz

A két nagy teljesítményű ventillátor állandó és erőteljes légáramlást eredményez, amely 200 km/h sebességgel továbbítja az adagolt műtrágyát a keret végéig. Ezután a műtrágyát a lehető legegyenletesebb minta szerint terítik. Az erőátvitel sebessége 700 és 1000 fordulat/perc között állítható. A ventillátorokat egy önálló hidraulikus rendszer hajtja erőátvitel útján.

Vegye át az irányítást és növelje mozgásterét

Szabaduljon meg a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól...

Az AERO GT pneumatikus és rozsdamentes acél kijuttató keretei nagy pontosságot biztosítanak.
Az 1,20 méterenként található 30 elosztó kettős átfedéssel biztosítja a ventilátor terjesztését. Az így elért keresztirányú eloszlás pontossága páratlan, függetlenül az időjárástól vagy a szélviszonyoktól.

Egyszerű beállítások a nagy hatékonyság és pontosság érdekében

Az áramlási teszt elvégzése egyszerű, csak kalibrálja a hat adagoló egyikét. Könnyen és pontosan beállíthatja az összes műtrágya áramlási sebességét. A rendszer lehetővé teszi a karbamid szórását 250 kg/ha dózisban, 36 m szélességben, 15 km/h haladási sebességgel: hatékonyságát és pontosságát tekintve egyedülálló!

Kényelem és biztonság munka és szállítás közben

Kompakt keretkialakítás a szállításhoz

Az alváz hidropneumatikus felfüggesztése nemcsak stabilizálja és megkönnyíti a keretek terhelését munka közben, hanem biztosítja a gép stabilitását az úton szállítás közben.
A lengéscsillapító technológia biztonságot és kényelmet nyújt minden 25 km/h sebességű közúti szállításhoz. A fékek pneumatikusak.
A szórókeretek hidraulikus vezérlésűek. Összecsukódnak és kinyitnak, mindezt mindössze 90 másodperc alatt. A keretkarok a tartály oldala fölé hajlanak, ezáltal kompakt szállítási méreteket adva a gépnek.

Kitéréssel biztosított keretbiztonság

Bizonyos akadályok néha észrevétlenek maradnak. A keretek károsodásának elkerülése érdekében az AERO GT szórógép integrált biztonsági rendszerrel van felszerelve. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a keretek összeütköznek egy fával, oszloppal vagy egyéb szántóföldi akadállyal, a keretek külső szakaszai mindkét oldalon 2,50 m-rel előre vagy hátra kitérnek.

Gyors és kényelmes feltöltés

Hidraulikusan kinyithatja és bezárhatja a tartály fedelét a traktor fülkéjéből. A tartály nagy töltőnyílással rendelkezik, ami sokkal könnyebbé teszi a feltöltést.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

CCI A3 Joystick

Az új CCI A3 joystick segítségével a kezelő joystick érintőképernyőjén láthatja gépének funkcióit. Tehát a megfelelő funkciót választja a megfelelő időben. A CCI A3 az AEF által ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis az összes ISOBUS AUX-N tanúsított géppel. A joystick funkcióinak megjelenítéséhez ellenőrizze a kompatibilitást.
 

További infomáció

Mikrogranulátum adagoló hengerek

Használja ki az opcionális felszerelésként kapható mikrogranulátum-adagoló hengereket a csúszásmentes granulátumok, a finom magvak (például növénytakaró) nagy pontosságú szétterítéséhez vagy az 5 és 30 kg/ha közötti dózisú gyomirtáshoz szükséges mikrogranulátumokhoz.
 

Gumiabroncsok

Az AGT pneumatikus műtrágyaszóró kerekeinek gumiabroncsméretei alapkivitelben a következők: 650/65 R42 2,25 m.
Kérésre a következő gumiabroncsok egyedi méreteit is elérhetőek 2,25 m-es nyomtáv szélességben: 460/85 R46, 520/85 R46 vagy 710/70 R42.
 

CCI 800 terminál

A kompakt ISOBUS terminál! 

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS CCI 800 terminál 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Az alapvető információk az oldal fő és mini nézetével jelennek meg. Csak kattintson a mini nézetre a Megjelenítheti nagy méretben Ugyanazokat az alkalmazásokat tudja kínálni, mint a CCI 1200 terminál. A leginnovatívabb alkalmazások között a szakaszvezérlést, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálását és útmutatás segítség, mind a GPS adatokból. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása elősegíti a kényelmet.

További infomáció

CCI 1200 terminál

Minden információ egyetlen képernyőn!

Az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Ez lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 12,1 "/ 30,5 cm-es, tükröződésmentes érintőképernyőjének köszönhetően. A munkavégzéshez szükséges összes információ különböző formátumokban jelenik meg (függőleges, vízszintes, maxi-, mini-nézet, kettős UT stb.) A leginnovatívabb alkalmazások között található a szakaszvezérlés, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálása és az útmutatás segítség, mindegyik a GPS adatok segítségével. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása még nagyobb kényelmet biztosít az Ön számára.

További infomáció

Specifikációk

AERO GT 60.1
Munkaszélesség (m) 36
Maximális kapacitás (l) 6300
Max. Teherbírás (kg) 12000
Töltési magasság (cm) 315
Szállítási magasság (m) 3,85
Teljes szélesség (m) 2,98
Hossz (m) 7,90
Keréknyom beállítás (m) 2,25
Felfüggesztés Hidropneumatikus
Keret Rozsdamentes acél - 3 karos nyitás - a gép vonalába integrálva
Szakaszok száma 6 - Hengererek adagolásával
Kijuttatók száma 30
Hidraulika csatlakozó igény 1 db kettős működésű hidraulika kör,
1 db egyszeres működésű hidraulika kör, szabadvisszafolyó ággal
Elektromos csatlakozó igény 1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
Vezérlő egység ISOBUS kivitel monitor nélkül
Max. Áramlás (kg / ha) Karbamid: 250 (36-15 km/h)
Maximális áramlási sebesség (kg / perc vagy kg / s) kb. 250 vagy 4,16
Minimális szükséges traktor igény (kW) 135
Minimális szükséges traktor igény (Le) 180
Műtrágyatartályszint érzékelő
A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

KUHN SpreadSet

A műtrágyaszóró megfelelő beállítása minden műtrágyatípushoz! A megfelelő adag elosztása és a megfelelő keresztirányú eloszlás elérése a műtrágya típusától, szélességétől és a munkasebességetől függően.

KUHN EasyMaps

Növelje a pontosságot és egyszerűsítse életét a KUHN EasyMaps mobilalkalmazással. A KUHN EasyMaps segítségével közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen megnézheti az adagolás modulációs térképeit és a helyét a táblán. A KUHN EasyMaps vizuálisan megmutatja az alkalmazandó adagot a szántóföldön elfoglalt helyétől függően, lehetővé téve a készülék beállításainak manuális beállítását.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése