Készletről gépek azonnal a KUHN Magyarország februári ajánlatában!

2022-02-17
Adminisztrátor
442
Most időben fel tudsz készülni a szezonra, hiszen nálunk megtalálhatod a számodra megfelelő mezőgazdasági gépeket. Méghozzá készletről, azonnal és kedvezményesen!

Érdemes azonban mielőbb felkeresni kereskedelmi képviselőinket, ugyanis az akció kizárólag a készlet erejéig, de legkésőbb 2022. március 15-ig tart. És hogy milyen készletes gépeket találsz az akcióban?

VETŐGÉPEK – Kedvezményes vetőgépeink között egyaránt megtalálhatóak gabonavető gépek és szemenkénti vetőgépek. A gépek beállítása rendkívül egyszerű, a vetőegységek előkészítésének megkönnyítése érdekében a beállítás szerszámok nélkül, gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

PERMETEZŐK – A KUHN permetezőinek kialakítása már önmagában garantálja a kiváló üzemi teljesítményt, a mérnökök minden olyan elemmel felruházták ezeket a gépeket, amelyek megkönnyítik a használatát. A gépek felhasználóbarát kezelőfelületei és könnyű karbantartása a permetezés minden műveletét egyszerűvé teszik.

ZÖLDSOROS GÉPEK – Kaszára, rendképzőre, rendterítőre esetleg bálacsomagolóra van szükséged? A jó hír, hogy a KUHN kínálatában mindezt egy helyen megtalálod.
Az akció feltételeiről és a gépek pontos felszereltségéről kattints az ÉRDEKEL gombra, vagy keress fel minket az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy kattints a géphirdetésekre!
 
KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. | www.kuhn.co.hu | infohu@kuhn.com | +36 76 500 460
Szeretnél az elsők között értesülni a KUHN Mezőgazdasági Gép Kft. akcióiról és aktuális híreiről? Kövesd a Facebook-oldalukat ide kattintva!