Legyen Ön is a munkatársunk!

A mezőgazdaság egyre nagyobb stratégiai kérdéssé válik a bolygónkon: képesnek kell lennie arra, hogy megbirkózzon a mezőgazdasági termékek iránt növekvő kereslettel, hogy ellássa élelemmel a folyamatosan növekvő világnépességet, ugyanakkor képesnek kell lennie az alternatív energiaforrások nyújtására is. A mezőgazdaság gépesítése, a környezet tiszteletben tartása mellett, kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy megfeleljen ennek a kihívásnak.

A KUHN ma már az egyik vezető ezen a piacon, és jelen van az egész világon. Fejlesztési céljainak elérése érdekében a KUHN folyamatosan új munkatársakat keres.

A KUHN-hoz, valamint a Kuhn Center Magyarország Kft-hez való csatlakozás azt jelenti, hogy Ön egy olyan felelősségteljes csoporthoz és vállalathoz csatlakozik, mely az ott dolgozó férfiakat és nőket helyezi előtérbe, valamint számos fejlődési lehetőséget kínál a nemzetközi jelenlét és a vállalkozások sokszínűsége révén.

Tekintse meg ajánlatainkat

A KUHN ma az egyik vezető ezen a piacon, és jelen van az egész világon.

A KUHN világszerte 9 gyártóüzemmel és 11 kereskedelmi leányvállalattal rendelkezik, ezzel is bizonyítva globális jelenlétét. A KUHN-hoz való csatlakozás tehát egy olyan nemzetközi vállalathoz való csatlakozást jelent, amely elősegíti és támogatja alkalmazottai mobilitását.
A KUHN-hoz való csatlakozás azt jelenti, hogy csatlakozunk egy felelősségteljes csoporthoz, elsősorban az őt alkotó férfiakat és nőket helyezzük el, és számos fejlődési lehetőséget kínálunk Önnek nemzetközi jelenléte és vállalkozásainak sokszínűsége révén.
Szeretne Ön is egy folyamatosan fejlődő, dinamikus csapat tagja lenni? Nem retten meg a kihívásoktól és szeretne egy kellemes, családias, mégis magas színvonalú munkakörnyezetben, barátságos, családias légkörben dolgozni? Ne habozzon, jelentkezzen cégünkhöz még ma!

 

A KUHN folyamatosan új munkatársakat keres.

Weboldalunkon keresztül a világ bármely pontjára lehet jelentkezni. Bármi is legyen a mobilitási projektje, segítünk Önnek a folyamat során és annak megvalósításáig. 
Konzultáljon a KUHN Csoport szakmai lehetőségeivel.

A humán tőke

A vállalaton belül a munkatársak jelentik legfőbb erősségünket, éppen ezért az emberi erőforrásokkal kapcsolatos politikánk három alappilléren nyugszik:
 
 • Mindenki elkötelezett: a munkatársak kiválósága és elkötelezettsége határozza meg a vállalat teljesítményét. A munkatársak elkötelezettsége az alábbiak által érhető el:
  • Felelősségteljes magatartás: a munkatársak nagy önállóságot kapnak a munkavégzés során.
  • Figyelem és építő jellegű párbeszéd.
 
 • A munkatársaink készségei: a munkavállalók egyéni és kollektív képességei teszik lehetővé a valódi fejlődést. Mindennap dolgozunk eme képességek fejlesztésén.
 
 • A munkatársak lojalitása: a csoporton belüli alacsony fluktuáció szavak nélkül is tanúsítja az alkalmazottak kötődését a vállalathoz. Ez azt is sugallja, hogy a munkatársaink bíznak a közös jövőben, amely főként a vállalat fenntarthatóságának, a jó társadalmi légkörnek és a munkakörnyezetnek köszönhető.
 

Képzés

Tudván, hogy a vállalat ereje ma mindenekelőtt az őt alkotó munkatársaktól származik, a vállalatunk arra törekszik, hogy folyamatosan fejlessze munkatársai képességeit. Azáltal, hogy az egyén igényeihez igazodó képzéseket kínál, lehetővé teszi minden munkavállaló számára a karrier építését, a foglalkoztathatóság javítását és az új készségek megszerzését.
 

Földrajzi mobilitás

A KUHN világszerte 9 gyártóüzemmel és 11 kereskedelmi leányvállalattal mutatja be globális hatókörét. A KUHN-hoz való csatlakozás tehát egy olyan nemzetközi vállalathoz való csatlakozást jelent, amely elősegíti és támogatja alkalmazottai mobilitását.
Weboldalunkon keresztül a világ bármely pontjára lehet jelentkezni. Bármi is legyen a mobilitási projektje, segítünk Önnek a folyamat során és annak megvalósításáig.Ne várjon tovább, legyen Ön is munkatársunk!

 

Tekintse meg ajánlatainkat
 

Tekintse meg az Adatkezelési Tájékoztatónkat az állás jelentkezésekor

Kérdések és válaszok

 1. Hogyan jelentkezhetek online?
  A jelentkezés benyújtásához mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint az Ajánlataink kategóriára, és megkeresi az elvárásainak megfelelő ajánlatot. Ezután egy online jelentkezési lapot kell kitöltenie. Az oldalunkon található ajánlatok a betöltendő pozíciókat jelzik. A KUHN mindezt folyamatosan figyelemmel kíséri. Ha nem talál olyan munkát, amely megfelel a képességeinek, akkor is küldhet nekünk egy spontán jelentkezést.
 2. Jelentkezhetek egynél több munkára?
  Már egyetlen jelentkezés is elegendő ahhoz, hogy egyszerre több pozícióra is jelentkezzen. A HR részleg átfogóan elemzi az Ön profilját az összes nyitott pozíció esetében.
 3. Miért kell felíratkozni a figyelmeztető rendszerre?
  Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy tájékozódjon a szakterületén közzétett minden ajánlatról. Kerülje a lehetőség elvesztését.
 4. Hogyan fognak kapcsolatba lépni velem és milyen határidőn belül?
  Ha Ön megfelel egy kívánt profilnak, a HR osztályunk 1 hónapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Ha eme határidő lejárta után nem kap visszajelzést, akkor nem Önt választottuk ki a megpályázott pozícióra.
 5. Hogyan kezeli az Ön adatait a KUHN Csoport?
  Kérjük, hogy olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat, amelynek célja hogy teljes átláthatósággal tájékoztassa Önt azokról az elvekről, amelyek az Ön személyes adatainak összegyűjtésének, felhasználásának, megosztásának, tárolásának és védelmének módját szabályozzák.
Iratkozzon fel a figyelmezetető rendszerre!