A KUHN Csoport magában foglalja a KUHN SAS-t, annak leányvállalatait és társvállalatait, amelyek mindegyike önálló és független jogi személy.

A weboldal szerkesztője

www.kuhn.co.hu weboldalt  (a továbbiakban: „Weboldal”) a KUHN MEZŐGAZDASÁGI GÉP Kft. szerkeszti (Magyarország), 200 000 000 Ft bejegyzett alaptőkével,
mely vállalkozást az Országos Cégnyilvántartó és Céginformációs Rendszerben az alábbi számon jegyezték be: 03-09-134416.
Székhelye: 6000 Kecskemét, Búzakalász utca 20.
Közösségen belüli adószáma: HU28969851-2-03.
Telefonszáma: +36 (76)500 460
Kapcsolattartási e-mail címe: infohu@kuhn.com
 

Kiadvány igazgatója

A kiadvány igazgatója Rolf Schneider.
 

Webhely üzemeltetője

A webhely házigazdája a Magyar Hosting Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
Adószám: 23495919-2-41
Közösségen belüli áfa-szám: HU23495919
Tel.: +36 1 700 2323
Vegye fel vele a kapcsolatot a www.mhosting.hu oldalon keresztül
 

Szellemi tulajdon

A KUHN Csoport minden jogot fenntart a felhasznált szövegekhez, képekhez, logókhoz, animációkhoz, videókhoz, hangokhoz és grafikákhoz, valamint azok interneten való elhelyezéséhez.
Ezeket szerzői jogok és/vagy más egyéb közzétételi jogok védik, harmadik felek nem használhatják, másolhatják, módosíthatják vagy terjeszthetik őket kereskedelmi célokra. A KUHN Csoport eltérő rendelkezése hiányában az emblémák, bejegyzések, márkanevek és dokumentumok, valamint szimbólumok védelem alatt állnak, és nem használhatók fel a KUHN Csoport külön írásos engedélye nélkül, sem reklámcélokra, sem pedig itt megadott információk nyilvános terjesztésre.
A gépekre és berendezésekre legalább egy szabadalom és / vagy bejegyzett formatervezési védjegy vonatkozhat. A fentebb említett védjegyeket egy, vagy akár több országban is bejegyezhették.
 

Weboldal használata

A KUHN Csoport internetes oldalait a lehető legnagyobb gondossággal készítették el. A KUHN Csoport nem vállal felelősséget az internetes oldalain megadott információk helyességéért és pontosságáért. A KUHN Csoport semmilyen módon nem vállal felelősséget az internetes oldalainak közvetlen vagy közvetett használata által okozott kárért, amennyiben az nem a KUHN Csoport súlyos gondatlanságának eredménye.
A KUHN Csoport internetes oldalain elérhető minden más szolgáltatóval való összes hivatkozás csak a felhasználók érdekeit szolgálja. A KUHN Csoport azonban semmilyen esetben sem vállal felelősséget ezen oldalak tartalmáért. A harmadik felek oldalaira mutató linkek jelenléte nem tekinthető ezen oldalak ajánlásának vagy jóváhagyásának, sem az ugyanazon oldalakon elérhető információknak és megvalósításoknak. Ezen linkek használata kizárólag a felhasználó felelőssége.
Ezen oldalak használatából semmilyen szerződéses vagy egyéb kapcsolat nem jön létre a KUHN Csoport és a felhasználó között. A KUHN Csoport fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa internetes oldalait, azok tartalmát és formátumát illetően.
Ha a KUHN Csoport internetes oldalain személyes adatokat kérnek az ügyfelektől, ezeket csak önként lehet megadni. Ezeket az információkat bizalmasan kezelik, kizárólag az adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek keretein belül.
 

Alkalmazandó jog és fordítás

Az alkalmazandó jog a magyar jog. A felek között felmerülő vita békés megoldásának hiányában csak KECSKEMÉT város bíróságai rendelkeznek joghatósággal, kivéve a Felhasználó számára kedvezőbb közrendi rendelkezést.