Az Ön rendelkezésére álló online szolgáltatások a nap 24 órájában, heti 7 napon.

A MyKUHN az Ön online felhasználói felülete. Regisztráljon még ma, és fedezze fel, hogy a MyKUHN által kínált rendkívüli szolgáltatások hogyan teszik könnyebbé az Ön KUHN gépparkjának mindennapos vezetését.

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Maximalizálja gépének teljesítményét

Kizárólagos szakértői információk

A MyKUHN rengeteg ismeretet tartalmaz, magas hozzáadott értékkel! Legyen Ön is tájékozott az új KUHN gépekről és berendezésekről, olvassa el a felhasználói beszámolókat, használja fel agronómiai szakembereink szakértői tanácsait, és tudjon meg többet a KUHN know-how-járól.

Optimalizálja a gép beállításait

A termelékenység optimalizálása érdekében Ön a megfelelő időben elérheti az összes beállítási és karbantartási tájékoztatót.

Küldje el modulációs térképét egyetlen kattintással

Saját számítógépéről, a KUHN EasyTransfer segítségével küldje el az adagolási modulációs térképét a munkagépeire, az Agrirouter platformon keresztül.
Hamarosan elérhető a MyKUHN oldalon.

Hagyja magát a dózis moduláció felé vezetni

A KUHN EasyMaps alkalmazással Ön manuálisan tudja módosítani az adagot, közvetlenül az okos telefonján megtekintve az ajánlástérképet és a terepen elfoglalt pozícióját. Elérhető a Google Play-en és az Apple Store-ban.

Kezelje egyszerűen és tartsa karban könnyedén gépparkját

Online elérhető eszközök, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki KUHN gépeiből! Az azonosítást követően Ön számítógépen, mobilon vagy táblagépen is kezelheti KUHN gépeit az alkatrész-katalógusokhoz való hozzáféréssel és a felhasználói kézikönyvek letöltésével.

A KUHN eredeti alkatrészei

A MyKUHN lehetővé teszi Önnek, hogy alkatrészeket keressen, akár a hivatkozás megjelölésével, akár a KUHN elektronikus katalógusával, így a keresett alkatrész megtalálása egyszerűen gyerekjáték. Ön megtekintheti és el is küldheti választását a helyi KUHN kereskedőjének.

Használati útmutató

Ha Ön regisztrálja gépeit a "Saját géppark" részben, akkor nagyon könnyen megtalálhatja a szükséges felhasználói kézikönyvet: a MyKUHN lehetővé teszi a letöltést nyomtatható verzióban is. A MyKUHN értesítést küld Önnek, ha a gépén egy gyári fejlesztési kampány keretein belül javításra van szükség. Ezután Ön gyorsan felveheti a kapcsolatot a kereskedővel. Nincs több meglepetés, mi időben értesítjük Önt!

NYERJEN PONTOSSÁGOT ÉS EGYSZERŰSÍTSE LE ÉLETÉT A KUHN EASYMAPS MOBILALKALMAZÁSSAL!

KUHN EasyMaps

A KUHN EasyMaps segítségével közvetlenül okos telefonon vagy táblagépen is megnézheti az adagolás modulációs térképeit és a gép pontos helyét a terepen. A KUHN EasyMaps vizuálisan megmutatja az alkalmazandó adagot a gép szántóföldön elfoglalt helyétől függően, lehetővé téve a készülék manuális beállítását.

Vegyen részt az eseményeken

Ön értesítéseket kap, ha a KUHN viszonteladók partnereseményeket szerveznek az Ön közelében, és amikor pl. kihagyhatatlan találkozóra kerül sor.

Használja ki az ajánlatokat

Használja ki a KUHN alkatrészek és gépek rendkívüli pénzügyi ajánlatait.

Maradjon kapcsolatban

Mentse el kedvenc viszonteladóit, hogy bármikor gyorsan és egyszerűen kapcsolatba léphessen velük!

REGISZTRÁLJON ONLINE