Lépjen be a 4.0-ás mezőgazdaságba az agrirouter segítségével!

Az Agrirouter megnyitja Ön előtt a 4.0-ás mezőgazdaság ajtaját azzal, hogy ez az eszköz az adatcsere univerzális platformjának tekinthető. Mostantól kezdve a gyártótól függetlenül köti össze az Ön összes mezőgazdasági gépét a szoftvereivel és alkalmazásaival.
Ez a platform leegyszerűsíti az adat- és információcsere folyamatait, ezáltal javítva a műveletek jövedelmezőségét, úgy, hogy csökkenti az adatok kezelésével eltöltött időt.

Adatcsere könnyedén

Hogy is ne éreznénk magunkat megfékezve, ha összecsatlakoztatott megoldásokat használunk a gépeken, szoftvereken és berendezéseken, különösen akkor, ha azok különböző szállítóktól származnak? Azáltal, hogy az agrirouter fejlesztésében tevékenyen részt vesz, a KUHN egy olyan megoldást kínál, amely lehetővé teszi, hogy bármely felhasználó egyszerűen és biztonságosan cserélhesse adatait.

Az Agrirouter adatokat továbbít, nem tárolja azokat

Minden felhasználó bármikor eldöntheti, hogy mi történjen az adataival. Minden adatátvitel a titoktartási szabályokat követi, tiszteletben tartva a hatályos főbb európai irányelvek követelményeit. Az Agrirouter nem menti el az adatokat, csak az Ön utasításainak megfelelően küldi el azokat. Ez azt jelenti, hogy az adatmentés kérdése fel sem merül.

Utána: agrirouter használatával
Előtte: agrirouter használata nélkül


Válassza az egyszerűséget

Adatcsere beállítása a különböző márkájú gépek és megoldások között bonyolult lehet egy mezőgazdasági termelő vagy egy mezőgazdasági vállalkozó számára.
Az Agrirouter az a platform, amely megkönnyíti ezt a lépést: az adatokat úgy vannak tárolva, hogy megkönnyítsék azok továbbítását az üzemeltető által engedélyezett összes érdekelt félhez (gépek, mezőgazdasági szoftverek, szövetkezetek stb.). Az Agrirouter csökkenti az adminisztratív terheket és leegyszerűsíti az információ cseréjét. 

Optimalizálja a gyártósort az elejétől a végéig

A vetéstől a betakarításig időt takaríthat meg, és könnyebben gyűjthet be több adatot. Például az agrirouter jóvoltából, amint megkapja a modulációs vagy kimeneti kártyákat, áttöltheti azokat közvetlenül a gépét vezérlő terminálba. 

Minden felhasználó maga szabhatja testre az agrirouter konfigurációját. A beállítások könnyen elvégezhetők és bármikor módosíthatók. A napi kezelés egyszerű és számos transzfer automatizált.

Az agrirouter működésének bemutatása 1 perc 30 másodperc alatt