MASTER 123
MASTER 123
MASTER 123
MASTER 123
MASTER 123
MASTER 123
Termék adatai

MASTER 123

Cikkszám: MASTER 123
A KUHN Master 123 sorozatú ekék speciálisan a közepes mezőgazdasági gazdálkodóknak lettek tervezve, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni.

A MASTER 123 ekéket a sokoldalú gépekkel szemben támasztott igények kielégítésére tervezték, vagyis használata legyen egyszerű, robosztus felépítése révén pedig teljesítse a mai átlagos méretű gazdaságok kívánalmait. Ez az ekecsalád 3 - 6 vasú kivitelben, MULTI-MASTER és VARI-MASTER változatban egyaránt megvásárolható, szakítócsavaros vagy állandó hidraulikus védelemmel.
A KUHN eredeti kovácsolt anyagainak köszönhetően Ön átlépi az eke határait és biztosítja a precíz munkát anélkül, hogy veszítene termelékenységéből. A KUHN jó hírneve és szaktudása a szántás világában biztosítja az Ön ekéjének viszonteladási értékét, amely kiválóbb, mint a piac többi gyártójáé.


Előnyök

Az Ön igényeinek megfelelő ekék

A kedve szerint szabhatja testre

A KUHN MASTER 123 függesztett ekék célja: a befektetések megtérülésének gyors kihasználása. A 120 x 120 mm-es keresztmetszettel rendelkező MASTER 123 sorozat ideális közepes méretű gazdaságok számára, akik sokoldalú, könnyen kezelhető és megbízható ekét akarnak a közepes és könnyű talajok szántásához.

A felhasználás széleskörű választéka

Alapvető fontosságú, hogy az ekét a felhasználás körülményeinek és különösen az alkalmazott művelési rendszernek megfelelően válassza meg. A munkakörülményekhez való legjobb alkalmazkodás érdekében optimalizálni lehet a központok közötti távolságot. Ezért figyelembe kell vennie:
hogy a szármaradvány mennyisége nagy-e vagy sem
hogy a szalmákat exportálják-e vagy sem
hogy a növénytakarót előzetesen eldolgozza-e vagy egy menetben szeretné ezt megtenni a szántással
102 cm-es ekefejosztás: ez a távolság az élő növénytakaró leforgatásához vagy a korábban összetört maradványok rendjének betemetéséhez ajánlott. Ebben a konfigurációban a földáramlás könnyedén kering 2 ekefej között, miközben fenntartja az előhántók optimális helyzetét. A szántás minősége megmarad a magas szármaradványok ellenére is.

2 fogásszélesség állító rendszer

A KUHN 2 fogásszélességű rendszert kínál: csavaros vagy hidraulikus.
A MULTI-MASTER 123 ekék különböző szélességben dolgozhatnak: 14’ (35 cm), 16’ (40 cm) vagy 18’ (45 cm) tartományban. A szélesség megváltoztatását mechanikus beállítással hajtják végre, egyszerűen a tokok csavarjainak megváltoztatásával a vázon lévő furatokhoz orientálva.
A csavaros fogásszélesség ideális azoknak a gazdálkodóknak, akik állandó munkakörülményekkel rendelkeznek, homogén földterülettel, egységes parcellával, és stabil mennyiségű szármaradvánnyal. 
A VARI-MASTER 123 ekék lehetővé teszik a fogásszélesség azonnali alkalmazkodását a körülményekhez. A változtatás a vezetőfülkéből történő fokozatos hidraulikus beállítással történik. A KUHN VARI-MASTER függesztett ekék sajátossága, hogy a változó szélességű rendszert teljes mértékben integrálják a keretbe a mechanizmus optimális védelme érdekében. A vágási szélesség 12’ (32 cm) és 20’ (50 cm) között változhat.
A VARI-MASTER ekék ideálisan azon mezőgazdasági vállalkozók, és termelő szövetkezetek számára lettek megalkotva, ahol változó szántási feltételekkel rendelkező mezőgazdasági körülmények találhatóak: a rendelkezésre álló vonóerő, a talaj egyenetlenségei, a tapadáshiány, a kívánt szántási profil, a temetendő maradék mennyisége, a telek alakja, a heterogén földek stb.

2 hatékony biztonsági rendszer

A MASTER 123 sorozat kétféle biztonsági rendszerrel szerelhető fel: Safe-T szakítócsavaros biztonsági vagy NSH hidraulikus Non-Stop biztonsági mechanizmussal.
A Safe-T szakítócsavar biztosítja a tiszta törést tapadással: a 3000 kg-os csúcson mért erő megakadályozza a korai törést (MASTER 123). Sok kitérés után a szántás mélysége változatlan: nincs rendszerkopás. A Safe-T biztonsági rendszer egy gazdaságos megoldás, amely lehetővé teszi, hogy kevésbé nehéz eke legyen, mint az NSH-nál. Kövek nélküli nehéz talajban ajánlott.
A Non-Stop hidraulikus biztonság lehetővé teszi az alkalmazkodást az összes munkakörülményhez. A testre nehezedő nyomás a munkamélység, sebesség és szélesség, a talaj állapota és jellege szerint változik. Ezért mechanikus beavatkozás nélkül képesnek kell lennie a kioldási nyomás változtatására, hogy megakadályozza a kövek felemelkedését vagy elgördülését. A Non-Stop biztonsági rendszerek általános kialakítása lehetővé teszi az akadályok találkozásakor növekvő vagy csökkenő kioldási görbe változtatását.
Csak néhány másodpercig tart a kioldási nyomás
hidraulikus tömlő csatlakoztatásával történő beállítása.
VARIBAR opció: lehetővé teszi a traktortól való eltérést az állásponttól eltérő szántással: azonnali alkalmazkodás a munkakörülményekhez.
MAXIBAR opció: a nagyon nehéz talajban történő munkavégzéshez használt biztonsági berendezések azonnali túlfeszítése (600–250 kg).

Kényelem és könnyű beállítás

Kombinált eltolás / billentés

A MASTER 123 ekék középső része tartalmazza a legtöbb beállítást.
Ez  a könnyen használható specifikus kinematika lehetővé teszi, hogy indításkor a traktorához igazodó ideális munkatartományt válasszon. 
Nincs szükség dőlésszög-beállításra, a húzási pont automatikusan alkalmazkodik. 
A munkafolyamathoz érve elegendő az eltolás finomítása a tökéletes munka minőségének elérése érdekében. Gyors, egyszerű és hatékony, ilyen a MASTER ekék kiegyenlítése. A hidraulikus eltolás / billentés opcióként elérhető az első ekefej folyamatos beállításához a kezelőállomásról. Néhány gyakorlati tanács az optimális használat érdekében:
 - Mérje meg a gumiabroncsok közötti távolságot
 - Válassza ki a helyes beállítási tartományt
 - Állítsa be az eke eltolását
 - A húzóvonal automatikusan alkalmazkodik.

Egyszerű és könnyedén hozzáférhető szerszám nélküli beállítás

Az eke beállításai elengedhetetlenek a kiváló munkaminőség eléréséhez. Feltétlenül finomítani kell őket, amint a munkakörülmények megváltoznak. A KUHN az egyszerű, intuitív és szerszám nélküli beállításoknak köszönhetően a tökéletesen beállított eke lehetőségét kínálja. A MASTER ekék egyszerűsége és pontossága lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás és a működő alkatrészek kopásának optimalizálását.
Néhány másodperc múlva már élvezheti is a finom és pontos beállításokat, amelyek kifogástalan munkaminőséget és nagyobb termelékenységet eredményeznek. Akár a keresztirányú vízszint, az eltolás vagy a mélység tekintetében, az egyszerűségében tényleges előnyökkel jár.
A nagyobb kényelem érdekében az összes eke beállítás (eltolás, keresztirányú vízszint, munkamélység, NSH nyomás) hidraulikusan vezérelhető a fülkéből. Heterogén körülmények között a gépkezelő valós időben állíthatja be az eke különböző paramétereit.

A know-how elsajátítása

Robusztus szerkezet

A MASTER termékcsaládot több ezer felhasználó ismeri már bolond biztos megbízhatósága miatt. Egyedülálló kialakítása kifogástalan szántási minőséget biztosít a magas hozam elérésének érdekében, miközben csökkenti az üzemeltetési költségeket.
A KUHN MASTER ekék az elsőtől az utolsó ekefejig teljesen mechanikusan hegesztettek, szigorú és nagy pontosságú gyártási folyamatokat követve, hogy biztosítsák hosszú élettartamukat az évek során. A legkorlátozottabb területek sajátos kialakítást alkalmaznak, például a kovácsolt és hő kezelt, egy darabból álló ekeszárat. Az optimalizált megerősítési háromszög lehetővé teszi, hogy az eke nagyon jó súlyeloszlást tartson fenn a traktor közelében lévő súlyponttal. Ezen kívül a MASTER ekék letisztult kialakítása korlátozza a talajmaradványok felhalmozódását a kereten, és megkönnyíti annak tisztítását.
Kiváló minőségű anyagok használata egyszerű és hatékony kivitelezéssel: tagadhatatlan biztosíték az eke megbízhatóságára.

A karbantartás nélküli keretbe integrált kapcsolószerkezet

Az ekekeretbe 100%-ban beépített függesztés igazi KUHN exkluzivitás! 
A teljes munkaszélesség-mechanizmus a vázba van integrálva, hogy biztosítsa a teljes védelmet a külső agresszióktól (kőzetek és föld hullása, nedvesség, korrózió stb.).
Ez a KUHN kizárólagosság sokkal hosszabb élettartamot kínál, mint a hagyományos mechanizmusok. A rendszer karbantartásmentes, mivel krómozott csapokkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a forgást, és a hüvelyek kiküszöbölik a játék kockázatát, valamint megakadályozzák a kopást. A karbantartás hiánya jelentős időt és pénzt takarít meg, és biztosítja a KUHN eke jövedelmezőségét.
A változó szélességű KUHN eke, a VARI-MASTER választása biztosítja a teljes és azonnali alkalmazkodást az Ön munkakörülményeihez.

Minőségi kopó alkatrészek a jobb jövedelmezőség érdekében

A know-how ismeretében a KUHN tartós kopó alkatrészeet kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön ekéihez. A KUHN gyárak kovácsműhelyei, amelyek elválaszthatatlanul kapcsolódnak az ekékhez, a legnagyobb pontossággal gyártanak olyan alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a munka minőségének optimalizálását (működési költségek, üzemanyagköltségek, működő alkatrészek kopása stb.). 
A KUHN alkatrészek gyártási folyamatai során az anyagot ott erősítik meg, ahol a legjobban van rá szükség. A hőkezelés a munkadaraboknak minden körülmények között nagy kopásállóságot biztosít. 
A kopó részek és az orrbetétek alakját gondosan elemezték az optimális talajba hatolás és a teljesítmény szempontjából.
Az Ön ekéjének élettartama a kormánylemezek minőségétől is függ. Ezért a KUHN három darab, különböző vastagságú acélrétegből álló speciális TRIPLEX kormánylemezeket kínál. Köszönhetően az egyik legnehezebb acélnak a piacon, ezeknek a fordítólemezeknek a kopórétegében a KUHN kiváló munkaminőséget biztosít az eke teljes élettartama alatt. A háromrétegű, különböző vastagságú acélból és hőkezelésből álló TRIPLEX rendszer 40%-kal növeli a kormánylemezek élettartamát.
Az eredeti KUHN alkatrészek 20%-kal tartósabbak, mint a szokásos alkatrészek. 
Ez jelenti a legnagyobb támaszt szántás során.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Átbillenős gumi támkerék

A mélységtartó kerék követi a szántás fogásszélességének változását. Egyszerű csavarorsós beállítással rendelkezik, azzal a különlegeséggel, hogy a bal és a jobb oldalt függetlenül lehet beállítani. A vázon több helyen is el lehet helyezni, hogy minden körülmények között optimális pozícióban legyen.
 

Beforgató lemez

A beforgató lemez optimalizálja a növénymaradványok beforgatását. A barázdaszelet - az ilyen típusú beforgató lemezzel felszerelt kormánylemezen - magasabbra emelkedik az oldalirányú mozgás előtt, ez biztosítja a jobb átfordulást. A beforgató lemez meggyorsítja a barázda felső részének aláfordítását és segíti a szármaradványok barázdafenékre juttatását.
 

ZXL előhántó

Az előhántó a fő eketest elé szerelt kisebb eketest, amely a még szántatlan talajból kisebb méretű barázdaszeletet vág ki, majd azt a barázdába fordítja. Munkamélysége 10-12 cm. Feladata a tarlómaradványok és a felső szerkezet nélküli talaj tökéletes lefordításának biztosítása. Munkaszélessége a fő eketest munkaszélességének kétharmada. A standard előhántó kormánylemezének alakja hasonlít a fő eketest kormánylemezének alakjával. Csavaros biztosítással rendelkezik. Beforgató lemezzel egy időben való használata nem ajánlott, mivel a két opció együttes használata csökkenti az átömlési keresztmetszetet, így növekszik az eltömődés veszélye. Sekély szántásokra ajánlott.
 

ZRL előhántó

Az előhántó a fő eketest elé szerelt kisebb eketest, amely a még szántatlan talajból kisebb méretű barázdaszeletet vág ki, majd azt a barázdába fordítja. Munkamélysége 10-12 cm. Feladata a tarlómaradványok és a felső szerkezet nélküli talaj tökéletes lefordításának biztosítása. Munkaszélessége a fő eketest munkaszélességének kétharmada. A ZRL, vagy más néven kukorica előhántó kormánylemezének átforgatási szöge agresszívabb, mint a Standard előhántóé, így kukorica, vagy nagyobb szármaradványok, és trágyabeforgatás esetén ajánlott ez az előhántó típus. Csavaros biztosítással rendelkezik, valamint állítható szögállással. Beforgató lemezzel egy időben való használata nem ajánlott, mivel a két opció együttes használata csökkenti az átömlési keresztmetszetet, így növekszik az eltömődés veszélye.
 

Super Marathon Orrbetét

Volfrám karbid csúccsal felszerelt speciálisan hő kezelt, kovácsolt acél. Nagy kopásállóság. A hagyományos ekecsúcsokhoz képest négyszer - ötször hosszabb élettartam. Folyamatosan éles vágóél a kiváló talajba hatolás érdekében.

Sima tárcsás csoroszlya

A csoroszlya feladata a barázdaszelet függőleges elvágása a szántatlan terület felöl. A gyakorlatban a csoroszlyát mindig az utolsó eketest elé szereljük, jelentős tarlómaradvány esetén mindegyik elé. A tárcsás csoroszlya kör alakú, vékony, élezett sík vagy csipkézett. Használata sok tarlómaradvány, vagy gyökérmaradvány esetén előnyös. A barázdában járó traktorkerék vezetése szempontjából fontos, hogy egyenletesen kivágott, függőleges barázdafal és tiszta barázda álljon rendelkezésre.

Csipkés tárcsás csoroszlya

A csoroszlya feladata a barázdaszelet függőleges elvágása a szántatlan terület felől. A gyakorlatban a csoroszlyát mindig az utolsó eketest elé szereljük, jelentős tarlómaradvány esetén mindegyik elé. A tárcsás csoroszlya kör alakú, vékony, élezett sík vagy csipkézett kialakítású. Használata sok tarlómaradvány, vagy gyökérmaradvány esetén előnyös. A barázdában járó traktorkerék vezetése szempontjából fontos, hogy egyenletesen kivágott, függőleges barázdafal és tiszta barázda álljon rendelkezésre.

Késes csoroszlya

A talajszelet eketest előtti függőleges síkú elválasztására szolgál. Homok, valamint laza homokos talaj esetén nem ajánlott. Nagy szármaradvánnyal rendelkező területen sem ajánlott.

Transzport kerék

A saját csillapítórendszerrel felszerelt, az ekét és a traktort a szállítás közbeni ütődésektől megvédő 540 mm-es szállítókeréknek köszönhetően az eke teljes biztonságban szállítható közúton. A rögzítő csap meghúzásával a kerék egyetlen mozdulattal szállítási pozícióba állítható.

Szántáselmunkáló hidraulikus kar

A szántás idején a talaj a legkisebb energiával munkálható tovább. A szántáselmunkáló a tábla végén a kiemelés során automatikusan lekapcsolódik az ekéről, majd amikor a gépcsoport a barázdába visszatér, automatikusan felkapcsolódik, nem korlátozza a gépcsoport munkáját. A szántáselmunkáló alkalmazásával energia takarítható meg, és a talaj kedvező állapotban marad a szántás után. A vonókar maximális húzó terhelhetősége 3000 kg.
 

Hidraulikus első ekefej állítás

Opciósan az első ekefej szélességének beállítását teszi lehetővé a traktor fülkéjéből.
 

KTH elektromos útválasztó

A KUHN rendelkezik egy KTH útválasztóval is a hidraulikus funkciók kezeléséhez, egyetlen kettős működésű hidraulika körrel. Ez az útválasztó nagyobb kényelmet és könnyebb kezelést kínál. Teljesen felszerelt ekéknél akár 5 funkciót is kezelhet a KTH választóval:

  • fogásszélesség változtatás
  • hidraulikus eltolás
  • hidraulikus mélységszabályzó kerekek
  • hidraulikus fordítás
  • VARIBAR

KUHN eketest

A KUHN csaknem 150 éves tapasztalata a szántás világában lehetővé tette a gazdálkodók minden igényéhez igazodó eketestek kifejlesztését.
A nemes és robusztus anyagokból készült KUHN eketesteket úgy tervezték, hogy szavatolják az optimális behatolást minden talajviszonyba, a maximális élettartam biztosításával. A Triplex kormánylemezek, a magas és széles orrbetét, valamint a keményfém kopó alkatrészek széles választéka a KUHN ekék karosszéria-sorozatának csak néhány előnyét jelentik a sok közül. Közel harminc különféle eketest széles választékából választhat, melyek a tökéletes szármaradvány földbe temetésének biztosítékát jelentik.

Kerekek

A KUHN kínálatában 3 típusú kerék található az ekékhez.

  • Támasztó kerék: hátsó és oldalsó kialakításban is kapható, nagy átmérővel rendelkezik. A beállítása szerszám nélkül történik, a használat kényelmének növelése érdekében lehetőség van hidraulikus kivitelre is. Ezek a támasztó kerekek lengéscsillapítókkal vannak ellátva annak érdekében, hogy korlátozzák az ütéseket az átfordítás során. 
  • Kombinált kerék: modelltől függően oldalsó és hátsó helyzetben kapható. 2 funkció érhető el egyetlen keréknél, amelynek súlya az átlagosnál kisebb. Használható mechanikus és hidraulikus kivitelben, a vezetőfülkéből látható jelzővel. 
  • Szállító kerék: ideális szállításhoz és alapfelfüggesztéssel szerelt, hogy az eke stabilitása javuljon a szállítás közben.

MAXIBAR/VARIBAR

Két NSH biztonsági rendszer alkalmazkodik az összes körülményhez … 

VARIBAR: tökéletes különféle talajviszonyok között, lehetővé teszi az NSH biztonságának közvetlen beállítását a szántás során. Ez a rendszer lehetővé teszi a gyors és szerszám nélküli beavatkozást, amint arra szükség van, és mielőtt a gép szerkezetét károsítanánk.

MAXIBAR: a legjobb szövetséges a magaslatokon! Kompatibilis a VARIBAR-ral, lehetővé teszi a nyomás 2500 kg-ig történő növelését. Maximális stabilitást biztosít az ekének azáltal, hogy kiküszöböli a nehéz talajban történő döngölés kockázatát, és akadály esetén gyors visszahúzódást biztosít.

Specifikációk

Multi-Master 123 3E Vari-Master 123 3E Multi-Master 123 4 (3+1) Vari-Master 123 4 (3+1) Multi-Master 123 4E Vari-Master 123 4E Multi-Master 123 5 (4+1) Vari-Master 123 5 (4+1) Multi-Master 123 5E Multi-Master 123 6 (5+1)
Maximális Traktor Teljesítmény igény (kW) 78 78 104 104 104 104 130 130 130 156
Maximális Traktor Teljesítmény igény (Le) 114 114 140 140 152 152 175 175 190 210
Gép tömege (T, szakítócsavaros kivitel) (kg) 940 1020 1160 1260 1270 1355 1490 1590 1585 1830
Gép tömege (NSH, hidraulikus kivitel) (kg) 1165 1220 1420 1485 1525 1585 1785 1855 - -
Ekefejenkénti fogásszélesség (cm) 35, 40, 45 30 és 50 között fokozatmentesen 35, 40, 45 30 és 50 között fokozatmentesen 35, 40, 45 30 és 50 között fokozatmentesen 35, 40, 45 30 és 50 között fokozatmentesen 35, 40, 45 35, 40, 45
Ekefejenkénti fogásszélesség (Inch) 14, 16, 18 12-től 20-ig fokozatmentesen 14, 16, 18 12-től 20-ig fokozatmentesen 14, 16, 18 12-től 20-ig fokozatmentesen 14, 16, 18 12-től 20-ig fokozatmentesen 14, 16, 18 14, 16, 18
Gerendely magasság (cm) 75 vagy 80 80 75 vagy 80 80 75 vagy 80 80 75 vagy 80 80 80 80
Ekefej osztástávolság (cm) 90 vagy 102 102 90 vagy 102 102 90 vagy 102 102 90 vagy 102 102 90 90
Gerendely keresztmetszet (cm) 120 x 120 120 x 120 120 x 120 120 x 120 120 x 120 120 x 120 120 x 120 120 x 120 120 x 120 120 x 120
Függesztő szerkezet 2. kategóriás, gyorskapcsoló függesztő tengely 2. kategóriás, gyorskapcsoló függesztő tengely 2. kategóriás, gyorskapcsoló függesztő tengely 2. kategóriás, gyorskapcsoló függesztő tengely 2. kategóriás (T verzió) és 3. kategóriás (NSH verzió), gyorskapcsoló függesztő tengely 2. kategóriás (T verzió) és 3. kategóriás (NSH verzió), gyorskapcsoló függesztő tengely 2. kategóriás (T verzió) és 3. kategóriás (NSH verzió), gyorskapcsoló függesztő tengely 2. kategóriás (T verzió) és 3. kategóriás (NSH verzió), gyorskapcsoló függesztő tengely 3. kategóriás, gyorskapcsoló függesztő tengely 3. kategóriás, gyorskapcsoló függesztő tengely
Fordító tengely átmérője (mm) Ø 90 (T verzió) és Ø 105 (NSH verzió) Ø 90 (T verzió) és Ø 105 (NSH verzió) Ø 90 (T verzió) és Ø 105 (NSH verzió) Ø 90 (T verzió) és Ø 105 (NSH verzió) Ø 105 (T verzió) és Ø 120 (NSH verzió) Ø 105 (T verzió) és Ø 120 (NSH verzió) Ø 105 (T verzió) és Ø 120 (NSH verzió) Ø 105 (T verzió) és Ø 120 (NSH verzió) Ø 120 Ø 120
Bővítési lehetőség igen igen nem nem igen igen nem nem igen nem
Lehetséges biztosítások T verzió - szakítócsavaros,
NSH verzió - hidraulikus
T verzió - szakítócsavaros,
NSH verzió - hidraulikus
T verzió - szakítócsavaros,
NSH verzió - hidraulikus
T verzió - szakítócsavaros,
NSH verzió - hidraulikus
T verzió - szakítócsavaros,
NSH verzió - hidraulikus
T verzió - szakítócsavaros,
NSH verzió - hidraulikus
T verzió - szakítócsavaros,
NSH verzió - hidraulikus
T verzió - szakítócsavaros,
NSH verzió - hidraulikus
T verzió - szakítócsavaros T verzió - szakítócsavaros
Vázbehúzó munkahenger opció opció opció opció alapfelszereltség alapfelszereltség alapfelszereltség alapfelszereltség alapfelszereltség alapfelszereltség
Hidraulika csatlakozó igény (db) 1 db  kettős működésű 2 db kettős működésű szelep 1 db  kettős működésű 2 db kettős működésű szelep 1 db  kettős működésű 2 db kettős működésű szelep 1 db  kettős működésű 2 db kettős működésű szelep 1 db  kettős működésű 1 db  kettős működésű
Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás Csavarorsós vonópont és első ekefej beállítás
Csapos fogásszélesség állítás Hidraulikus fogásszélesség állítás Csapos fogásszélesség állítás Hidraulikus fogásszélesség állítás Csapos fogásszélesség állítás Hidraulikus fogásszélesség állítás Csapos fogásszélesség állítás Hidraulikus fogásszélesség állítás Csapos fogásszélesség állítás Csapos fogásszélesség állítás

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése