Globális jelenlét, közel állunk hozzád 

Összegyűjtjük a mezőgazdasági világ minden tapasztalatát, amelyet az egész bolygón gyűjtöttünk, hogy optimális termék- és szolgáltatásválasztékot kínálhassunk Önnek. Megoldásunk egy helyi vállalat, amelynek helyi jelenléte van, gyárakkal 3 kontinensen, disztribúciós leányvállalatokkal és importőrökkel, amelyek több mint 100 országra kiterjednek, strukturált disztribúciós hálózattal, amely biztosítja a közelséget, a rendelkezésre álló és gyorsan szállítható pótalkatrészekkel, tapasztalataink sokféleségével minden ügyfelünk előnye. 

Jelenlétünk Európában

KUHN gyárak Európában

1. KUHN SAS (Saverne, Franciaország)
Takarmány betakarítás: Tárcsás kaszák, függesztett és vontatott kaszák, Rendterítők és Rendképzők.
Talajművelés, vetés, műtrágyszórás és a maradványok aprítása:
Talajművelő és forgóborona, Műtrágyakijuttató, Pneumatikus vetőgépek, Mechanikus vetőgépek.
Öntöde: A CONTIFONTE SAS, a KUHN SAS autonóm részlege öntöttvas és folyamatos öntvény alkatrészeket gyárt, az autóipar kivételével minden tevékenységi területre.


2. KUHN MGM (Monswiller & Marmoutier, Franciaország)
Monswiller: A nagy gépek összeszerelésének szentelik az idejüket. Ez egy alkatrész ellátó központ, egy monumentális összeszerelő csarnok ami nyolc szerelősorból, és egy porfestő üzemből áll.
Marmoutier: Mechanikus hegesztőműhely, amely a másik 2 helyszínt összállított keretekkel és vázakkal és egyéb szerkezeti részekkel látja el.


3. KUHN-HUARD SAS (Châteaubriant, Franciaország)
A Châteaubriant-ban (Loire Atlantique) található komplexum az ekék, tarlóhántó eszközök, lazító és precíziós vetőgépek tervezésére és gyártására szakosodott.
4.KUHN-BLANCHARD SAS (Chéméré, Franciaország)
Ez a Chéméré-telep (Loire Atlantique) teljes egészében a permetezéshez szükséges eszközök teljes szortimenjének tervezésével és gyártásával foglalkozik, a mezőgazdasághoz, a speciális növényekhez és a zöldfelületekhez kapcsolódó alkalmazásokkal.


5. KUHN-AUDUREAU SAS (La Copechagnière, Franciaország)
A Vendée-ben (La Copechagnière) található gyár az állattenyésztés céljára szolgáló munkagépek (szilázsmarók, kiosztó-keverő kocsik, szalmafúvók stb.) tervezésére és gyártására, valamint a táj karbantartására specializálódott.

6. ARTEC PULVÉRISATION SAS (Corpe, Franciaország)
A vendée-i Corpe-ban található ARTEC specializálódott a növényvédelemre szánt önjáró permetezők tervezésére és gyártására, különös tekintettel a nagygazdaságokra.

7. KUHN-GELDROP (Geldrop, Hollandia)
A gyár Eindhoven (Hollandia) közelében található, bálázók, csomagolók, dobos kaszák, takarmány betakarítók, silózó adapterek és rendképzők tervezésére és gyártására szakosodott.

Európai leányvállalatok

A. KUHN Farm Machinery UK Ltd (Telford, Nagy-Britannia)
B. KUHN Maschinen-Vertrieb GmbH (Schopsdorf, Németország)
C. KUHN Italia srl (Melegnano, Olaszország)
D. KUHN Ibérica SA (Huesca, Spanyolország)
E. KUHN Maszyny Rolnicze sp. Z0.0. (Poznan, Lengyelország)
F. KUHN-UKRAJNA (Kijev, Ukrajna)
G. KUHN Vostok, Ltd. (Voronyezs, Oroszország)
H. KUHN Mezőgazdasagi Gép Kft, (Kecskemét, Magyarország)

Jelenlétünk Amerikában, Óceániában és Ázsiában

KUHN gyárak Amerikában

1. KUHN NORTH AMERICA, Inc. (Brodhead WI, USA)
Brodhead-ben (Wisconsin, USA) egy üzem, amely betakarító berendezések, nagy kapacitású takarmánykeverők és trágyaszórók gyártására szakosodott észak-amerikai gazdaságok számára.


2. KUHN KRAUSE (Hutchinson, KS, USA)
Hutchinson-ban (Kansas - USA) a talaj megmunkálásához szükséges munkagépek és az 550 lóerőig terjedő traktorok hevederjeinek megmunkálására szolgáló gépek, valamint a vetőgépek tervezésére és gyártására szakosodott gyár.


3. KUHN DO BRASIL (Passo Fundo, Brazília)
A Passo Fundo-ban (RS-Brazília) található gyáregység, amely precíziós direkt vetőgépek tervezésére és gyártására szakosodott.
4. KUHN-MONTANA (São José dos Pinhais, Brazília)
A São José dos Pinhais-ban (Parana - Brazília) található termelőegység, amely az önjáró permetezőgépek és műtrágyaszórók, porlasztók, valamint a függesztett vagy vontatott permetezők tervezésére és gyártására szakosodott.


5.  Khor Industrial LTDA  (Turapendi, Brazília)
A Rio Grande do Sul régióban, Turapendiben található KUHN KHOR telephely elsősorban mezőgazdasági szállító pótkocsikat gyárt, például átrakó, kiközelítő kocsikat.

KUHN leányvállalatok Amerikában

A. KUHN Farm Machinery, Inc. (Ste-Madeleine QC, Kanada)

KUHN leányvállalatok Óceániában

B. KUHN Farm Machinery Pty. kft (Victoria, Ausztrália)

KUHN leányvállalatok Ázsiában

C. KUHN Tianjin Farm Machinery Ltd. (Tianjin, Kína)