SH
SH
SH
Termék adatai

SH

Cikkszám: SH
Sokszorozza meg a vetési lehetőségeket több tartály használatával

Élvezze az SH vetőegységgel felszerelt kompakt kiegészítő vetőgép előnyeit, amely minden VENTA, ESPRO, AUROCK vetőgéphez és TF front tartályhoz alkalmazható, továbbá a legtöbb KUHN talajművelőgépre is rászerelhető! Fedezze fel Ön is az új lehetőségeket!

Most akár 3 különböző terményt is vethet egyszerre 3 különböző mélységbe az ESPRO RC vetőgépekkel, és akár 3 különböző terményt is vethet 2 különböző mélységbe az AUROCK RC vetőgéppel a talajmegőrző mezőgazdasági területeken, mindezt egy menetben!  A több vetőmagtartály jelenléte egy vetőgépen számos rendkívül előnyös lehetőséget kínál Önnek. Ültessen elkét különféle magot, és juttasson ki műtrágyát, készítsen vetőmagkeveréket három pontosan adagolt vetőmagtípussal, és juttasson ki starter műtrágyákat vagy ásványi anyagokat a lehető legközelebb a maghoz, vagy akár védje meg palántáit a kártevőktől, például a meztelen csigáktól.
Élvezze az SH vetőegységgel felszerelt kompakt kiegészítő vetőgép előnyeit, amely minden VENTA, ESPRO, AUROCK vetőgéphez és TF front tartályhoz alkalmazható. A HELICA ívelt bordázatú adagolóelemeknek köszönhetően pontosabban vetheti el zöldítését, a csigairtót és a műtrágya granulátumokat. Ez a tökéletes adagolás és kijuttatás biztosítéka minden körülmények között!


Előnyök

SH 1120 két különböző adag keveréséhez

Sok termény elvetése 3–6 m munkaszélességben

Az SH 1120 kiegészítő tartály a maga 110 l űrtartalmával, a vetőgép vonórúdjára helyezve a gép elején, lehetővé teszi számos olyan termék vetését, amelynek vetéssűrűsége 0,6 és 65 kg/ha között található, a munkaszélesség pedig 3-tól 6 m-ig terjed. A vetéssűrűség határai a terméktől és a munkaszélességtől függően eltérőek. További részletekért forduljon hozzánk bizalommal. A vetőgép ventillátorából érkező légáramlásnak és a 2 elektromos hajtású HELICA adagolóegységnek köszönhetően az SH 1120 tartályában lévő további termék a vetőgép elosztókúpjába érkezik és a maggal együtt a vetőárokba kerül. Az adagolórendszere elektromos meghajtású és megkönnyíti a mennyiség beállítását. A kalibrálás megkezdéséhez egy kapcsoló egyszerű megnyomására van csak szükség.
A vetőmag méretétől függetlenül a HELICA bordázat lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson a növények között. Mivel az SH 1120 tartály ISOBUS-kompatibilis (ha a rendszerben legfeljebb 2 adagoló van jelen), a vetőmagok elosztását a traktor sebességének és / vagy függesztőszerkezetének pozíciója automatikusan szabályozza.
Így a tökéletesen adagolt terméket külön-külön, közvetlenül a vetőegységekbe továbbítja, további elemek nélkül.

Milyen zöldítés keveréket szeretne kijuttatni?

Három különböző fajtát is vethet egyszerre, egyedileg adagolva a fő tartály két rekeszével (ha a vetőgép fel van szerelve), és ezzel a kiegészítő harmadik tartállyal. A növénytakaró létrehozása előtt tájékozódjon a régiójában vagy országában hatályos előírásokról (például a nitrátokról szóló irányelvről), különös tekintettel a fajok megválasztására, valamint a bedolgozás időpontjára és módszereire.
A lehetséges felhasználási módok közül egy példa: egy 15 kg/ha tömegű, zabból álló növénytakaró palánta 2 cm mélységben vetve, és ugyanabban a mélységben 20 kg/ha mennyiségű bükköny (mivel ugyanaz az elem rakja le), a másik magadagolóban pedig bab, 50 kg/ha 4 cm-es mélységben. A növény másik lehetséges takarója lehet például egy zabpalánta, amelynek mennyisége 15 kg/ha 2 cm mélységben, egy facélia 2 kg/ha mennyiségben 2 cm-es mélységben, valamint egy borsó 20 kg/ha mennyiségben, 3 cm mélységben. Fontos megjegyezni, hogy az adagoló nem alkalmas homokos vagy poros anyagok kijuttatására!

SH 1540-2560-4080 "egy menetben történő" vetéshez

Magvetés "szórva", egyetlen menetben

Vessen „szórva” egy menetben, amikor a fő vetés kijuttatásra kerül. Az SH 1540, 2560 és 4080 vetőegységek 150, 250 és 400 l kapacitással rendelkeznek, hogy megfeleljenek a következő munkaszélességeknek: 3 és 3,5, 4 és 6 m. mindez 2,2–130 kg/ha vetési tartomány mellett. A vetési sűrűség határai a terméktől és a szélességtől függően eltérőek. További részletekért forduljon hozzánk bizalommal. A vetőgép ventilátorából érkező és elektromosan hajtott HELICA adagolóegységekből álló légáramlásnak köszönhetően ezekben a tartályokban található további termékek szétosztása a vetőegység hátulján történik.
A vetőmag méretétől függetlenül a HELICA barázda lehetővé teszi, hogy könnyedén váltson a növények között. Az SH 1540 - 2560 - 4080 tartályok, amelyek ISOBUS-kompatibilisek (a gép 2 adagolóegységének határain belül), a vetőmagok elosztását a traktor sebesség- és / vagy függesztőszerkezetének pozíciója automatikusan szabályozzák.
Így a felületen egy tökéletesen adagolt terméket sugároz közvetlenül a vetőgéppel történő áthaladás során a fő vetemény vetéséhez.

Lehetséges orrbetFedezze fel a lehetőségek tárházátétek

Növénytakarót vethet három különböző típussal, külön-külön adagolva a fő tartály két rekeszével és ezzel a további harmadik tartállyal, ilyenek például a felszínen könnyen csírázó kicsi magvak és fűmagok. A növénytakaró létrehozása előtt tájékozódjon a régiójában vagy országában hatályos előírásokról (nitrát irányelvről), különös tekintettel a keverékek és
a talajba dolgozás időpontjairól és módszereiről. Idézhetünk például egy 130 kg/ha 2 cm-es vetésű búzát 60 kg/ha 3 cm-es starter műtrágyával, a felszínen pedig 5 kg/ha rovarölővel. Egy másik példa lehet a takaró növényzet, amely 15 kg/ha mennyiségben, 2 cm-es mélységben zabból áll, kíséretében 3 cm mélységű, 20 kg/ha mennyiségű borsó, a felszínen pedig 15 kg/ha mennyiségű adaggal ellátott lóhere. Fontos megjegyezni, hogy az adagoló nem alkalmas homokos vagy poros anyagok kijuttatására.

ISOBUS, HELICA: 2 funkció a még nagyobb egyszerűségért

HELICA adagolóegység: volumetrikus ívelt bordázat

Az SH tartályok HELICA ívelt bordázatú adagolói biztosítják az adag tökéletes szabályozását a magok méretétől és alakjától függetlenül. A HELICA egy precíz és megbízható elosztórendszer a vetés során. A volumetrikus adagolófonalak az SH 1120 vetőgép termékeit 0,6-65 kg/ha és 2,2-130 kg/ha mennyiségben adagolják az SH 1540 - 2560 - 4080 vetőgéphez, a terepviszonyoktól függetlenül. A vetési sűrűség határai a terméktől és a szélességtől függően eltérőek. További részletekért forduljon hozzánk bizalommal. A rezgésekkel szemben érzéketlen HELICA adagoló megóvja a különböző méretű és alakú magvakat. Fontos megjegyezni, hogy az adagoló nem alkalmas homokos vagy poros anyagok kijuttatására.

Kapcsolódó elektronikus berendezések

Az SH 1120 kiegészítő vetőgéphez használhat ISOBUS terminált, például a CCI 1200 és CCI 800 terminált, vagy a traktor ISOBUS terminálját, ha ISOBUS-os VENTA, ESPRO, AUROCK vetőgéppel vagy TF 1512 ISOBUS-os front tartállyal van kombinálva. Olyan gépekkel való társítás esetén, amelyek már rendelkeznek két adagoló egységgel, például az ESPRO RC vagy az AUROCK RC, a KSM 50 elektronikus terminál kezeli mindezt, Ön pedig a vezető fülkéből indíthatja az SH 1120 kiegészítő tartály vezérlését. Az SH 1540, SH 2560 és SH 4080 vetőegységek, amelyeket "kis vetőgépeknek" is neveznek, bár nagy vetőmagok vetését is lehetővé teszik, ISOBUS-os VENTA és ESPRO vetőgépekkel kombinálva kompatibilisek az ISOBUS terminállal . Ezek a további tartályok nem kompatibilisek az AUROCK (R vagy RC) vetőgéppel vagy a TF 1512 ISOBUS-os front tartályokkal. Ezek azonban kompatibilisek a KSM 50 vezérlőegységgel vezérelhető ESPRO RC vetőgéppel. Minden esetben kombinálhat egy kiegészítő SH 1120 vetőegységet (a vetőgép elejére helyezve) vagy egy kiegészítő vetőegységet, például SH 1540, SH 2560 vagy SH 4080 (a vetőgép hátulján helyezkednek el), és csak akkor tudja ellenőrizni őket egy ISOBUS terminál segítségével, ha az adagoló egységek száma nem haladja meg a kettőt. Ez azt jelenti, hogy kabinjából egyetlen ISOBUS terminálon keresztül teljesen vezérelheti a TF 1512 front tartályt, az SH 1120 kiegészítő tartállyal pedig a VENTA vetőgépet.
A lehetőségek tárháza az Öné lehet!

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Elektronikus vezérlődoboz

A KSM 50 elektronikus vezérlődoboz lehetővé teszi egy további SH vetőgép vezérlését, ha nem tudja használni az ISOBUS kompatibilitást, például ha nincs ISOBUS-kompatibilis csatlakozója, vagy ha kettőnél több adagolóegységgel rendelkezik (egy további tartály ESPRO RC vagy AUROCK RC kombinálása esetén).

CCI 800 terminál

A kompakt ISOBUS terminál! 

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező ISOBUS CCI 800 terminál 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Az alapvető információk az oldal fő és mini nézetével jelennek meg. Csak kattintson a mini nézetre a Megjelenítheti nagy méretben Ugyanazokat az alkalmazásokat tudja kínálni, mint a CCI 1200 terminál. A leginnovatívabb alkalmazások között a szakaszvezérlést, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálását és útmutatás segítség, mind a GPS adatokból. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása elősegíti a kényelmet.

További infomáció

CCI 1200 terminál

Minden információ egyetlen képernyőn!

Az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 1200 terminál három prioritásra összpontosít: a teljesítményre, a láthatóságra és a rugalmasságra. Ez lehetővé teszi a gépek intuitív irányítását a nagy, 12,1 "/ 30,5 cm-es, tükröződésmentes érintőképernyőjének köszönhetően. A munkavégzéshez szükséges összes információ különböző formátumokban jelenik meg (függőleges, vízszintes, maxi-, mini-nézet, kettős UT stb.) A leginnovatívabb alkalmazások között található a szakaszvezérlés, a térképkezelés vagy biomassza érzékelők adagolásának modulálása és az útmutatás segítség, mindegyik a GPS adatok segítségével. Egy vagy két videokamera csatlakoztatása még nagyobb kényelmet biztosít az Ön számára.

További infomáció

Specifikációk

 
SH 1120 SH 1540 SH 2560 SH 4080
Tartály térfogat (L) 120 150 250 400
Vezérlés típusa ISOBUS (RC vetőgép esetében KSM 50) ISOBUS (RC vetőgép esetében KSM 50) ISOBUS (RC vetőgép esetében KSM 50) ISOBUS (RC vetőgép esetében KSM 50)
Kijutatott mennyiség (kg) 0,6 - 65 2,2 - 130 2,2 - 130 2,2 - 130
Meghajtás típusa elektromos elektromos elektromos elektromos
HELICA kerekek száma (db) 2 4 6 8
Kijuttatás A termék bejuttatása közvetlen a gép magadagolójába Levegővel való termék kijuttatás diffúzorral a gép hátulján Levegővel való termék kijuttatás diffúzorral a gép hátulján Levegővel való termék kijuttatás diffúzorral a gép hátulján

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Ehhez a termékhez nincs videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése