PREMIA
PREMIA
PREMIA
PREMIA
PREMIA
PREMIA
Termék adatai

PREMIA

Cikkszám: PREMIA
Mindent a jó minőségű vetés érdekében!

A függesztett, mechanikus PREMIA vetőgép 2,5, 3,0, 3,5 és 4,0 m munkaszélességben kapható, 380 és 1450 liter közötti tartály kivitelben.

A mechanikus PREMIA vetőgép olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek teljesen megváltoztatják a meglévő vetésfolyamatot, ilyen például a HELICA magadagoló rendszer a kiváló minőségű vetéshez, valamint a könnyű feltöltés, ürítés és beállítás rendszere. Az egytárcsás csoroszlyák és a csúszó csoroszlyák közötti választással bármilyen magméretet vethet, és mindig tökéletes eredményre számíthat. Ismerje meg azt a különleges figyelmet, amelyet a PREMIA vetőgép beállításaira fordítottunk.


Előnyök

 Vessen bármilyen méretű magot a legnagyobb pontossággal!

HELICA magadagolás: precíz, sokoldalú és megbízható

A HELICA ívelt bordázatú volumetrikus magadagoló minden magtípus kijuttatására alkalmas, méretétől és alakjától függetlenül. Ez az eloszlás lehetővé teszi 1,5-450 kg adagolását.

Ez az elosztórendszer precíz és megbízható, még a lejtőkön is. Lejtőkön és egyenetlen talajon is állandó mennyiséget tart fenn, és rendszeresen elosztja a magokat egymás után, továbbá érzéketlen a rezgésekre. 

A PREMIA vetőgép vetőtengelyét a két oldalsó támasztó kerék hajtja meg egy hatkamrás variátoron keresztül. Ez biztosítja a megbízható irányítást és az egyenletes forgatásnak köszönhetően a rendszeres vetőmagbmennyiséget: ideális az apró vetőmagokhoz alacsony dózisban.

Kiváló minőségű vetés szükséges

Szántás és tarlóhántás után inkább az egytárcsás változatot részesítse előnyben

A vetőegységeket két sorban helyezzük el, amelyek 32 ​​cm-rel el vannak tolva egymástól: a megfelelő működés nehéz körülmények között is garantált.

A jelentős talajnyomás elemenként 32 kg-gal is lehetséges. Ez lehetővé teszi a megfelelő vetésmélység fenntartását kemény talajon vagy akár mély vetésnél is nagy sebességgel.

A tárcsa alacsony szöge minimálisra csökkenti a talaj elmozdulását az előre mozgás során, ami nagy magvetési sebesség mellett nagyon érzékelhető.

A tárcsa útjának árnyékába helyezett öntöttvas vetőhegy megnyomja a magbarázdát és pontosan lerakja a magot a földbe.

A tárcsák alakja elősegíti a talaj behatolását is, és biztosítja, hogy a szükséges vetési mélység megmaradjon, továbbá állandó maradjon.

Csúszó csoroszlyák: a gazdaságos alternatíva

A profilozott csoroszlyák pontosan vezetik a magokat a talajban, ami előnyös kemény talajon vagy kövek jelenlétében.
A sorok közötti nagy, 34 cm-es távolság korlátozza az eltömődés kockázatát.  Amikor a vetőgép leereszkedik, a nyílások automatikusan bezárják a csoroszlyákat, és megakadályozzák, hogy eltömődjenek a talajjal.

Heterogén körülmények között is szabályozhatja a vetés mélységét

Az állítható alsó ütköző valódi előnyt jelent a heterogén körülmények között végzett vetéskombinációval történő vetésnél. Az alsó ütköző menetes orsó forgatásával állítható be és meghatározza a maximális vetési mélységet. Lehetővé teszi, hogy nagy nyomás mellett dolgozzon, miközben elkerüli a túl mélyre való juttatást a könnyű talajba.

Az univerzális fogakkal ellátott borona nyomás- és súlycsökkentéssel állítható be annak érdekében, hogy minden talajban és növényi törmelék jelenléte esetén is hatékony legyen!

Nagy teljesítményű vetőgép

Könnyű, közvetlen hozzáférés a vetési mennyiség ellenőrzéséhez

A vetőgép által kijuttatandó vetőmag mennyisége akkor is ellenőrizhető a területen, ha nincs csatlakoztatva a traktorhoz. Csak egy egyszerű kart kell elfordítania a kalibráláshoz vagy a tartály kiürítéséhez, a hozzáférés teljesen akadálytalan. Ezután állítsa be a hézagot a mikrometrikus csavar segítségével, és hajtsa le a szükséges számú fordulatot. Nagyon könnyen elvégezhet egy kalibrációs tesztet is. A vetőcsövet egy paralelogramma dönti meg, és így nagy helyet szabadít fel a leforgató vályú számára.
A vetőcsövekkel ellátott rudak paralelogrammával behúzhatók.

Jól megtervezett tartály - könnyen tölthető és üríthető

A tartály nagy űrtartalommal rendelkezik, amely megmagasítással akár 1450 l-re is képes. A betöltés megkönnyítése érdekében a tartály széles töltőnyílással rendelkezik, fedele 110 ° -ig dönthető. Ez jelentős előnyt jelent, ha a tartályt nagy zsákokból vagy kanállal töltik meg. A gázrugók megkönnyítik a tartály fedelének kinyitását, még akár 4 m szélességű gépeknél is.

A PREMIA vetőgép tartálya V alakú fenékkel rendelkezik a maradék gabona mennyiségének minimalizálása, a vetőmagok egyenletes kijuttatására és a tartály teljes leürítése érdekében. A szokásos oszcilláló keverő a legnagyobb gondossággal kezeli a vetőmagot.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

SH 30 VAGY SH 40

A további SH 30 és SH 40 kis tartályoknak köszönhetően különböző vetemények vethetők különböző arányban a magok keverése nélkül. Még nagyobb lesz a függetlensége egy olyan modellel, amelynek kapacitása 130 l vagy 140 L. A vetőmagokat a kívánt mélységbe helyezi a borona elé vagy annak munkaterületébe.

TÁRCSÁS NYOMLAZÍTÓ SZETT

Puha talajban történő vetéshez opcionális keréknyomlazító készlet áll rendelkezésre, amely a vetőgép kerekei által hagyott nyomokat aprómorzsás talajréteggel borítja. A lazítók úgy vannak kialakítva, hogy ne álljon fenn a növényi maradványokkal való eltömődés veszélye vagy a köves talajon végzett munka megzavarása.

Mikrogranulátum adagoló hengerek

Használja ki az opcionális felszerelésként kapható mikrogranulátum-adagoló hengereket a csúszásmentes granulátumok, a finom magvak (például növénytakaró) nagy pontosságú szétterítéséhez vagy az 5 és 30 kg/ha közötti dózisú gyomirtáshoz szükséges mikrogranulátumokhoz.
 

HECTOR 3000

A HECTOR 3000 elektronikus monitor figyeli a vetéssel kapcsolatos főbb funkciókat (sebesség, forgásjeladók, terület stb.). Ez a kezelő szerv a művelőút automatikát is kezeli a nyomjelzők fel-, illetve letételéből.

FŰMAGHOZ KAPHATÓ BOLTOZÓDÁSGÁTLÓ

Egyes magok, például a fénymag esetében az áramlás nehéz. Az áramlás javítása érdekében egy további keverő áll rendelkezésre az állomány oszcilláló keverőjén kívül.

MAGNYOMÓ KEREKEK

A pontos mélység-szabályozás és a vetőmag-tömörítés kombinációja érdekében.
Könnyen beállítható és illeszthető, nincs szükség szerszámokra, bármilyen helyzethez alkalmazkodik.
A mélységhatároló kerekek megkönnyítik a magtakarást a sorban és változó talajviszonyok között optimális mélységtartást biztosítanak.

KÖZPONTI MÉLYSÉGHATÁROLÓ

Ez az egység lehetővé teszi egyenetlen talajon a pontos mélységtartást. Beállítása fokozatmentesen csavarorsóval működik.
 

OLDALSÓ NYOMJELZŐK

Az összes MEGANT vetőgép modellhez opcionális felszerelésként kaphatók a nyomjelzők. Hátra hajlanak, és egy biztonsági kitérő mechanizmussal vannak felszerelve, ha akadályba ütköznek, és a tárcsák állítható mélységűek.

Specifikációk

Premia 250 20 MD Premia 300 20 MD Premia 300 24 MD Premia 3000 20 MD Premia 3000 24 MD Premia 3500 24 MD Premia 3500 27 MD Premia 4000 28 MD Premia 4000 32 MD
Kivitel Fix vázas kivitel Fix vázas kivitel Fix vázas kivitel Fix vázas kivitel Fix vázas kivitel Fix vázas kivitel Fix vázas kivitel Fix vázas kivitel Fix vázas kivitel
Munkaszélesség (m) 2,5 3 3 3 3 3,43 3,38 4,25 4
Szállítási szélesség (m) 2,49 3 3 3 3 3,5 3,5 4,25 4,25
Magasság munkahelyzetben (m) 2,4 2,6 2,6 2,6 2,6 2,9 2,9 3,2 3,2
Szállítási hosszúság (m) 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1 2,1
Munkasebesség intervallum (km/h) 3 - 12 3 - 12 3 - 12 3 - 12 3 - 12 3 - 12 3 - 12 3 - 12 3 - 12
Tartály kapacitás (L) 380 480 480 780 780 900 900 1080 1080
Feltöltési magasság (cm) 125 125 125 142 142 142 142 142 142
Tartálynyílás mérete (cm) 201 x 51 301 x 51 301 x 51 251 x 51 251 x 51 301 x 51 301 x 51 351 x 51 351 x 51
Hárompont csatlakozás 2. kategória 2. kategória 2. kategória 2. kategória 2. kategória 2. kategória 2. kategória 2. kategória 2. kategória
Hidraulika csatlakozó igény
1 db egyszeres működésű szelep

1 db egyszeres működésű szelep

1 db egyszeres működésű szelep

1 db egyszeres működésű szelep

1 db egyszeres működésű szelep

1 db egyszeres működésű szelep

1 db egyszeres működésű szelep

1 db egyszeres működésű szelep

1 db egyszeres működésű szelep
Elektromos csatlakozó igény 1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz (opció)
1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz (opció)
1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz (opció)
1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz
1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz
1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz
1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz
1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz
1 db 7 lábas csatlakozás (világításhoz),
1 db 3 lábas a monitorhoz
Magadagoló meghajtása Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel Két oldalsó talajkeréken kersztül, és tengellyel, és 6 sebességes mechanikusan állítható olajfürdős hajtóművel
Kijutatott mennyiség (kg/ha) 1,5 - 450, fokozatmentesen 1,5 - 450, fokozatmentesen 1,5 - 450, fokozatmentesen 1,5 - 450, fokozatmentesen 1,5 - 450, fokozatmentesen 1,5 - 450, fokozatmentesen 1,5 - 450, fokozatmentesen 1,5 - 450, fokozatmentesen 1,5 - 450, fokozatmentesen
Magadagoló szabályozása HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal HELICA bordás hengerekkel, beépített aprómag bordákkal
Vetőtárcsák száma (db) 20 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással 20 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással 24 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással 20 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással 24 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással 24 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással 27 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással 28 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással 32 db szimpla tárcsás csoroszlya, 2 sorban 27 cm-es eltolással
Vetőtárcsalapok átmérője (mm) 330 330 330 330 330 330 330 330 330
Vetőtárcsák sortávolsága (cm) 12,5 15 12,5 15 12,5 14,3 12,5 14,3 12,5
Munkamélység intervallum (mm) 0 - 80 0 - 80 0 - 80 0 - 80 0 - 80 0 - 80 0 - 80 0 - 80 0 - 80
Csoroszlya talajnyomás szabályozása Központi karral mechanikusan Központi karral mechanikusan Központi karral mechanikusan Központi karral mechanikusan Központi karral mechanikusan Központi karral mechanikusan Központi karral mechanikusan Központi karral mechanikusan Központi karral mechanikusan
Művelőút automatika 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással (Hector 3000 szükséges) 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással (Hector 3000 szükséges) 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással (Hector 3000 szükséges) 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással 2 x 2 sor elzárás, szimmetrikus és aszimmetrikus sorelzárással
Lehetséges művelőútak (m) 15 - 20 - 25 - 30 12 - 15 - 18 - 21 - 24 - 27 - 30 12 - 15 - 18 - 21 - 24 - 27 - 30 12 - 15 - 18 - 21 - 24 - 27 - 30 12 - 15 - 18 - 21 - 24 - 27 - 30 24 27 12 - 16 - 20 - 24 - 28 - 32 - 36 12 - 16 - 20 - 24 - 28 - 32 - 36
Talajkerék mérete 6,00 x 16 6,00 x 16 6,00 x 16 6,00 x 16 6,00 x 16 6,00 x 16 6,00 x 16 10/75 x 15.3 10/75 x 15.3
Gép üres tömege (kg) 605 630 665 710 745 920 950 1136 1146
Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca Ferde, univerzális kialakítású magtakarópálca
- - - HECTOR 3000 vezérlő egység, elektromos művelőnyom automatika vezérléssel HECTOR 3000 vezérlő egység, elektromos művelőnyom automatika vezérléssel HECTOR 3000 vezérlő egység, elektromos művelőnyom automatika vezérléssel HECTOR 3000 vezérlő egység, elektromos művelőnyom automatika vezérléssel HECTOR 3000 vezérlő egység, elektromos művelőnyom automatika vezérléssel HECTOR 3000 vezérlő egység, elektromos művelőnyom automatika vezérléssel
Mechanikus szintjelző a tartályon Mechanikus szintjelző a tartályon Mechanikus szintjelző a tartályon Elektromos tartály szintérzékelő szenzor, és vetőegység forgásérzékelő szenzor Elektromos tartály szintérzékelő szenzor, és vetőegység forgásérzékelő szenzor Elektromos tartály szintérzékelő szenzor, és vetőegység forgásérzékelő szenzor Elektromos tartály szintérzékelő szenzor, és vetőegység forgásérzékelő szenzor Elektromos tartály szintérzékelő szenzor, és vetőegység forgásérzékelő szenzor Elektromos tartály szintérzékelő szenzor, és vetőegység forgásérzékelő szenzor
Boltozódásgátló Boltozódásgátló Boltozódásgátló Boltozódásgátló Boltozódásgátló Boltozódásgátló Boltozódásgátló Boltozódásgátló Boltozódásgátló
Platform, felhajtható létrával Platform, felhajtható létrával Platform, felhajtható létrával Platform, felhajtható létrával Platform, felhajtható létrával Platform, felhajtható létrával Platform, felhajtható létrával Platform, felhajtható létrával Platform, felhajtható létrával
Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel Hidraulikus nyomjelzők, nyírócsavaros védelemmel
Támasztóláb Támasztóláb Támasztóláb Támasztóláb Támasztóláb Támasztóláb Támasztóláb Támasztóláb Támasztóláb
Traktor kerék nyomlazító szett Traktor kerék nyomlazító szett Traktor kerék nyomlazító szett Traktor kerék nyomlazító szett Traktor kerék nyomlazító szett Traktor kerék nyomlazító szett Traktor kerék nyomlazító szett Traktor kerék nyomlazító szett Traktor kerék nyomlazító szett
Félgép elzárás (bal oldal) Félgép elzárás (bal oldal) Félgép elzárás (bal oldal) Félgép elzárás (bal oldal) Félgép elzárás (bal oldal) Félgép elzárás (bal oldal)
Közúti világítás Közúti világítás Közúti világítás Közúti világítás Közúti világítás Közúti világítás

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése