PF
PF
PF
PF
PF
PF
PF
PF
PF
Termék adatai

PF

Cikkszám: PF
Sokkal több, mint egy egyszerű front tartály

A PF front permetezőgép nem csupán egy egyszerű elülső tartály, hanem egy teljes és független permetezőgép. A PF és a DELTIS 2 vagy az ALTIS 2 hátsó permetezőgép kombinációja akár 100% -kal növelheti az önállóságot.

Az front PF permetezőgéppel és a függesztett permetezőgéppel rendelkező, 2300-3500 l össztérfogatú permetkészlet a modern traktorokkal való munkavégzésre is alkalmas. Gazdaságos alternatívája az azonos kapacitású önjáró permetezőknek. Az 1000–1500 l űrtartalmú elülső tartály optimális súlyelosztást és kiváló stabilitást biztosít a lejtőkön is.


Előnyök

Valódi permetezőnek tervezték

Funkcionális kivitel

A PF nem egy közönséges front tartály. A permetezőgépekben alkalmazott megoldások alapján tervezték meg, amelyek nagy hatótávolságot és függetlenséget biztosítanak számára. A modell folyadékrendszere kémiai hígítást, keverést és öblítést is tartalmaz. A jól átgondolt kialakítás a gépkezelőnek kiváló láthatóságot biztosít a traktor eleje előtt, és oldalra néző kilátást nyújt a folyadékszint-kijelzőre.

Központosított tartályok

A három PF tartály átgondolt telepítése kompakt sziluettet biztosít, és lehetővé teszi a tartályok központi feltöltését a permetező elejéről való hozzáféréssel. Az alapváltozat (PF Select) kombinálható főtartállyal és öblítővíz tartállyal, így a kapacitás 1350 literről 1850 literre nő. A permetezőgép két elülső tárolórekesszel is rendelkezik.
A főtartály tényleges űrtartalma: 1160 vagy 1660 liter
Öblítőtartály: 190 liter
Kézmosó tartály kapacitása: 16 liter

MANUSET megvalósítás

A manuálisan működtetett MANUSET rendszerrel Ön teljes irányítása alatt tartja a gépet, amikor üzembe helyezi a permetezőgépet. Az intuitív kapcsolók egy helyen találhatóak, a permetező bal oldalán.
A PM 75 vagy PM 125 szivattyúval ellátott alapfelszereltségű PF tartály külső bemeneti csatlakozással rendelkezik a független töltéshez.

Szivattyúk

A szokásos elektromos szivattyú (22 l/perc) garantálja a permetlé helyes keverését és a főtartály öblítését permetezés után. Két másik hidraulikus meghajtású szivattyú is rendelkezésre áll, hogy a folyadékáramot 75 l/min-re vagy 125 l/min-re növeljék. Ennek eredményeként a permetező önállóan feltölthető, és független permetezőkészlettel működtethető.

DILUSET támogatás

A DILUSET rendszerben a két fő vezérlőszelep villanymotorral van felszerelve, és a PF első tartály fő funkcióit a traktor fülkéjéből működteti: a keverés és az öblítés egyszerű kezelése. A kezelőpanelen található kettős vezérlés lehetővé teszi a szívószelep beállítását is.

"MINDEN EGYBEN", az egyszerűbb megoldás

Egyetlen első / hátsó tömlő

Az elülső PF és a hátsó DELTIS 2 vagy ALTIS 2 permetezőszerelvény többféle stratégiát kínál: egyetlen teljes térfogat vagy 2 kapacitás 2 különböző termékhez. A PF egyszerűen használható tiszta víz vagy folyékony nitrogén kijuttatására is a Select változatában. A két permetezőgépet egyetlen egy áramlású tömlő köti össze, amely felhasználható a permetlé feltöltésére, a keverék átadására és az öblítési maradványok kiürítésére. A CAMLOCK csatlakozók biztosítják a tömlő gyors csatlakoztatását és leválasztását is. A leválasztott tömlő a traktorra rögzíthető.

Könnyű töltés

A főtartály feltöltése többféle módon történhet meg:
  • Töltse fel a hátsó permetezőből programozható folyadékmennyiséggel vagy a kémiai induktor segítségével, és irányítsa a permetlét az első tartályba.
  • Független töltés PF szivattyúval a szívószűrőn keresztül a permetlé előkészítéséhez.

Tartálykezelés

Permetezéskor nincs szükség további vezérlõre a tartályok mûködéséhez. Csak nyomja meg a PF szimbólumot a hátsópermetező terminálján, és a szivattyú automatikusan megváltoztatja az irányt hátulról az első tartályra. A felhasználó így kényelmesen kezelheti az első / hátsó munkagép ürítését, és szükség szerint beállíthatja a traktor terhelését.

Autonóm folyékony műtrágyázó és permetezőkészlet a PF-hez

Hozzon ki még többet a PF-ből egy önálló, független szórókészlettel

A PM szivattyúval ellátott PF tartályhoz Önnek lehetősége van egy készlet telepítésére az önálló működéshez. Ezt a hátsó munkagépen (vetőgép, kultivátor stb.) helyezik el. A konfiguráció PF / permetezőből PF / függesztőszerkezetbe történő módosítása a CAMLOCK gyorscsatlakozók használata miatt rendkívül kevés időt vesz igénybe.

Elektromos sebességfüggő sebességszabályozás (DPAE) RPB vezérlővel

Az RPB vezérlő automatikusan beállítja a permetezést a menetsebességhez, ami biztosítja a kényelmes munkát és a pontos kezelést. Megjeleníti a lé mennyiséget (l/ha), a sebességet és az üzemi nyomást. A kompakt méreteknek és a CAN bus kábelkötegének köszönhetően a vezérlő felszerelése a kabinba nagyon egyszerű.

Berendezés folyékony műtrágya permetezésére és kijuttatására

A pontszórásos permetezésnek kétféle típusa van: az egyik a növényvédő szerek, a másik a folyékony műtrágya. Ezeket a kijuttató modulokat közvetlenül a vetőgépelemre kell felszerelni.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

START & STOP ÉRZÉKELŐ

Összecsukható lépcső szerelhető a PF elejére (az 1500 l-es tartály alapfelszereltsége), amely megkönnyíti a töltőnyíláshoz való hozzáférést.

GPS SEBESSÉGÉRZÉKELŐ

A permetezőgép így könnyedén áthelyezhető egyik traktorról a másikra, az érzékelő felszerelése a kerékre már nem szükséges. A GPS antenna elküldi a tényleges sebességet, így a kerék megcsúszása esetén is megfelelő permetlé mennyiséget juttat ki.

ELÜLSŐ LED MUNKALÁMPÁK

Annak érdekében, hogy a beavatkozások optimális körülmények között történjenek (alacsony hőmérséklet, magas páratartalom), a PF permetezőgépet 4 fényszóróval lehet felszerelni, garantálva a kitűnő láthatóságot elöl is.

ROZSDAMENTES VEGYSZERBEKEVERŐ KOSÁR

A hatóanyagnak a PF permetezőbe történő beépítéséhez a beépítő rosta - amely közvetlenül a tartályba van integrálva - megkönnyíti a folyadékok, porok beilleszkedését, valamint a kannák öblítését is.

KEREKEK A KÖNNYEBB TÁROLÁSHOZ

A PF alá szerelt négy forgatható támasztókerék megkönnyíti a levett tartály mozgatását.

ELÜLSŐ LÉPCSŐ

Összecsukható lépcső szerelhető a PF elejére (az 1500 l-es tartály alapfelszereltsége), amely megkönnyíti a töltőnyíláshoz való hozzáférést.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények

Mobil alkalmazások

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése