KUHN products visual

KUHN EasyTransfer: adatátvitel egyszerűen

A KUHN EasyTransfer egy egyszerű eszköz adatok távoli átvitelére vagy fogadására. A MyKUHN felületen használható KUHN CCI Connect Pro csomag segítségével egyetlen kattintással mozgathat át közvetlenül fájlokat és oszthat meg információkat!

Értékesítő keresés

A MyKUHN felületen használható KUHN CCI Connect Pro csomag EasyTransfer alkalmazása az Ön dokumentumait (feladatok, megbízások, kijuttatási térképek) az Agrirouter adatcsereplatform használatával továbbítja. Ez egy időt megtakarító eszköz, amely megkönnyíti feladatai végrehajtását! Egyszerűen helyezze el a küldeni kívánt fájlt a KUHN EasyTransferben, és kattintson a „Send” (Küldés) elemre. A címzett, a pillanatnyi tartózkodási helyétől függetlenül megkapja ezt a dokumentumot közvetlenül a termináljára. Például az irodájából küldhet kijuttatási térképet (SHAPE vagy ISOXML) formátumban az éppen a táblán dolgozó gép termináljára.
Amikor befejezte a munkát, a kezelő egy kattintással visszaküldheti a feladatfájlt a terminálról az irodába.
Fogadja adatait közvetlenül, a fülkében lévő ISOBUS terminálon

Az Ön előnyei

Vigye át térképeit ZIP-formátumban

Vigye át térképeit ZIP-formátumban

Ha kijuttatási térképeit SHP vagy ISOXML formátumban kapja meg vagy hozza létre, akkor ZIP-formátumban tömörítheti azokat, és úgy küldheti át közvetlenül a terminálra. Ez nagyon egyszerűen kivitelezhető. Amikor a kezelő végzett a munkával, csak vissza kell küldenie a fájlt a KUHN EasyTransfer segítségével, és Ön máris használhatja azt a gazdaságirányítási szoftverében.

Az AGRIROUTER platformhoz csatlakozva

Az AGRIROUTER platformhoz csatlakozva

A KUHN EasyTransfer egy nagyon egyszerűen használható alkalmazás, amely közvetlen adatátvitelt tesz lehetővé a gépen lévő terminál és a számítógépe között, az Agrirouter platform segítségével.
Határozza meg az adatátviteli beállításokat és a címzetteket az Agrirouter platformon. Az Agrirouter tiszteletben tartja adatai bizalmasságát.

A küldés előtti nézet

A küldés előtti nézet

Mielőtt elküldené a munkafeladatot, kijuttatási térképet vagy táblahatártérképet, egy végső ellenőrzés érdekében küldés előtt megjelenítheti azokat.
Fogadja adatait közvetlenül, a fülkében lévő ISOBUS terminálon

Média