KUHN EasyTransfer
KUHN EasyTransfer
KUHN EasyTransfer
KUHN EasyTransfer
Termék adatai

KUHN EasyTransfer

Cikkszám: KUHN EasyTransfer
A KUHN EasyTransfer egy egyszerű eszköz az adatok távoli átvitelére vagy fogadására.

A KUHN EasyTransfer egy egyszerű eszköz az adatok távoli átvitelére vagy fogadására. Elérhető a MyKUHN-on a KUHN CCI Connect Pro csomagon keresztül, mellyel fájlokat továbbíthat közvetlenül a termináljára, és ezeket az információkat egyetlen kattintással megoszthatja!
A MyKUHN-on elérhető KUHN CCI Connect Pro csomagban a KUHN EasyTransfer távolról kezeli a dokumentumok küldését (feladatok, küldetések, modulációs térképek), az agrirouter adatcsere platform segítségével. 
Ez az az eszköz, amire szüksége van az időmegtakarításhoz és az élet leegyszerűsítéséhez! Küldje el a továbbítandó fájlt a KUHN EasyTransfer programon keresztül, majd kattintson a „Küldés” gombra, és a címzett, bárhol is van, közvetlenül a termináljáról töltheti le a dokumentumokat. 
Például irodájából elküldheti az adagolási modulációs térképet (SHAPE vagy ISOXML) arra a vezérlő terminálra, mely éppen a mezőkön a munkát végzi. A beavatkozás befejezése után a gépkezelő egy kattintással elküldheti a feladatfájlt a terminálról az irodába.


Előnyök

Transzferálja térképeit ZIP formátumban

Transzferálja térképeit ZIP formátumban

Amikor a modulációs térképeket SHP vagy ISOXML formátumban kapja meg vagy hozza létre, azokat tömörítheti ZIP formátumba, és közvetlenül a terminálra transzferálhatja. Nagyon könnyen használható. Amikor a munka elkészült, csak annyit kell tennie, hogy visszaküldi a feladatokat a KUHN EasyTransfernek, hogy azokat aztán később felhasználhassa a kezelőszoftverében.

Az agrirouter platformhoz csatlakoztatva

Az agrirouter platformhoz csatlakoztatva

A KUHN EasyTransfer egy nagyon egyszerű eszköz az adatok továbbítására, közvetlenül a terminálra vagy a számítógépre, az agrirouter platformon keresztül.
A küldési szabályokat és a címzetteket az agrirouter platformon lehet meghatározni. Az agrirouter tiszteletben tartja az adatok bizalmas jellegét.


Előnézet elküldés előtt

Előnézet elküldés előtt

A feladatok, a modulációs térképek vagy a telek körvonalainak elküldése előtt az előnézettel lehetővé válik a végső ellenőrzés az érintett ábrák megjelenítésével

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Ehhez a termékhez nincsenek kiegészítők

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése