CHALLENGER
CHALLENGER
CHALLENGER
CHALLENGER
CHALLENGER
CHALLENGER
CHALLENGER
CHALLENGER
Termék adatai

CHALLENGER

Cikkszám: CHALLENGER
A megoldás a nagy gazdaságok számára

A CHALLENGER félig függesztett eke 7- 12 ekefejjel rendelhető a 200–500 LE teljesítményű traktorok munkagépeként.

A CHALLENGER félig függesztett eke a megoldás nagy lóerős traktorokhoz és extrém munkakörülményekhez. Különösen magas munkateljesítményt kínál nagy 
munkaszélességének köszönhetően.
A 110 ° -os kormányszög kivételes manőverezhetőséget biztosít, és időt takarít meg a táblavégi fordulókban.
A robusztusság a CHALLENGER termékcsalád egyik fő előnye, mivel 220 x 220 mm-es váz keresztmetszettel rendelkezik.
Ami a munka minőségét illeti, a váz csuklója biztosítja a talaj hullámzásának tökéletes lekövetését a kiváló minőségű szántáshoz.
A CHALLENGER félig függesztett ekék T vagy NSH biztosítássalban kaphatók, 7-12 ekefejjel, 200-500 LE teljesítményig.


Előnyök

Az eke, amely minden feltételnek megfelel

Jól bevált kialakítás

A CHALLENGER félig függesztett ekék egy darabból álló első függesztéssel készülnek. Ez az egyedülálló alkatrész lényegesen nagyobb szilárdságot nyújt, mint a piac többi ekéje, mivel kiküszöböli a szerkezet deformációjának vagy kikopásának kockázatát. Ezenkívül az egy darabból készült öntött acél csukló egyetlen vonallal erősíti meg az ekét. A tapadási pontok nagyon alacsonyan vannak elhelyezve a maximális teherátadás érdekében, hogy jobb tapadást biztosítsanak nehéz körülmények között is.
A 220 x 220 mm-es vázszerkezet lehetővé teszi a nagyon nagy teljesítményű traktorok használatát a robusztusság biztosításával az egész munka során.

Egyszerű használat

A CHALLENGER termékcsalád opcionálisan felszerelhető egy nagy amplitúdójú hidraulikus eltolással, amely a vezetőülésből állítható, és ami minden szélességű gumiabroncshoz vagy ikerkerekes kivitelhez igazítható. Ez az opció lehetővé teszi, hogy nagyon könnyen alkalmazkodjon a tábla terepéhez és a rendelkezésre álló teljesítményhez. A széles eltolási tartomány lehetőséget nyújt az első eketest beállítására nehezebb körülmények között is. Lehetséges a tarlón járó munkavégzés is.
A váz csuklója (opcionálisan hidraulikus) biztosítja a talaj hullámzásának tökéletes lekövetését egy automatikus reteszeléssel a barázda kijáratánál. A táblavégi forduló végén, miközben az első testek fel vannak emelve, a hátsó testek a kiválasztott munkamélységben a földben maradnak. A fordulóban lévő "Z" betűket csökkentik a jobb kényelem és az optimális szántási minőség érdekében.
A szállító felfüggesztés védi az ekét és a traktor függesztését egy hidro-pneumatikus lengéscsillapító révén, amely az egész felfüggesztését biztosítja.
A CHALLENGER beállításai eszközök nélkül történnek, így Ön jelentős időt takaríthat meg.

Alkalmazkodás a különböző talajtípusokhoz

A KUHN 2 biztonsági eszközt kínál a CHALLENGER félig függesztett ekékhez:

    • NSH non-stop hidraulikus biztonság: a testre nehezedő nyomás a talaj mélységétől, sebességétől, munkaszélességétől, állapotától és jellegétől függ. A kioldó nyomás mechanikai beavatkozás nélküli beállítása megakadályozza a kövek felemelkedését és megdördülését. A non-stop hidraulikus biztonsági berendezés növekvő vagy csökkenő kioldási görbéje biztosítja az azonnali visszatérést a földre. Az NSH biztonsággal az alkatrészek teljesen védettek, és nincs szükség karbantartásra sem.
    • Safe-T biztonság: a szakítócsavar által a tiszta repedés 4700 kg csúcsra ható erő nyomán következik be. Számos út után sem látható a szerkezet deformációja. A biztonsági csavar törése egyszerű és tiszta marad, a csavar cseréje pedig rendkívül gyors és pofonegyszerű.

A megkérdőjelezhetetlen minőségi munka

Többszörös szélesség

A többszörös munkaszélesség (14", 16" és 18") lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a traktor teljesítményéhez, a táblához és a szántási mélységhez, valamint a kívánt szántási profilhoz is. A változtatás nagyon egyszerűen elvégezhető az ekefejtartók elforgatásával a vázon. Beállításokat csavarokkal merevítették, hogy megakadályozzák a deformációt a vázban, így biztosítva a gép robusztusságát.
A több munkaszélesség lehetővé teszi, hogy gyorsan alkalmazkodjon a munkakörülményekhez a munkateljesítmény maximalizálása érdekében, amellett, hogy az emelt ekefejek száma (7-12) növeli a CHALLENGER eke termelékenységét.

Barázda nélküli szántás

A CHALLENGER félig függesztett ekék "barázda" nélkül is tudnak szántani. Ez az On-Land (Tarlón járó) verzió számos előnyt kínál:

    • Jobb teherbírás a talaj tömörítésének korlátozására
    • Kevesebb gumiabroncs kopás köves talajon
    • Kerüli az ekealap létrehozását a barázda alján
    • Nagyon széles, ikerkerekes vagy gumihevederes gumiabroncsok használata

Az "On-Land" változatban a CHALLENGER használható a "barázdában járó" változatban is, ha a tapadási viszonyok túl nehézzé válnak.
Az első szabályozó kerekek elengedhetetlenek a tarlón járós kivitel esetén.

Előnyös befektetés az Ön munkájához

Nagy munkateljesítmény

A CHALLENGER félig függesztett ekék 7 és 12 fejes kivitelben kaphatók. A nagy ekefejszám lehetővé teszi a nagyon magas munkaráták elérését. Ha a klimatikus ablakok rövidek, a CHALLENGER ekék lehetővé teszik, hogy időt takarítson meg azzal, hogy nagyszámú ekefejjel és munkaszélességgel szántja fel a területe, ráadásul a fordulóban nagyon nagy a manőverezhetőség is.
A széles hajlásszögű, 110 ° -kal elforduló függesztő szerkezet a rövid manőverek céljából lett létrehozva. Ez a kivételes manőverezhetőség lehetővé teszi, hogy kevesebb, mint 15 méteren belül forduljon meg a fordulóban. 

Az eredeti KUHN kopó alkatrészek teljes választéka

A CHALLENGER félig függesztett ekék a kopó alkatrészek széles választékával rendelkeznek, hogy garantálják a tökéletes szántást, bármilyen körülmények között. A KUHN kopó alkatrészeit kovácsolják és a hosszabb élettartam érdekében hőkezelik. A hőkezelési folyamatok elsajátítása nagyon jó kopásállóságot kínál minden körülmények között.
Számos ekevas és keményfém orrbetét kapható N, HC, L, C, V, VL és Losange testeken. Az egyenetlen rétegekkel rendelkező TRIPLEX technológia 40% -kal növeli a kormánylemezek élettartamát. A Triplex kormánylemezekkel felszerelt CHALLENGER eke a piacon az egyik legvonzóbb hektáronkénti kopásköltséget biztosítja.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

KTH elektromos útválasztó

A KUHN rendelkezik egy KTH útválasztóval is a hidraulikus funkciók kezeléséhez, egyetlen kettős működésű hidraulika körrel. Ez az útválasztó nagyobb kényelmet és könnyebb kezelést kínál. Teljesen felszerelt ekéknél akár 5 funkciót is kezelhet a KTH választóval:

  • fogásszélesség változtatás
  • hidraulikus eltolás
  • hidraulikus mélységszabályzó kerekek
  • hidraulikus fordítás
  • VARIBAR

KUHN eketest

A KUHN csaknem 150 éves tapasztalata a szántás világában lehetővé tette a gazdálkodók minden igényéhez igazodó eketestek kifejlesztését.
A nemes és robusztus anyagokból készült KUHN eketesteket úgy tervezték, hogy szavatolják az optimális behatolást minden talajviszonyba, a maximális élettartam biztosításával. A Triplex kormánylemezek, a magas és széles orrbetét, valamint a keményfém kopó alkatrészek széles választéka a KUHN ekék karosszéria-sorozatának csak néhány előnyét jelentik a sok közül. Közel harminc különféle eketest széles választékából választhat, melyek a tökéletes szármaradvány földbe temetésének biztosítékát jelentik.

Kerekek

A KUHN kínálatában 3 típusú kerék található az ekékhez.

  • Támasztó kerék: hátsó és oldalsó kialakításban is kapható, nagy átmérővel rendelkezik. A beállítása szerszám nélkül történik, a használat kényelmének növelése érdekében lehetőség van hidraulikus kivitelre is. Ezek a támasztó kerekek lengéscsillapítókkal vannak ellátva annak érdekében, hogy korlátozzák az ütéseket az átfordítás során. 
  • Kombinált kerék: modelltől függően oldalsó és hátsó helyzetben kapható. 2 funkció érhető el egyetlen keréknél, amelynek súlya az átlagosnál kisebb. Használható mechanikus és hidraulikus kivitelben, a vezetőfülkéből látható jelzővel. 
  • Szállító kerék: ideális szállításhoz és alapfelfüggesztéssel szerelt, hogy az eke stabilitása javuljon a szállítás közben.

MAXIBAR/VARIBAR

Két NSH biztonsági rendszer alkalmazkodik az összes körülményhez … 

VARIBAR: tökéletes különféle talajviszonyok között, lehetővé teszi az NSH biztonságának közvetlen beállítását a szántás során. Ez a rendszer lehetővé teszi a gyors és szerszám nélküli beavatkozást, amint arra szükség van, és mielőtt a gép szerkezetét károsítanánk.

MAXIBAR: a legjobb szövetséges a magaslatokon! Kompatibilis a VARIBAR-ral, lehetővé teszi a nyomás 2500 kg-ig történő növelését. Maximális stabilitást biztosít az ekének azáltal, hogy kiküszöböli a nehéz talajban történő döngölés kockázatát, és akadály esetén gyors visszahúzódást biztosít.

Specifikációk

Tábla helye

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Ehhez a termékhez nincs videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése