CCI A3 Joystick
CCI A3 Joystick
CCI A3 Joystick
CCI A3 Joystick
CCI A3 Joystick
CCI A3 Joystick
Termék adatai

CCI A3 Joystick

Cikkszám: CCI A3 Joystick
Forradalmian egyszerű használat! Ezt az érzést nyújtja az új ISOBUS CCI A3 joystick.

Az új CCI A3 érintőkijelzős joystick segítségével az érintőképernyőjén láthatja gépének tevékenységeit. Ezáltal a megfelelő tevékenységet tudja kiválasztani a megfelelő időben. 
A CCI A3 az AEF általi ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkezik, és kompatibilis az összes ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal rendelkező géppel. Az érintőképernyő egy nagyon intuitív színes felületet kínál, amely lehetővé teszi az ISOBUS gép összes funkciójának megtekintését a biztonságos munkavégzés érdekében. 
A különböző típusú eszközök és az összes szükséges vezérlési tevékenység kielégítése érdekében 3 db gyorsjavító rács rendelkezik 8, 9 vagy 10 billentyűvel, mindezt 3 különböző szinthez társítva, amelyek 24, 27 vagy 30 programozható tevékenységet kínálnak.


Előnyök

Forradalmian egyszerű használat

Forradalmian egyszerű használat

Élvezze a forradalmian egyszerű kezelhetőséget az érintőképernyőnek és a rezgés visszajelzésének köszönhetően. 
Mostantól ahelyett, hogy beolvasná az F3 vagy F5 gombot, és emlékeznie kellene arra, mi is ez a kód, közvetlenül meg tudja tekinteni az aktiválni kívánt funkciót. Az egyes funkciókat elkülönítő elválasztóknak köszönhetően mindig a megfelelő gombot nyomja majd meg. A nagyobb kényelem érdekében egyszerűen és gyorsan tudja konfigurálni a CCI A3 joystickot az ISOBUS terminálon keresztül, és saját belátása szerint tudja hozzárendelni a gép funkcióit a joystickhoz.

Válassza ki a tökéletes konfigurációt

Válassza ki a tökéletes konfigurációt

A különböző típusú munkagépek és a szükséges vezérlési tevékenységek kielégítésének érdekében 3 gyors cserélhető fedőlapon 8, 9 vagy 10 gomb található. A joystick mögött elhelyezkedő funkcióválasztó lehetővé teszi a 3 szint közötti navigálást is, amely akár 30 testre szabható kombinációt is biztosít.

Tökéletes kompatibilitás alkalmazásokhoz

Tökéletes kompatibilitás minden alkalmazáshoz

A CCI A3 az AEF általi ISOBUS AUX-N tanúsítvánnyal is rendelkezik, ezért kompatibilis az összes ISOBUS AUX-N tanúsított géppel. 
Nem minden ISOBUS AUX-N gép képes a megjelenítési ikonokat továbbítani a CCI A3-ra, ebben az esetben a billentyűk neve F1 - F10 lesz. A tevékenységek közvetlenül az ISOBUS terminálon lesznek láthatók. Kompaktságának köszönhetően a CCI A3 joystick könnyen beintegrálható a kartámasz közelébe, így nagyobb kényelmet biztosít. Az egyszerűség kedvéért a CCI A3 csatlakozik az ISOBUS 9 tűs In-Cab foglalatához is.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Ehhez a termékhez nincsenek kiegészítők

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése