CCI 800
CCI 800
CCI 800
CCI 800
CCI 800
CCI 800
CCI 800
CCI 800
Termék adatai

CCI 800

Cikkszám: CCI 800
Az új, 8 hüvelykes CCI 800 terminál optimális méretet kínál az összes tevékenység vezérléséhez számos gépen: vezérelje gépeit kivételes hatékonysággal!

10 éves töretlen siker, világszerte több mint 50 000 terminállal! A CCI család is bővült az ISOBUS CCI 800 terminál megérkezésével. Az új CCI 800 8 "/ 20,3 cm-es képernyővel rendelkezik. Nagyobb munkaképernyőt élvezhet egy kompaktabb terminál használatával, világosabb és kontrasztosabb színekkel a fülke jobb láthatósága érdekében. Kompakt mérete ellenére számos információt képes egyszerre megjeleníteni, például a gépet vagy más alkalmazásokat, videokamerát, modulációs térképeket .... Az AEF által igazolt ISOBUS-szal a CCI 800 számos alkalmazást kínál alapfelszereltségként.
Fedezze fel Ön is a CCI 800 terminál segítségével a gép vezérlésének hatékonyságát!


Előnyök

Minden funkció megtekinthető egy pillanat alatt

Minden funkció megtekinthető egy pillanat alatt

8 hüvelykes képernyőjével a CCI 800 optimális méretet kínál arra, hogy egyetlen alkalmazásra tudjon összpontosítani. Két további alkalmazás megjelenítése is lehetséges a fő alkalmazás átfedése nélkül. Rendkívül felhasználóbarát, a tükröződés gátló képernyő kiváló láthatóságot nyújt akkor is, ha süt a nap. A CCI 800 interfész MultiTouch funkcióval rendelkezik, amely támogatja a navigációt több alkalmazás között. A különféle intuitív ujjmozdulatok, például a „koppintás”, a „koppintás-húzás”, „a fogd-és-vidd” vagy a „csipet-nagyítás” segítségével könnyedén és gyorsan navigálhat a különböző menük, képernyők és alkalmazások között, ahogyan azt általában a számítógépével, okos telefonjával vagy táblagépével teszi.

Hozzáférés az élő közvetítéshez

Irányítsa munkáját anélkül, hogy kiszállna a traktorból! A kamerát csak az ISOBUS CCI 800 terminálhoz kell csatlakoztatnia, hogy az ISOBUS gépével élőben követni tudja a munkát. Így könnyedén ellenőrizheti a gép működési áttekintését, miközben a fő munka adatokat egyidejűleg is megjeleníti.

Élvezze a tökéletes GPS kompatibilitást

Élvezze a tökéletes GPS kompatibilitást

A GPS alkalmazásokkal (szakaszvezérlés, dózisszabályozás, párhuzamos nyomkövetés és nyomvonal-ellenőrzés) az új CCI 800 új szabványokat állít fel a modern ISOBUS gépek használatához. A CCI.Command párhuzamos nyomkövető alkalmazás az Ön rendkívüli segítője. A nyomvonal-vezérlő alkalmazással a művelőutat GPS vezérli, ami lehetővé teszi a pontos nyomvonalak létrehozását.

Még nagyobb pontosságot szeretne?

A CCI 800 ISOBUS terminál számára elérhető CCI.Command Section Control alkalmazással akár 254 szekciót is vezérelhet GPS-szel! Többcsatornás: akár 4 modulációs térképet is figyelembe vesz egyszerre 4 különböző terméknél. 
A CCI.Task Control alkalmazás kezeli az adagolás modulációs térképet SHP vagy ISOXML formátumban a pontosság érdekében, akár vetésben, műtrágyázásban vagy permetezésben. A sebességszabályozás, bal / jobb moduláció a műtrágyaszórón, de akár 32 különböző dózis modulálása minden szóró kerethez is elérhető. Többcsatornás: a CCI. Feladat-vezérléssel együtt, akár 4 modulációs térképet is kezelhet egyidejűleg, mely ideális például modulációhoz és palántaneveléshez is.

Az adatcsere még soha nem volt ilyen egyszerű

Az adatcsere még soha nem volt ilyen egyszerű

Az adatcsere a CCI.Task Control funkciónak köszönhetően most még könnyebb. A CCI 800 terminál segítségével elhagyhatja az USB adathordozókat: csatlakoztassa a CCI terminált az agrirouterhez, hogy a modulációs térképet a KUHN EasyTransfer segítségével továbbítani tudja. Az Agrirouter egy univerzális adatcsere-platform a gazdák és a mezőgazdasági vállalkozók számára. Ez a platform leegyszerűsíti az adat- és információcsere folyamatait, javítja a műveletek jövedelmezőségét azáltal, hogy csökkenti az adatok kezelésével töltött időt.

Számtalan CCI alkalmazás érhető el alapfelszereltségként

  • A CCI.TECU lehetővé teszi a traktorral kapcsolatos alapvető információk továbbítását, például a haladási sebességet, a TLT sebességet vagy a vonószerkezet helyzetét.
  • A CCI.Control az Ön feladatvezérlője, mely közvetlenül rögzíti az adott ISOBUS berendezéssel végzett összes műveletet, és lehetővé teszi az ISOBUS biomassza érzékelőkkel való munkát.
  • A CCI.Convert lehetővé teszi, hogy nem ISOBUS biomassza szenzorral is dolgozzon, és így az adagolást azonnal módosítani tudja a parcellán lévő növények tápláltsági állapotának megfelelően.
  • A CCI.Cam egy kamerát csatlakoztat, és élőben jeleníti meg a képeket a CCI 800 terminálon.
  • A CCI.Help rendszer minden szükséges támogatást innovatív módon nyújt Önnek. Bármikor hozzáférhet a különféle nyitott alkalmazásokkal és azok funkcióival kapcsolatos információkhoz. A beállításokról még képeken és videókon is kap magyarázatot!

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Ehhez a termékhez nincsenek kiegészítők

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése