CCI 50
CCI 50
CCI 50
CCI 50
CCI 50
CCI 50
CCI 50
Termék adatai

CCI 50

Cikkszám: CCI 50
Tekintse meg az AEF által hitelesített ISOBUS CCI 50 terminált, amely a lényeget a sokoldalúság csúcsára összpontosítja.

A kisebb, de nem kevésbé nagy teljesítményű CCI 50 vezérlőegység kompakt csomagban kínálja a kezelő számára az alapvető ISOBUS információkat és vezérlési funkciókat. A tartós kialakítás, az érintőképernyő vagy a funkcióbillentyűk praktikus felhasználói felületet kínálnak, ha különböző körülmények között dolgozik a terepen.


Előnyök

Kompakt és funkcionális kijelző

Kompakt és sokoldalú

Az AEF tanúsítvánnyal rendelkező terminál a sokoldalúság bajnoka a maga 14,2 cm (5,6 hüvelyk) színes érintőképernyőnek köszönhetően. Ez az előny a kamerakapcsolat vagy a biomassza-érzékelő kompatibilitásának alapja. Más funkciók is meggyőzik a felhasználót, mint például a szakaszvezérlés (szakasz- vagy sorkapcsolás, változó szélességű ...), a GPS-szórásmennyiség beállítása vagy a vezetési segédlet.

Rendkívül kompatibilis

Tapintható és intuitív felület

A CCI 50 terminál kompakt, 14,2 cm-es (5,6 ") színes érintőképernyővel rendelkezik. Nagyon intuitív, 12 intuitív és kényelmes, fizikai membránból álló billentyűvel van felszerelve, amely megkönnyíti a navigációt munka közben. Ez az ISOBUS terminál egy ISB gombot is magában foglal, amely lehetővé teszi a berendezés funkcióinak gyors deaktiválását. Végül pedig élvezheti a még nagyobb kényelem előnyeit is a képernyő fényerejének automatikus beállításának köszönhetően, amely a legjobb láthatóságot kínálja.

Legfőbb jellemzők

A legfőbb funkciók

Használja ki a kamera csatlakoztatását vagy a biomassza-érzékelővel való kompatibilitást.
A CCI.TECU alkalmazás lehetővé teszi a traktorral kapcsolatos alapvető információk, például haladási sebesség, TLT sebesség vagy vonószerkezet helyzetének lekérdezését.
A CCI.Convert lehetőséget nyújt a biomassza-érzékelő csatlakoztatására és ezáltal az adagolás azonnali módosítására a növények tápértékének megfelelően.
A CCI.Cam alkalmazásnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztathat egy kamerát, és a képeket élőben jelenítheti meg a CCI 50 terminálon.

Tegye teljessé a felhasználást

Még további funkciók is el fogják Önt csábítani, mint például a Szakaszvezérlés (szakaszok, sorok kapcsolása, változó szélességű stb.), és a táblavégi forduló irányítási funkció (fordulókezelés), amelyet a CCI biztosít.
A dokumentáció és az adagolás modulációja GPS-en keresztül is elérhető a CCI.Control alkalmazáson keresztül.
A CCI.Command párhuzamos nyomkövető alkalmazás további segítséget nyújt a tanácsadáshoz.
Ne felejtsen el vezetési segítséget kérni a CCI.Command Parallel Tracking használatával.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Ehhez a termékhez nincsenek kiegészítők

Kép galéria

Videó galéria

Ehhez a termékhez nincs videó galéria

Elégedett ügyfelek

Ehhez a termékhez nincsenek vélemények
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése