AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
AXENT 100.1
Termék adatai

AXENT 100.1

Cikkszám: AXENT 100.1
Az AXENT 100.1 vontatott műtrágyaszóró nagy területteljesítménnyel rendelkezik a szilárd műtrágya és a mészpor nagy pontosságú szabályozott szórásában.

A KUHN AXENT 100.1 vontatott műtrágyaszóró a megoldás a nagy területteljesítményű szilárd műtrágya és mészpor kijuttatására. Az innovatív technológiák, beleértve az EMC-mennyiségszabályozást, az Opti-Point és a Vari-Spread egyedülálló kombinációt teremtenek az iparágban a nagy kapacitás és a nagy pontosság révén, amely kiemelkedő megtérülést kínál a műtrágya-felhasználás és a beruházások terén. A széles munkaszélesség minden területen csökkenti a szükséges áthaladások számát, ezáltal csökkentve az üzemanyag-fogyasztást és megőrizve a talajszerkezet állagát. Az ISOBUS kompatibilitás mindezeknek a képességeknek az egyszerű használatát és integrálását is lehetővé teszi.


Előnyök

Széles szórás, pontos szórás

Nagy munkaszélesség

A gépkezelők az anyag típusától függően nagy pontossággal, akár 50 m-ig is képesek műtrágyát eloszlatni. A nagyobb munkaszélesség kevesebb taposási kárt jelent egy adott területen, ezáltal értékes időt, üzemanyagot és termést takarít meg.

Elektronikus tömegáram-szabályozó (EMC) rendszer

Az elektronikus tömegáram-szabályozás (EMC) egy egyedülálló technológia, mely az évek során rendkívül jól bevált és nagy népszerűségre tett szert a felhasználók körében. A szabadalmaztatott nyomatékalapú rendszer nem csak méri, hanem folyamatosan be is állítja az egyes tárcsák kijutatási arányát a teljes rugalmasság és a nagy pontosság érdekében.

Határszél szórás

A határszórás az Axent™ műtrágyaszórón a tárcsa sebességének és / vagy ejtési pontjának csökkentésével valósul meg, hogy a műtrágya a szórandó terület határain belül maradjon. A szórást a vezérlőterminálon keresztül a bal vagy a jobb oldalon is el lehet végezni a KUHN Axis® műtrágyaszóróhoz hasonló módon.

VARISPREAD PRO

A SpeedServo egy új vezérlőrendszer, amely két villanymotorból áll, 2,5-szer gyorsabban, mint egy hagyományos aktuátor motor. Ez a rendszer megtakarítja a műtrágyát azáltal, hogy bezárja a munkaszélesség szakaszait a szabálytalan alakú mezőkön. Automatikus GPS módban a rendszer folyamatosan beállítja az ejtési pontot és a tárcsa sebességét, így folyamatosan változó szórási szélességet eredményez.

OPTIPOINT: ideális nyitás / zárás pontok

A fordulóban a szórás megkezdése vagy megállása véletlenszerűen történik, míg ezek a távolságok a műtrágya típusától függően eltérőek. Az OPTIPOINT automatikusan kiszámítja a megfelelő helyet a súberek kinyitásához és bezárásához, a műtrágya típusától és a munka sebességtől függően, hogy a motorok GPS-sel történő vezérlése nagyobb pontosságot eredményezhessen. Az Opti-Point kiküszöböli a találgatásokat a fordulókban, mivel a tárcsákat a megfelelő pillanatban indítja vagy állítja le az átfedések csökkentése érdekében.

Koaxiális eloszlás-beállító (CDA) rendszer

A Coaxial Distribution Adjustment (CDA), vagyis koaxiális eloszlás-beállító rendszernek két fontos jellemzője van, amelyek rendkívül egyedivé teszik:

1. A forgó tartályalj lehetővé teszi a gyors alkalmazkodást a különböző műtrágyákhoz és munkaszélességekhez azáltal, hogy a műtrágya ejtési pontját a szórótárcsára állítjuk be.
2. A tárcsák középpontjához közeli speciálisan tervezett adagolónyílások lehetővé teszik a többszörös anyagellátását. Ez elősegíti a műtrágya állandó áramlását és az egyenletes szórási mintát.

Két gép az egyben

Axis® PowerPack

Az Axis® PowerPack egy hidraulikusan hajtott modul, mely a granulált műtrágya nagy pontosságú szórására lett kifejlesztve. A jól bevált Axis H-EMC modell felépítésén alapuló műtrágyaszóró rendszer lehetővé teszi a granulált műtrágya és a vetőmagok végső pontossággal történő elosztását, a kiválasztott anyagtól függően 18 m – 50 m-ig.

Lime PowerPack

A Lime PowerPack lehetővé teszi a mész és néhány szerves anyag pontos kijutatását. A mészcsomag nagyobb és nehezebb forgótárcsákat tartalmaz, amelyek eloszlatják a nehéz és nedves anyagot akár 50 m-ig. A Lime PowerPack használható továbbá változtatható dózis kijuttatáshoz is, és a térkép alapú kijuttatást is engedélyezi.

Prémium szolgáltatások (minden gépbe beépítve)

Széles, nagy teherbírású szállítószalag

A vastag (8 mm) és széles (31 ½ ”) végtelenített szíj speciális, nagy tartósságú anyagból készül. A szíj enyhe szögben van felszerelve, hogy a traktor és a munkagép között jobb egyensúlyt biztosítson, és a hátsó részén lévő PowerPack-nak egyenletesebb legyen az ellátása.

Súlymérés

A pontos dokumentáció és a jobb kezelői kényelem érdekében a négy integrált mérleg lehetővé teszi, hogy nyomon tudja követni az összes fennmaradó betöltött anyagot és a fennmaradt területet, mielőtt a tartályt újra meg kellene töltenie.

Hidraulikus tartályfedél

A nagyobb kezelői kényelem és a gyorsabb rakodás érdekében a tartály fedelét hidraulikusan lehet kinyitni és bezárni a fülkéből. A szokásos mérlegekkel együtt, amelyek nyomon követik, hogy mennyi anyag maradt még a tartályban, Ön rövidebb újratöltési időt és később kevesebb fáradtságot tapasztal majd.

Védőburkolatok / boltozódás gátló

A tartályvédők az Axis® PowerPack-kel együtt használatosak azért, hogy megakadályozzák a szállító szalagban vagy más alkatrészekben az idegen anyagok által okozott sérüléseket. A meszezés elterjedése miatt a mészszóró egység (Lime PowerPack) a gyorskapcsoló zárakkal együtt gyorsan cserélhető. A fő tartály boltozódás gátlója lehetővé teszi a műtrágya vagy mész ragacsos csomóinak széttörését az egyenletesebb szórás érdekében.

Beépített hátsó kamera

A hátsó burkolatba beépített tolatókamera lehetővé teszi a biztonságos manővert a gép hátsó épsége érdekében. A standard megjelnítő képernyő néhány perc alatt eltávolítható a fülkéből, amikor másik traktorra akaszt át.

Kiegészítők

Használja ki a nagy teljesítményű opcionális felszerelést, hogy gépét a Saját körülményeihez igazítsa.

Hidraulikus fékrendszer

Amennyiben szükséges, a gép hidraulikus fékkel is rendelhető.
 

Kerékcsonk kormányozás

Az Axent a gyárból megrendelhető egy kormányozható tengellyel is, amely segítségével a gép jobban leköveti a traktor gumiabroncsait, ezáltal korlátozva a tömörített és letaposott területeket. A rendszer egy traktorra szerelt kisméretű giroszkópot használ, amelyet traktorról traktorra könnyen át lehet helyezni. A kormányzási szög 11 és 17 fok között esik a kiválasztott gumiabroncs méretétől függően.
 

Kerék típusok

A gépek alapkivitelben 650/65 R42 gumikkal vannak felszerelve. A keskenyebb gumiabroncsok sorállományban történő alkalmazáshoz rendelhetőek.

ISOBUS kompatibilitás

A kezelők képesek mindezt a "plug and play" módszerrel csatlakoztatni a már meglévő ISOBUS virtuális terminálokkal a tökéletes egyszerűség érdekében. Az Axent™ eleve változó dózis előkészítésű, így nem kell további változó dózis szabályozó egység. A KUHN CCI 50, a CCI 800 és a CCI 1200 ISOBUS terminálok elérhetőek az Axent™ műtrágyaszóróhoz is.

További infomáció

Specifikációk

AXENT 100.1
Tartály térfogat (L) 9400
Maximálisan tölthető tömeg (Kg) 8400 kg (alsó vonórúd esetén)
7400 kg (felső vonórúd esetén)
Minimális Traktor Teljesítmény igény (kW) 135
Minimális Traktor Teljesítmény igény (Le) 180
Feltöltési magasság (m) 2,9
Szállítási magasság (m) 3,15
Teljes hossz a kijutató egységgel együtt (m) 7,7
Teljes szélessége (m) 2,55
Kerék méret 520 / 85 R42, 2,15 m-es keréknyomtávval
Keréknyom beállítás (m) 2,0 / 2,1 / 2,15 / 2,25
Traktorhoz való csatlakozás K 80-as gömb vonófej 80 mm (Scharmüller)
Fékrendszer 2 körös pneumatikus fékrendszer
Gép üres tömege (szóróegység nélkül) (kg) 4250
Hidraulika csatlakozó igény 1 db kettős működésű hidraulika kör a hidraulikus lábnak,
1 db kettős működésű hidraulika kör a takaró ponyvához
Elektromos csatlakozó igény 1 db 7 lábas csatlakozás
1 db ISOBUS csatlakozás
TLT mérete a Vario Speed hidraulikus egységhez 1 db 1 3/8"-os 6 bordás nagytörésszögű
TLT fordulatszáma (1/min) 700-tól 1000-ig
Hidraulikus hajtású egységek Szíj hajtás, kijutató egységek, adagoló egység
Kihordó szíj mérete 8 mm vastag, 800 mm széles, végtelenített
Kihordó szíj szállítási mennyisége (kg/min) 1600
Axis Power Pack vezérlés típusa Elektromos súbervezérlés (Szabályozott, Dinamikus mennyiség szabályzással)
Vezérlő egység ISOBUS kivitel monitor nélkül
Mennyiség szabályzás DPAE szabályzás (sebbességarányos kijuttatás), Független jobb, és bal oldali szabályzás másodpercenként (EMC)
Munkaszélesség (m) 24-36
Röpítőtárcsa típusa S6 VXR
Nagy mennyiség kijutatás 500 kg/min, 8,33 kg/s
Minimum kijutatandó mennyiség (kg/ha) 3
Boltozódásgátló Ultra lassú 17 min-1
Sárvédő Standard
Félgépelzárás
Tartályrács
Védőkeret
Műtrágyaazonsítási segédlet
Gyorsan eltávolítható szórótárcsa
Rozsdamentes szórótárcsa és tartályalj
Rozsdamentes szórótárcsa burkolat
Hátsó Led világítás készlet
Bal, vagy Jobb oldali határszóró (sebesség és ejtési pont módosítással)
Műtrágya tartály szintérzékelő szenzor (2 db)
GPS szabályozás előkészítés
Opti Point előkészítés
Drop Point (Nagy sebességű Speed Servo motorkkal, a traktor fülkéből)
Varispread, VS PRO (külön oldalankénti, 1 m-kénti szakaszolás)
Egyedülálló szabályozási rendszer, amely egyedileg képes szabályozni a műtrágya áramlását minden egyes röpítőtárcsán Hidraulikusan.
Nyomóoldali hidraulika szűrő
Hidraulikus tartály ponyva
Hidraulikus támasztó láb
Hátsó kamera
4 db súlymérő cella, 2 db a tartály elülső részén, 2 db pedig a tengely mögött

A termékleírás a közzététel időpontjában közzétett információkon alapul.
A termékleírás további értesítés nélkül megváltozhat.
További információkért forduljon a helyi KUHN márkakereskedőhöz.

Kép galéria

Videó galéria

Elégedett ügyfelek

Integrated Ag Services

AXENT 100.1, Milford Center, Ohio, Elégedett ügyfelek

"A megművelt hektárokat tekintve a géppel lefedhető extra szélesség jelentős különbséget jelent abban, hogy mennyit teljesítünk egy nap alatt. A ma használt géppel valószínűleg csak 500–700 hektárral végeznek naponta, de az Axent segítségével ez valahol 700–900 hektár között mozog."

Teljes cikk

Mobil alkalmazások

KUHN SpreadSet

A műtrágyaszóró megfelelő beállítása minden műtrágyatípushoz! A megfelelő adag elosztása és a megfelelő keresztirányú eloszlás elérése a műtrágya típusától, szélességétől és a munkasebességetől függően.

KUHN EasyMaps

Növelje a pontosságot és egyszerűsítse életét a KUHN EasyMaps mobilalkalmazással. A KUHN EasyMaps segítségével közvetlenül az okostelefonon vagy táblagépen megnézheti az adagolás modulációs térképeit és a helyét a táblán. A KUHN EasyMaps vizuálisan megmutatja az alkalmazandó adagot a szántóföldön elfoglalt helyétől függően, lehetővé téve a készülék beállításainak manuális beállítását.

Ellenőrizze az összes többi KUHN alkalmazásunkat, hogy optimalizálni tudja gazdaságát és megkönnyítse életét!
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Közeli értékesítő keresése