A KUHN mezőgazdasági gépek és szolgáltatások széles választékát kínálja Önnek

A mezőgazdaság kihívásai és tétjei egyre fontosabbak. Hogyan táplálja az emberiséget a környezetvédelmi előírásoknak és a fogyasztói elvárásoknak megfelelően, miközben javítja vállalkozásának teljesítményét? A KUHN az Ön jövőbeni partnere. Számunkra az Ön kihí-vásai a legfontosabbak. Mezőgazdasági berendezéseink és kapcsolódó szolgáltatásaink fejlesztése az innováció erős szellemén, a magas minőségi színvonalon és az Ön elvárásai-nak folyamatos meghallgatásán alapul. A KUHN minden eddiginél jobban alkalmazza di-namizmusát, hogy a legjobban szolgálja az Ön igényeit és a mezőgazdasági világot. A KUHN számos területen szakosodott mezőgazdasági gépek széles választékát kínálja a nö-vények kezelésére, a takarmány előállítására, a tenyésztésre és a táj fenntartására.

Szántóföldi kultúra

Takarmányozás technológiai gépek

Kommunális gépek

Közeli értékesítő keresése

Elégedett ügyfelek

John Borer

Optimer+ 7503, Edelweiss Farms, New York, Elégedett ügyfelek

"Amikor megvásároltuk az Optimer+ -ot, egy olyan gépet kerestünk, amely jó két-négy hüvelykes magágyat tud előkészíteni a kukoricához, miután trágyaszóró átment rajta" - mondta John Borer, az Edelweiss Dairy vezérigazgatója. " Az biztos, hogy a gépek segítettek elérni célunkat."

Olvassa el a teljes értékelést

Integrated Ag Services

AXENT 100.1, Milford Center, Ohio, Elégedett ügyfelek

"A megművelt hektárokat tekintve a géppel lefedhető extra szélesség jelentős különbséget jelent abban, hogy mennyit teljesítünk egy nap alatt. A ma használt géppel valószínűleg csak 500–700 hektárral végeznek naponta, de az Axent segítségével ez valahol 700–900 hektár között mozog."

Olvassa el a teljes értékelést

Közelgő események

Nincs közelgő esemény

Fedezd fel Youtube csatornánkat!