Fedezze fel a szántóföldi kultúráknak szentelt alkalmazásaink kínálatát

Alkalmazásaink és szolgáltatásaink választéka rednkívül sokoldalú változatos! Az Ön oldalán állunk, hogy együtt éljük át a 4.0-ás Mezőgazdaság pezsgését. Fedezze fel online vagy mobil változatban a vetésnek, műtrágyázásnak és permetezésnek szentelt KUHN alkalmazásokat, melyek segítenek javítani munkagépe teljesítményét.

KUHN VISTAFLOW konfigurátor
 

ÚJDONSÁG

Határozza meg a művelőút-ritmus eléréséhez szükséges VISTAFLOW szelepek számát a vetőgépen a munkafolyamat (permetező és műtrágyaszóró) munkaszélességének megfelelően.

A VISTAFLOW intelligens sorelzáró szeleppel figyeli egyidejűleg a magok áramlását a csövekben. 

Fedezze fel a KUHN VISTAFLOW alkalmazást

WEBES VERZIÓ
KUHN EasyMaps alkalmazás
 

ÚJDONSÁG

Élvezze a pontosságot és egyszerűsítse le életét a KUHN EasyMaps mobilalkalmazással!

A KUHN EasyMaps segítségével közvetlenül okos telefonon vagy táblagépen is megnézheti az adagolás modulációs térképeit és a gép helyét a táblán. A KUHN EasyMaps vizuálisan megmutatja az alkalmazandó adagot a gép szántóföldön elfoglalt helyétől függően, lehetővé téve a készülék manuális beállítását. 

Hagyja, hogy a dózis moduláció vezesse Önt.


Töltse le a KUHN EasyMaps alkalmazást


Letöltés Google Play-ről Letöltés Apple Store-ból

Találja meg az Ön igényeinek megfelelő precíziós szemenkénti vetőgépet a KUHN Click & Seed alkalmazással:

Találja meg az Ön következő precíziós vetőgépét.

Állítsa be a gabonavetőgépét a KUHN SeedSet segítségével, vagy szemenkénti precíziós vetőgépét a KUHN PreciSeed alkalmazással:

KUHN SeedSet
 

Optimalizálja vetését a KUHN vetőasszisztenssel! Kalibrációs varázsló, amely segít meghatározni a vetőgép helyes beállításait és az ideális vetési körülményeket.

KUHN PreciSeed
 

Precíziós vetés. Segítség a MAXIMA és a PLANTER szemenkénti vetőgépek beállításához.

A KUHN SpreadSet alkalmazással állítsa be egyszerűen műtrágyaszóróját a műtrágya típusa, munkaszélessége és munkasebessége szerint, és a KUHN fúvóka konfigurátorral válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb fúvókát :

KUHN SpreadSet

A műtrágyaszóró megfelelő beállítása minden műtrágyatípushoz!
A megfelelő adag elosztása és a megfelelő keresztirányú eloszlás elérése a műtrágya típusától, szélességétől és a munkasebességtől függően.

KUHN fúvóka konfigurátor
 

A megfelelő fúvóka. A megfelelő permetezési eredmény. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő fúvókát (haladási sebesség, kijuttatási mennyiség stb.).