KUHN: elektronikus és összekapcsolt megoldások

2021-02-18
Adminisztrátor
619

Elektronika és összekapcsolt megoldások: Együtt többre vagyunk képesek!

Az a célunk, hogy mindig a lehető legjobb megoldást nyújtsuk Önnek a gépek és berendezések terén, hogy Ön továbbra is a lehető legjobb körülmények között és a rendelkezésre álló legújabb technológiai újítások felhasználásával tudja elvégezni mindennapi munkáját.

Az ISOBUS Kompetencia Központ (CCI) alapító tagja

2009 óta eltökélt szándékunk az új technológiák kifejlesztése, együttműködve a mezőgazdasági gépek más gyártóival. A CCI (ISOBUS Kompetencia Központ) alapító tagjaként képesek vagyunk az Ön számára ISOBUS megoldásokat biztosítani, legyen szó terminálokról, szoftverekről, joystickekről, hogy megkönnyíthessük és automatizálhassuk munkáját.

Az AEF-el meghatározzuk az összekapcsolt mezőgazdaság referenciaértékeit


Az AEF (MEZŐGAZDASÁGI IPAR ELEKTRONIKA ALAPÍTVÁNY) tagjaként mi elkötelezettek vagyunk az ISOBUS szabvány meghatározása és fejlesztése mellett, a munkagépgyártókkal együttműködve, hogy a lehető legjobb elektronikai megoldásokat nyújthassuk Önnek. Az AEF az ISOBUS termékek fejlesztésében és tanúsításában etalonnak számít, ezzel garantálva a terminálok, a traktorok, a munkagépek és a mezőgazdasági szoftveres megoldások közötti kompatibilitást. Az AEF által tanúsított összes ISOBUS termék adatai online elérhetők az AEF ISOBUS adatbázisában.
 
 
Ma az ISOBUS technológia a következő KUHN gépekbe épül be: mulcsvetőgépek, front tartályok, a legtöbb precíziós vetőgép, No-Till vetőgépek, vetőgép kombinációk, műtrágyaszórók, függesztett és vontatott permetezőgépek, négy rotoros rendképzők, körbálázók, nagy sűrűségű hasábbálázók valamint csomagolóval integrált bálázók. Tekintse meg az AEF ISOBUS adatbázist
Tekintse meg az AEF ISOBUS adatbázist

Partnerség a DKE-vel, amely leegyszerűsíti mindennapi életét


A DKE partnereként, mi is azon alapító tagok közé tartozunk, akik hozzájárultak az agrirouter fejlesztéséhez: egy univerzális platform a különböző típusú, és forgalmazóktól független gépek, terminálok és mezőgazdasági szoftveres megoldások közötti adatcserére. Ha egy rendszer csatlakozik az agrirouterhez, a lehetőség adott az adatok egyszerű és biztonságos cseréjére.

Az Agrirouter 2017-ben, a világ egyik vezető mezőgazdasági gépkiállításán, az Agritechnica-n mutatkozott be, és rendkívül nagy érdeklődést váltott ki. Meggyőzte a DLG * szakértői bizottságot is, amely ezüstérmmel díjazta az „INNOVÁCIÓS DÍJ” kategóriában. Mára létrehoztunk egy olyan összekapcsolt szolgáltatást, amely a MyKUHN-on keresztül még jobban tudja kezelni ennek a működését.

* Az 1885-ben alapított DLG (Deutsche Landwirtshaft-Gesellschaft - Német Mezőgazdasági Társaság) egy olyan független szakértői központ, amelynek célja a technológiai fejlődés elérhetővé tétele a minőség előmozdításával.

Együttműködés az AAG-vel, hogy a gazdaság könnyebb irányításáért


Az AAG társaságot több mezőgazdasági gyártó alapította, amelyeknek mi is részesei vagyunk, azért, hogy innovatív megoldásokat dolgozzunk ki az Ön adatainak és a gazdaságainak könnyebb kezelésére. Így mi is részt veszünk a NEXT Machine Management megoldás fejlesztésében, amely a NEXT Farming szoftver sajátos modulja. Hamarosan Ön is valós időben kísérheti figyelemmel gépeit, megtervezheti a feladatait, elküldheti utasításait a gépeinek az agrirouteren keresztül. Az elvégzett műveletek, valamint a műszaki és agronómiai adatok szintén automatikusan feltölthetők a parcellákról. Ez a technológia segít az adatok automatizált felhasználásában, hogy egyszerűbbé és jobbá tegye a különböző műveletek napi irányítását.

Fedezze fel a KUHN elektronikus és összekapcsolt megoldásait