KOSMA, az új KUHN vetőegység

2021-02-17
Adminisztrátor
807
KOSMA
A KUHN új vetőegységet dob ​​piacra a precíziós vetőgépek felszerelésére. A KOSMA ötvözi a PLANTER 3 elem könnyedségét a MAXIMA 3 vetési pontosságával. Ez az új vetőelem alkalmas azoknak a felhasználóknak, akik évente 100–500 hektárt vetnek 4–8 km / h sebességgel, jól előkészített talajon.
 


KOSMA: Fedezze fel Ön is a könnyedség univerzumát


A PLANTER 3 és a MAXIMA 3 kielégíti a precíziós vetőgépek egyes felhasználóinak igényeit, de sajnos nem nyújt megoldást a szakemberek számára. A KOSMA könnyű, pontos és gazdaságos megoldással egészíti ki a precíziós vetés körét. Ideális a hagyományos vetéshez, finoman előkészített talajhoz. Mivel könnyebb, a KOSMA lehetővé teszi a vetést nagyobb sebességgel is, mint a PLANTER 3, miközben megtartja a kivételes vetőpontosságot, mint a MAXIMA 3. A KOSMA vetőegység súlya 95 kg, a MAXIMA 3 vetőegység súlya 120 kg. Előnyei továbbá a MAXIMA 3 vetési és adagoló megoldások, 2 nyomtávú kerekekkel, amelyek garantálják az állandó vetési mélységet az optimális csírázás érdekében, és egy adagoló egység is, amely rendkívüli pontossággal jeleníti meg a szemek helyét. 

Az új KOSMA vetőegység rendelkezik minden precíziós vetés technológiával: soronkénti dózis modulációval, soronkénti szakaszolással GPS által vagy kézi úton, a vetőállomány beállításával a kabinból stb.

A KOSMA TD és TS precíziós vetőgépek egyszerű és robusztus vázzal, 6 sorral rendelkeznek, amelyek egy tárcsás kijuttatóhoz társított 950 literes műtrágya tartály befogadására alkalmasak. Kis súlyuk és a kompakt vonószerkezet korlátozza a túlnyúlást.


 

Az összecsukható vázas KOSMA R precíziós vetőgép tökéletes eszköz a cukorrépa vetéséhez, valamint olyan növények számára, mint a cikória vagy a repce. 300 kg-mal könnyebb, mint a MAXIMA 3 R, a 6 m munkaszélességű KOSMA R 8 rendelkezésre áll a kukorica vetéséhez 75 cm-es sortávolságban, vagy 12 sorban 45 vagy 50 cm-es sortávolságban is.

A KOSMA TD, TS és R precíziós szemenkénti vetőgépek mechanikus vagy elektromos hajtással is megrendelhetők.


 

Információk és tippek

További tájékoztatást szeretne a gépről, vagy már van egy folyamatban lévő projektje, és kapcsolatba szeretne lépni velünk?
Kattintson a lenti gombra és lépjen kapcsolatba velünk.