Bejelentő rendszer

Ez a rendszer a Csoport külsős és alkalmi munkavállalók számára készült, akik olyan tényekről kívánnak beszámolni, amelyekről személyesen tudomást szereztek.

Rendben!
Kérem töltse ki ezt a mezőt!
Rendben!
Kérem töltse ki ezt a mezőt!
Rendben!
Kérem töltse ki ezt a mezőt!
Rendben!
Kérem töltse ki ezt a mezőt!
Rendben!
Kérem töltse ki ezt a mezőt!
Rendben!
Kérem töltse ki ezt a mezőt!
Rendben!
Kérem töltse ki ezt a mezőt!
Rendben!
Kérem töltse ki ezt a mezőt!

Az eszköz keretében összegyűjtött információkat a riasztások összegyűjtése és feldolgozása céljából dolgozzuk fel az említett területeken. Adatait bizalmasan kezeljük. Ezeket a Monnoyeur -csoport vállalkozásainak szánják, amelyek esetleg az Európai Unión kívül is találhatók, kizárólag azzal a céllal, hogy megfeleljenek az Ön által készített jelentés feldolgozási eljárásának. Az Ön adatait az e célok megvalósításához szükséges ideig tároljuk, anélkül, hogy az irat bezárásától számított 2 hónapos időszakot meghaladhatnánk, ha a jelentéssel kapcsolatban semmilyen intézkedés nem történt. A jelentés készítőjét és az általa megcélzott személyeket tájékoztatják erről a lezárásról. Tájékoztatjuk, hogy csak a csillaggal (*) jelölt mezőket kell kitölteni.

A JELENTÉS FELDOLGOZÁSÁNAK ELJÁRÁSA

Miután az etikai tisztviselő megkapta a jelentését, vizsgálatot folytatnak a tények igazolása és szükség esetén a megfelelő intézkedések megtétele érdekében. A kérelem elbírálásának ésszerű és előrelátható határidejére vonatkozó információkat közöljük Önnel. A riasztás által megcélzott személyt tájékoztatják a rá vonatkozó adatok nyilvántartásba vételéről annak érdekében, hogy jogos okokból ellenezhesse az adatok feldolgozását. Ha azonban óvintézkedésekre van szükség, különösen a riasztással kapcsolatos bizonyítékok megsemmisítésének megakadályozása érdekében, ezt a személyt csak ezen intézkedések elfogadása után tájékoztatják. A vállalat megteszi a szükséges intézkedéseket a jelentés dossziéjának elemeinek törlésének biztosítására, ha semmilyen intézkedést nem hoztak, az irat lezárásától számított legfeljebb két (2) hónapon belül. Az ügyben részt vevő feleket tájékoztatják erről a lezárásról. A jelentési eljárás visszaélésszerű alkalmazása fegyelmi szankciókkal, valamint bírósági eljárásokkal fenyegetheti szerzőjét. Ezzel szemben a jelentés készítőjére nem alkalmaznak szankciót vagy megkülönböztetés mértékét, feltéve, hogy jóhiszeműen cselekedett, szándéka nélkül kárt okozni, még akkor sem, ha a jelentés tárgyát képező tények pontatlannak kell lennie, vagy semmilyen intézkedést nem eredményezhet. Az ügyben részt vevő feleket tájékoztatják erről a lezárásról. A jelentési eljárás visszaélésszerű alkalmazása fegyelmi szankciókkal, valamint bírósági eljárásokkal fenyegetheti szerzőjét. Ezzel szemben a jelentés készítőjére nem alkalmaznak szankciót vagy megkülönböztetés mértékét, feltéve, hogy jóhiszeműen cselekedett, szándéka nélkül kárt okozni, még akkor sem, ha a jelentés tárgyát képező tények pontatlannak kell lennie, vagy semmilyen intézkedést nem eredményezhet. Az ügyben részt vevő feleket tájékoztatják erről a lezárásról. A jelentési eljárás visszaélésszerű alkalmazása fegyelmi szankciókkal, valamint bírósági eljárásokkal fenyegetheti szerzőjét. Ezzel szemben a jelentés készítőjére nem alkalmaznak szankciót vagy megkülönböztetés mértékét, feltéve, hogy jóhiszeműen cselekedett, szándéka nélkül kárt okozni, még akkor sem, ha a jelentés tárgyát képező tények pontatlannak kell lennie, vagy semmilyen intézkedést nem eredményezhet.