A SpeedServo innováció

2021-03-08
Adminisztrátor
713
SpeedServo
A SpeedServo vezérlő rendszer 4 elektromos motorból áll, és 2,5-5-ször gyorsabb, mint egy hagyományos aktuátor motor. Az egyik adagról a másikra történő váltás csupán egy pillanat műve, mely a súberek jobb kezelhetőségét biztosítja, bármilyen alakúak és formájúak is legyenek a parcellák.

 

A SpeedServo egy innovatív vezérlő rendszer, amely 4 elektromos motorból áll. A reakcióidő 2,5-5-szer gyorsabb, mint egy hagyományos aktuátor motor esetén.

A SpeedServo új lehetőségeket kínál az adagolószelepekhez: az adag pillanatnyi modulációja GPS-szel, nagyobb pontosság az előrehaladási sebesség változtatása során, továbbá pontosan kiszámított nyitás/zárás a táblavégi fordulókon. Könnyebben kezelheti az átfedéseket, bármilyen is legyen a parcellák alakja és formája!

SpeedServo: innovatív motor, amely vezérli az adagolószelepek nyitását

Az egyszerű, robusztus és megbízható SpeedServo növeli a teljesítményt, miközben biztosítja a rendkívüli hatékonyságot és az alacsonyabb energiafogyasztást.

A SpeedServo rendkívüli fejlődést jelent az elektromos vezérlésű műtrágyaszórók gyártásában. Ez az innovatív, 4 villanymotorból álló vezérlő rendszer irányítja az adagolószelepek nyitását. Ennek a kialakításnak köszönhetően a SpeedServo akár háromszor gyorsabb, mint a hagyományos lineáris motorok, mindezt az adagolási pontosság veszélyeztetése nélkül. Az egyik adagról a másikra történő váltás szupergyors, és az adagoló rendszer beállítása csupánegy pillanat műve. A szórás 25% -kal hatékonyabb a hagyományos műtrágyaszórók forgalmazóinak gépeihez képest. 
 


A SPEEDSERVO MŰKÖDÉS KÖZBEN

 


 

A jobb eloszlás biztosítéka

Az egyik adagról a másikra váltás hosszabb ideig tart az egyidejű szabályozással! A SpeedServo-val azonnal váltani tud az egyik adagról a másikra! Jobban kezelheti az átfedéseket, bármilyen legyen is a parcellák alakja és formája!


A SpeedServo új lehetőségeket kínál az adagolószelepekhez:

  • Azonnal módosítani tudja az adagot a GPS segítségével.
 
  • Nagyobb a pontosság az előrehaladási sebesség változtatásakor.
 
  • Nagyobb a pontosság a forduló közbeni nyitás / csukás esetén.


 

KUHN, a precíziós trágyázás úttörője

A SpeedServo technológiát a 2018-as EIMA Nemzetközi Kiállításon „Különdíjjal” tüntették ki.

Fedezze fel Ön is a SpeedServo innovációt és még sok mást is, ami miatt a KUHN híressé vált a műtrágyaszórásban.