A KUHN új fejezetet nyit a szántás történelmében

A KUHN új fejezetet nyit a szántás történelmében egy 18 hektáros területet felölelő KUHN logó szántásával.

 


 


 

Az egyetlen eke a világon, amely képes a növénymaradványok 100%-át a terület 100%-ába temetni.


Intelligens szántási technológiájával a KUHN bebizonyítja, hogy ma már bármilyen formájú szántás lehetséges a munka közbeni kényelem növelése mellett.
Ez a többszörösen díjazott újítás már a piacon is elérhető. A KUHN tehát minden gazdának lehetőséget kínál a jövőbeni szántás színvonalának megszerzésére.
 

Eredmény: az első logó, melyet egy mezőgazdasági parcellán szántottak fel


A KUHN vállalta a kihívást, hogy egy 6 vasú ekével egy 18 hektár nagyságú logót szántson, valódi felhasználási körülmények között. A nedves éghajlati viszonyok által megbonyolított őszi vetésidőszakban a Smart Plowing-Lift tökéletesen felkészült a kihívásra. 

Előny: csúcsminőségű szántás 


Az intelligens szántás páratlan munkavégzési kényelmet kínál, mivel a VARI-MASTER L összes beállítását a fülkéből hajtják végre. Az eke automatikus fordítása a mező végén lehetővé teszi a vezető számára, hogy csak a vezetésre koncentráljon.
Az intelligens szántásemelő automatizálja a sorok be- és kilépését annak érdekében, hogy egyenletes és homogén fordulókat kapjon, a munka körülményeitől és a telek alakjától függetlenül. Az intelligens szántás rendszerrel felszerelt VARI-MASTER L tökéletes egyensúlyt biztosít a precizitás és a kényelem között anélkül, hogy befolyásolná az eke munkájának minőségét.
 

Egyedülálló technológia: A KUHN belép a jövő szántási technológiájába


A VARI-MASTER L szigorúan nyomon követi a KUHN logót, teljes autonómiában, az Isobus CCI 1200 terminálba importált térkép alapján. A hihetetlen teljesítmény sikerének kulcsa az eke GPS általi földrajzi helymeghatározásához kapcsolódó eketestek egyedi emelésében rejlik.
 

 

Ezzel a teljesítménnyel a KUHN megerősíti vezető szerepét a szántásban, továbbá azt a képességét is, hogy innovatív „4.0” megoldásokat tervezzen a jelen és a jövő gazdálkodói számára.
Az intelligens szántással felszerelt VARI-MASTER L függesztett eke már a piacon is elérhető. 

 

Olvassa el a termékismertetőt  További részletekért kattintson ide