A Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft. új weboldala

2021-02-28
Adminisztrátor
923
új weboldal

Mindannyiunk nagy örömére szolgál, hogy elindíthattuk és bemutathatjuk új weboldalunkat.

 


A 2020-as év valóban kihívásokkal teli év volt: kifejezetten üdítő jellegű az új weboldalunkon való keresés, valamint az új tevékenységek felfedezése.
2020 év elején az aszály, a koronavírus-járvány, az input-anyagok árának inflációs növekedése, majd ősszel a nagy mennyiségű csapadék is nagy hatással volt a szántóföldi növénytermesztésre. Ezek a hatások egyenként is jelentős kárt okoznának, együttesen viszont a szektor kibocsátásának jelentős csökkenését, a vállalkozások pénzügyi nehézségeit eredményezik.

A klímaváltozás korát éljük! A klímaváltozáshoz, a kevesebb és egyenlőtlenebb eloszlású csapadékhoz a szántóföldi növénytermesztőknek vízmegtartó talajműveléssel, víztakarékos gazdálkodással, szárazságtűrőbb kultúrák bevezetésével kell alkalmazkodniuk.

2020-ban a lemondott kiállítások és szántóföldi bemutatók után igyekeztünk egy olyan vonzó weboldalt készíteni, ahol mindenki megtalálja az általa keresett gépet és gépkapcsolatot. Éjjel-nappal dolgoztunk azon, hogy ezt minél érdekesebbé, és egyszerűen kezelhetővé tegyük.

Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft. új weboldala frissességet nyújt, és mindenki számára interaktívabbá teszi a digitális utazást.
Felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal a Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft. csapatához, akik szakértelmükkel és legjobb tudásukkal igyekeznek az Ön segítségére lenni.