39. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás


 

39. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás

 
Március 3-6. között a megújult kiállítási területen várja
a kiállítókat és a látogatókat az AGROmashEXPO


 
A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, az AGROmashEXPO időpontja 2021. március 3-6.-ra módosul.

Az AGROmashEXPO évtizedek óta Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, melyet 39. alkalommal rendezünk meg. Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy a mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazói és vásárlói március elején már a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban tudnak találkozni és üzletet kötni. A 2021-es AGROmashEXPO-ra eddig 120 cég jelezte részvételi szándékát, lefoglalva mintegy 11.000 négyzetméter kiállítási területet.

A sikeres ágazati seregszemle érdekében, átalakítottuk jegyvásárlási rendszerünket. A hamarosan elérhető, regisztrációhoz kötött online jegyek árát január 31-ig, 2.500 forintról 1.000 forintra csökkentettük, így a látogatók már jóval az esemény előtt jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket.

Az október folyamán fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezett kiállításaink beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, és bizonyították, hogy szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni.

Az AGROmashEXPO időpontjának módosításával egyidőben a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozójának, a FeHoVa kiállításnak is megváltozott az időpontja. Ez utóbbi a Budapest Boat Show-val egy időben, 2021. március 18-21. között kerül megrendezésre.

Mivel számunkra rendezvényeink résztvevőinek egészsége elsődleges, létrehoztunk egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz, célja, hogy a kiállításon történő részvétel ne jelentsen nagyobb egészségügyi kockázatot, mint egy bevásárlóközpont látogatása. A szabálykönyv részletes tartalma a ITT található.

A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztet a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket.

Hiszünk benne, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.